Vodafone Family
Vissza

Milyen kedvezményeket kaphatok Vodafone Familysként?

Havidíj-kedvezmény a 2. azonos ügyfélszámon kötött előfizetéstől jár, az alábbiak szerint:

Havidíj-kedvezmények a 2. legmagasabb havi díjú hangalapú tarifákra:

 • RED Live, RED Live+ és RED Infinity Pro tarifák esetén: 2000 Ft/hó
 • Go Max, Go Net és Go Talk tarifák esetén: 1000 Ft/hó
 • Kid Gyerekóra és Senior Okosóra tarifák esetén: 1000 Ft/hó

Havidíj-kedvezmények a 3. és 4. legmagasabb havi díjú hangalapú tarifákra:

 • RED Live, RED Live+ és RED Infinity Pro tarifák esetén: 6000 Ft/hó
 • Go Net és Go Talk tarifák esetén: 4000 Ft/hó
 • Go Max tarifa esetén: 3000 Ft/hó
 • Kid Gyerekóra és Senior Okosóra tarifák esetén: 1000 Ft/hó

Havidíj-kedvezmények az 5. és 6. legmagasabb havi díjú hangalapú tarifára:

Kid Gyerekóra és Senior Okosóra tarifák esetén: 1000 Ft/hó

Mobilinternet tarifákra vonatkozó havidíj-kedvezmények, a Vodafone Familys kedvezménnyel rendelkező hangalapú tarifákat (Go Max/Net/Talk, RED Live/Live+/Infinity Pro) követően, a 3. és 4. legmagasabb havidíjú tarifák esetén:

HomeNet+ előfizetés esetén: 1000 Ft/hó
MobilNet Start+, MobilNet Medium+ esetén, 2 évre, tablet vásárlással: 1000 Ft/hó.

A Go Basic tarifa is bevonható a Vodafone Familybe, és díjmentesen beszélhetsz a többi Familyssel belföldön és az EU-ban, havidíj-kedvezmény azonban nincs rá, így a Go Basic mellé vásárolt Mobilinternet és Kid Gyerekóra/Senior Okosóra tarifákra sem érvényesül a havidíj-kedvezmény.

Milyen tarifákkal lehet Vodafone Familyt alapítani?

Vodafone Family létrehozásához az alábbi tarifákból kell legalább 2-vel rendelkezned.

Jelenleg is vásárolható tarifák:

 • Red Live, Red Live+, Red Infinity Pro, Go Basic, Go Max, Go Net, Go Talk.
 • A fentiek mellé második tarifaként vásárolhatsz Kid Gyerekóra vagy Senior Okosóra tarifát.

Lezárt tarifák  (ezeket már nem tudjátok megvenni, de ha a családban rendelkezik valaki a tarifák egyikével, akkor be tudjátok vonni a Vodafone Familybe):

Red Basic, Red Basic EU, Red Basic EU+, Red Medium EU, Red Medium EU+, Red Plus, Red Extra EU, Red Extra EU+, Go+, Go+ EU, Go Medium és Go Medium EU+, Red Smart, Red Prime, Red Platinum, Red Infinity, Go Start, Go Start+, Go Extra, Red S, Red M, Red L, Red Infinity+, Go S, Go M, Go L.

Hogyan számíthatom ki a családi kedvezményeket?

A kedvezményes árakat a hangalapú tarifák készülék nélküli, 1 éves, e-Packes havi díjai alapján számoljuk, minden hónapban a számlazáráskor fennálló, adott ügyfélszámon lévő aktuális tarifák figyelembevételével. Az internet (MobilNet és HomeNet) tarifák esetében is az adott tarifa készülék nélküli, 2 éves, e-Packkel meghatározott verziójának havidíja alapján kerül meghatározásra a sorrend, de minden esetben a Family kedvezményben részesülő hangalapú tarifák (Go Max/Net/Talk, RED Live/Live+/Infinity Pro) után. (A korábbi és kereskedelmi forgalomban nem elérhető hangalapú tarifák esetében a kedvezményes árakat a tarifák készülék nélküli, 2 éves, e-Packes havi díjai alapján számoljuk.)

A nektek járó kedvezmények már a 2. előfizetéstől elérhetők.  

Hangalapú tarifák esetén a fentebb leírtak alapján a 2., 3., és 4., valamint a Go Max/Net/Talk és RED tarifák mellé vásárolt Kid Gyerekóra és Senior Okosóra tarifa esetén a 2-6. előfizetésre jár kedvezmény, a legmagasabb havi díjú és Go Basic tarifára nem jár.
A kedvezmények mértéke attól függ, hogy hányadik legmagasabb havi díjú tarifáról van szó, a 3. és 4. előfizetésre magasabb kedvezmények járhatnak attól függően, hogy milyen tarifátok van.

