Vodafone JóDolgok
Vissza

Mi az a Vodafone JóDolgok?

A Vodafone JóDolgokat azért hoztuk létre, hogy azonnali extra előnyöket, meglepetéseket és egyedi kedvezményeket oszthassunk meg ügyfeleinkkel játékos és izgalmas formában, csak azért, mert Vodafone-osok. A JóDolgok  egy program, ahol ügyfeleink mindig többet kapnak: a teljes élményért javasoljuk a My Vodafone applikáció letöltését.

Részletekért látogass el honlapunkon a  JóDolgok  oldalunkra.

Milyen kedvezményeket nyújt nekem a Vodafone JóDolgok?

A Vodafone JóDolgok azonnali extra előnyöket, meglepetéseket és egyedi kedvezményeket biztosít regisztrált ügyfeleinek.

Játssz a My Vodafone Alkalmazásban minden héten: a JóDolgok piros borítékjában hetente találsz díjmentes AdatFalatot, akár 500 MB-nyit a havi kereteden felül, sőt további meglepetések is várnak rád.

Részletekért látogass el honlapunkon a  JóDolgok  oldalunkra.

Hogyan regisztrálhatok a Vodafone JóDolgokra?

Így lehet még több Vodafone JóDolgod:

  1. Töltsd le és nyisd meg a My Vodafone appot.
  2. Kattints a JóDolgok üzenetre vagy a JóDolgok menüpontra ( itt részletesebb információt is találsz a JóDolgok programról ).
  3. Olvasd el a részvételi feltételeket, és kattints a Regisztrálok gombra. A regisztrációhoz a program feltételeinek elfogadása szükséges.
  4. Amikor felhívás érkezik rá, rázd meg a telefonod.
  5. Máris tied lehet egy díjmentes AdatFalat vagy egyéb meglepetés.
  6. Játssz a következő héten is!

Miért jó, ha regisztrálok a Vodafone JóDolgokra?

A Vodafone JóDolgok Program szállítja a kedvezményeket, előnyöket és meglepetéseket csak azért, mert Vodafone-os vagy!

Regisztrált ügyfélként heti szinten játszhatsz a My Vodafone Alkalmazásban díjmentes Adatfalatokért, akár 500 MB-ot is találhatsz, emellett egyéb speciális ajánlatok és meglepetések várnak Rád!

Hány éves kortól regisztrálhatok a Vodafone JóDolgok programba?

A Vodafone JóDolgok programra 16 év felett lehetséges a regisztráció mind havidíjas, mind feltöltőkártyás ügyfeleink részére.

Választanom kell a Vodafone JóDolgok kedvezményei közül?

Az aktuálisan megjelenő JóDolog meglepetés ajánlat elfogadása vagy elutasítása után újra játszhatsz, és amennyiben van újabb elérhető meglepetésed, azt is elfogadhatod, nem szükséges a meglepetések közül választani.

Előfizetői jogviszony váltásakor szükséges újra regisztrálnom a Vodafone JóDolgokba?

Előfizetői jogviszony átírása során (amikor az előfizetésedet átadod másnak, tehát más nevére kerül a telefonszámod) a te Vodafone JóDolgok regisztrációdat töröljük. Az új tulajdonosnak ismét szükséges regisztrálnia, hogy igénybe vehesse a kedvezményeket.

Tarifaváltás esetén megszűnik a korábbi regisztráció, így kérjük, ez esetben regisztrálj újra a Vodafone JóDolgok kedvezményekhez!

Mennyi plusz adatot kapok a JóDolgok programban és milyen gyakran?

Minden regisztrált ügyfélnek érdemes legalább heti szinten játszania JóDolgok meglepetésért, mivel hetente talál legalább 1 díjmentes AdatFalatot, amely akár 500 MB-os is lehet. Ezen felül egyéb kedvezményes ajánlatok és díjmentes meglepetések is várnak Rátok!

 

Interaktív segédlet

Tippek, segítség mindenféle eszközhöz