Világ Napijegy
Vissza

Mi az a Világ Napijegy?

A Világ Napijegy szolgáltatás segítségével gondtalan lehet a külföldi útja, mert hazai percdíjakon indíthat hívást és küldhet SMS-t haza. Amennyiben saját előfizetéséhez tartozó önálló adatkerettel rendelkezik, okoskészülékét vagy a MultiNet csomaggal csatlakoztatott tabletjét is ugyanúgy használhatja külföldön, mintha itthon lenne – kötöttségek nélkül!

Miért jó:

  • Hazai perc- és SMS-díjjal telefonálhat, üzenhet haza külföldről.
  • Kint is az itthoni adatkeretével netezhet.
  • Ha felhasználta adatkeretét, a Netinfo oldalon keresztül kiegészítő adat opciót vásárolhat

A szolgáltatásról, érvényességi területéről és partnerhálózatokról, annak díjáról bővebb információt talál a szolgáltatást bemutató oldalunkon .

Az adott országra érvényes forgalmi díjakat pedig könnyen megnézheti keresőnk  segítségével.

Hogyan aktiválhatom a Világ Napijegyet?
A Világ Napijegyet legegyszerűbben úgy aktiválhatja - mind itthonról, mind külföldről -, ha SMS-ben elküldi a VJEGY kódot a 1270-re.

Itthonról az SMS küldése és az szolgáltatás aktiválása is díjmentes. Amennyiben külföldön tartózkodik a Világ Napijegy aktiválásakor, úgy az aktiváló SMS elküldéséért a mindenkori roaming díjszabás szerinti SMS díj fizetendő, azonban az aktiválás ebben az esetben is díjmentes.

Hogyan aktiválhatom a Világ Napijegyet?

A Világ Napijegyet legegyszerűbben úgy aktiválhatja - mind itthonról, mind külföldről -, ha SMS-ben elküldi a VJEGY kódot a 1270-re.

Itthonról az SMS küldése és az szolgáltatás aktiválása is díjmentes. Amennyiben külföldön tartózkodik a Világ Napijegy aktiválásakor, úgy az aktiváló SMS elküldéséért a mindenkori roaming díjszabás szerinti SMS díj fizetendő, azonban az aktiválás ebben az esetben is díjmentes.

Hogyan mondhatom le a Világ Napijegyet?

A Világ Napijegyet legegyszerűbben úgy mondhatja le - mind itthonról, mind külföldről -, ha SMS-ben elküldi az XVJEGY kódot a 1270-re.

Itthonról az SMS küldése díjmentes. Amennyiben külföldön tartózkodik (feltételezve, hogy a Világ Napijegy szolgáltatás aktív az előfizetésén a lemondó SMS elküldésekor) a Világ Napijegy lemondásakor, úgy az SMS küldése díjmentes.
Fontos, hogy az aktiválás-lemondás magyar idő szerint érvényesül.

Milyen országokban érhető el a Világ Napijegy és melyek a partnerhálózatok?

A Világ Napijegy szolgáltatás érvényességi területéről a bővebb információt talál a szolgáltatást bemutató oldalunkon .

Mi történik, ha egy napon belül egyik Világ Napijegy zónából egy másikba utazok?

Amennyiben magyarországi idő szerint egy adott naptári napon belül a Világ Napijegy egyik szolgáltatási zónájából (például Egyesült Arab Emirátusok, K-Európa/Ázsia) egy másik zónába (például Kanada, Amerika) utazik és mindkét zónában generált akár hang-, SMS- vagy adatforgalmat, úgy az adott naptári napja vonatkozóan mind a K-Európa/Ázsia, mind az Amerika Világ Napijegy díja kiszámlázásra kerül.

Mi történik, ha egy napon belül egy olyan országból, ahol érvényes a Világ Napijegy egy olyan országba utazom, ahol nem érvényes a szolgáltatás, majd még aznap visszatérek a kiindulási országba?

Amennyiben magyarországi idő szerint egy adott naptári napon belül a Világ Napijegy érvényességi területének egyik országából (például Egyiptom, Világ Napijegy – Afrika) egy olyan országba utazik, ahol nem érvényes a Világ Napijegy (például Líbia, forgalmi díjas roaming díjszabás szerinti 6. zóna), és még azon naptári napon belül visszatér a kiindulási országba (példa szerint Egyiptom) – feltételezve, hogy a Világ Napijegy érvényessége alá tartozó kiindulási országban generált akár hang-, SMS- vagy adatforgalmat –, úgy az adott naptári napra vonatkozóan csak egyszer kerül kiszámlázásra a Világ Napijegy díja.

Világ Napijeggyel mennyi adatot használhatok külföldön?

Saját előfizetéshez tartozó adatkerettel:

Amennyiben saját előfizetéséhez tartozó adatkerettel rendelkezik, úgy a Világ Napijegy szolgáltatással a teljes itthoni adatkeretét felhasználhatja a szolgáltatás érvényességi területén belül.

Amennyiben nem rendelkezik saját előfizetéshez tartozó adatkerettel (közös céges adatkeret áll rendelkezésre:

Amennyiben nem rendelkezik saját előfizetéséhez tartozó adatkerettel, úgy a Világ Napijegy szolgáltatással naponta díjmentesen 100 MB-ot forgalmazhat a szolgáltatás érvényességi területén belül. Amennyiben a rendelkezésre álló napi 100 MB-ot felhasználta, úgy az ezt meghaladó forgalom után nettó 47,24 Ft/MB (Adat Világ Napijegy esetén 47,46 Ft/MB) kerül kiszámlázásra.

 

Interaktív segédlet

Tippek, segítség mindenféle eszközhöz