Legalább két hangalapú tarifa mellett maximum 2 darab HomeNet+ vagy 2 éves, tabletes mobilinternet tarifára kaphatsz kedvezményt. A mobilinternet tarifák a Vodafone Family kedvezményben részesülő hangalapú tarifák után kerülnek figyelembe vételre, azaz ha már például 4 olyan hangalapú tarifád van, amire kapsz havidíj-kedvezményt, akkor továbbiakat a HomeNet+ és készülékes Mobilnet tarifákra már nem vehetsz igénybe. A teljes kedvezmény összege abban az esetben változik, ha tarifaváltás történik vagy új előfizetéssel bővíted a Vodafone Familyt, vagy előfizetést megszűntetsz. A kedvezményekről a  Lakossági ÁSZF  Akciók 2.1-es pontjában tudsz tájékozódni.

Ha egy ügyfélszámon két teljesen egyforma tarifám van és jogosult vagyok a kedvezményre, eldönthetem, melyikre kapom a kedvezményt?

Nem, a rendszer automatikusan sorba rendezi a havi díj alapján a tarifákat, és az dönti el, hogy melyik tarifa kapja a Family kedvezményt. Azonban egy számlát kaptok, és azon összesítve szerepel a kedvezmény.

Meglévő Vodafone Familys vagyok, hogyan kaphatom meg a magasabb havidíj-kedvezményt a 3. és 4. előfizetésre?

Meglévő Vodafone Familysként az előfizetési időtartamon belül is van lehetőséged váltani az új tarifákra, illetve bővíteni az előfizetéseidet és így igénybe venni a 3. és 4. előfizetésre járó magasabb havidíj-kedvezményt. A pontos feltételekről érdeklődj a belföldi hálózatból és az EU-ból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, vagy keresd fel a hozzád közel eső üzletünket!

Mi történik akkor, ha hónap közben váltok új tarifát, és emiatt magasabb havidíj-kedvezményre lennék jogosult? Ezt mikor kapom meg?

A kedvezmények számlázási ciklusonként frissülnek, mert minden hónapban a számlazáráskor fennálló aktuális tarifa sorrend figyelembevételével kerül meghatározásra a kedvezmény. Ez a kedvezmény abban az esetben változik, ha tarifaváltás történik, vagy új előfizetéssel bővíted a Vodafone Familyt.

Díjcsomag váltásnál is igénybe vehető a Vodafone Family?

Igen, azonban fontos, hogy Vodafone Family igénybevételi feltételei a tarifaváltással teljesüljenek.

Kikkel beszélgethetek díjmentesen Go Basic és Go Net tarifával?

Amennyiben Vodafone Familyben rendelkezel Go Basic vagy Go Net tarifával, úgy az összes Vodafone Familys családtagoddal díjmentesen beszélgethetsz belföldön és az EU-ban. Fontos, hogy a Go és Go EU tarifák nem jogosultak a Vodafone Familyre, így amennyiben a családban valaki ilyen tarifacsomaggal rendelkezik, vele nem fogsz tudni díjmentesen beszélgetni. Ebben az esetben javasoljuk, hogy a családtag váltson át az új Go tarifák valamelyikére, melyet már be tudtok hozni a Vodafone Familybe.

Hány Vodafone Familys előfizetést lehet kötni ebből mennyi lehet feltöltőkártyás és mennyi havidíjas előfizetés?

Vodafone Familyben legfeljebb 6 darab hangalapú vagy internetes havi díjas előfizetés köthető.

A feltöltőkártyás Kid Gyerekkártya tarifából Vodafone Familyben hangalapú havi díjas előfizetésenként kettő igényelhető, de egy Vodafone Familyn belül maximum 6 db.

Internetes előfizetésből pedig maximum kettő köthető.

Ha valaki havidíjasként tulajdonjog-váltással szeretne csatlakozni Vodafone Familyhez, minden esetben 5 000 forintot kell fizetnie?

Nem, az alábbi esetekben díjmentes a tulajdonjog-váltás:

 • számhordozás esetén,
 • ha a Vodafone Familybe kerülés felfelé váltást jelent a tarifádban,
 • ha lejárt szerződést hosszabbítasz és tulajdonjogot váltasz,
 • ha kötsz egy új előfizetést valamelyik Vodafone Familyre jogosult tarifára ÉS ezzel egyidőben tulajdonjogot váltasz egy régin.

Vodafone Family bővítése esetén kártyánként egy tulajdonjog-váltás díjat engedünk el.

