Szerződéshosszabbítás
Vissza

Mikortól hosszabbíthatom meg szerződésemet?

Amennyiben lejárt a szerződés, lehetősége van újabb határozott idejű szerződést kötni.

Fontos, hogy nem kell megvárnia, míg lejár szerződés, hiszen akár már három hónappal az eredeti szerződés lejárata előtt van lehetőség a hosszabbításra.

A szerződéshosszabbítás történhet:

• Készülékkel.

• Készülékvásárlás nélküli határozott idejű tarifával.

Amennyiben a szerződéshosszabbítás a szerződés lejárata előtti 3 hónapban történik, az újabb 2 éves határozott idejű szerződés az eredeti lejáratához adódik hozzá (tehát nem a hosszabbítás megtörténtének dátumától indul az újabb határozott idejű szerződés, hanem az eredeti lejárati dátumtól).

Üzleti ügyfelek esetén aláírási címpéldány személyi igazolvány (vagy új típusú jogosítvány vagy útlevél) és lakcímkártya szükséges az ügyintézéshez, illetve meghatalmazást is elfogadunk.

Amennyiben segítségre van szüksége a szerződéshosszabbításhoz kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére a 1401-es hívószámon hétfőtől péntekig 8:00-tól 20:00 óráig, hétvégén 8:30-tól 17:00 óráig. A hívás mobilhálózatokból díjmentes, vezetékes hálózatból 49 Ft/perc.

Szerződését természetesen  üzleteink  egyikében is meghosszabbíthatja

Csak üzletben tudom meghosszabbítani az előfizetésemet?

Mind készülékes, mind készülék nélküli hosszabbításra üzleteink mellett lehetőség van  Online Shop-unkban  és a 1401-en keresztül is.

Milyen dokumentumokra van szükség szerződéshosszabbítás esetén?

Üzleti ügyfelek esetén eredeti aláírási címpéldány személyi igazolvány (vagy új típusú jogosítvány vagy útlevél) és lakcímkártya.

Meghatalmazással is lehetséges, amennyiben üzletben személyesen történik az ügyintézés.

 

Interaktív segédlet

Tippek, segítség mindenféle eszközhöz