Meglévő feltöltőkártyás telefonszámmal csatlakozhatok a Vodafone Familybe?

Feltöltőkártyás Kid tarifa kivételével igen (Kid tarifára nem lehet váltani).

Amennyiben gyermeked 18 éven aluli, átválthatod a tarifáját havi díjasra, ha tulajdonjog átruházással a saját nevedre iratod a telefonszámot.

A Vodafone Familyt csak határozott idejű szerződés mellett vehetem igénybe?

Nem, igényelhető az egy éves, és a határozatlan idejű tarifaváltozatokra, illetve az e-Pack nélküli tarifa változatokra is. Fontos azonban, hogy a Vodafone Family kedvezményre jogosult tarifák esetében a sorrend minden esetben az adott tarifa készülék nélküli, 1 éves, e-Packkel meghatározott verziójának havi díja alapján kerül meghatározásra, függetlenül az ügyfél aktuális szerződéses állapotától, minden hónapban a számlazáráskor fennálló aktuális állapot figyelembevételével. A havi díjakról a  Lakossági ÁSZF  Akciók 2.1-es pontjában tudsz tájékozódni.

Amennyiben lejár a szerződésem automatikusan elvesztem a Vodafone Family kedvezményemet?

Nem veszíted el a kedvezményt, az továbbra is jár neked, a mindenkor fizetendő havi díjból kerül levonásra változatlanul.

Mire jó a Kid Gyerekkártya és hogyan igényelhetem?

Ezzel a feltöltőkártyás tarifával gyermeked feltöltés nélkül is díjmentesen hívhat minden Vodafone Familys családtagot belföldön korlátlanul és az EU-ban 30 naponta 60 perc erejéig, 6-tól 18 éves korig – akkor is, ha 0 Ft van a kártyáján. Ha nem Vodafone Familys családtagot hív, akkor percenként 49 Ft-ot vonunk le a feltöltőkártyáról. Hangalapú előfizetésenként két darab gyerekkártya igényelhető.

Az igényléshez szükséged lesz gyermeked lakcímkártyájára.

A feltöltőkártyás Kid tarifacsomagot külön tarifaként megvásárolhatom?

Nem, a feltöltőkártyás Kid kártya csak a Vodafone Family részeként érhető el, tehát minimum 2 db Family-s havi díjas előfizetéssel kell rendelkezned az igényléséhez. Keresd fel valamelyik üzletünket, és igényeld 1 Ft-ért a SIM kártyát! Online és 1401-en nem érhető el. Tarifát nem lehet Kid gyerekkártyára váltani.

Hányadik előfizetéstől vásárolható meg a feltöltőkártyás Kid tarifa?

A harmadiktól, tehát előtte két alapító havi díjas hangalapú előfizetés vásárlása szükséges, melyeken aktív a Vodafone Family. A KID gyerekkártya 1 Ft-ért érhető el üzleteinkben.

Hány éves kortól meddig lehet a feltöltőkártyás Kid tarifát megvenni?

6-18 éves korú gyermekeknek adunk Kid tarifát. Fontos, hogy gyermekeddel érkezz vagy mutasd be a lakcímkártyáját a vásárláskor.

Szükséges-e a gyereknek személyesen megjelennie a feltöltőkártyás szerződéskötéskor?

Nem. Az igényléshez elegendő a gyermeked lakcímkártyája.

Havidíjas előfizetést lehet feltöltőkártyás Kid tarifára váltani?

Ez sajnos nem lehetséges.

Fel kell-e tölteni a feltöltőkártyás Kid csomagban lévő telefonszám egyenlegét?

A Vodafone Family-n belüli hanghívásokhoz nem. Amennyiben gyermeked családon kívül telefonálna, SMS-ezne vagy netezni szeretne, akkor ahhoz viszont egyenleg szükséges, ezekben az esetekben tehát fel kell tölteni az egyenleget.

 

A feltöltőkártyás Kid tarifa kizárólag üzleteinkben igényelhető, 6-18 éveseknek, gyermeked lakcímkártyájának felmutatásával.

Vodafone Family-vel rendelkező fő számlatulajdonos szülő látja a feltöltőkártyás gyermeke egyenlegét?

Erre nincs lehetőség az applikációban. Amennyiben szeretnéd látni a Kid tarifához kapcsolódó készülék aktuális egyenlegét, akkor ezt díjmentesen és gyorsan megteheted, ha gyereked készülékéről elkülditek a FEI-kódot a 171-re. Válasz SMS-ben meg is érkezik a kért információ, mely válasz SMS-nek a díja: 0 Ft (belföldön).

 

Interaktív segédlet

Tippek, segítség mindenféle eszközhöz