You kedvezmények
Vissza

Mi az a Vodafone You?

A Vodafone You egy olyan tarifakedvezmény, amelyet bármely új havi díjas előfizetés mellé díjmentesen igényelhettek 25 év alatti ügyfélnek. A You kedvezmények a választott tarifában foglaltakon felül járnak (egy vagy két éves) határozott idejű szerződés esetén, annak lejártáig.

Milyen esetben tudom gyermekemnek a You kedvezményeket igényelni?

A You kedvezményeket 25 éven aluliaknak lehet igényelni a név, születési dátum megadásával és a személyazonosító igazolvány bemutatásával. Vodafone You kedvezmény igényelhető bármely új előfizetés mellé (Go Basic/Max/Net/Talk, RED Live/Live+/Infinity Pro). Egy jogosult magánszemély kizárólag 1 db Vodafone You előfizetést vásárolhat.

Hogyan igényelhetem gyermekemnek a You kedvezményeket?

  • Gyermeked Vodafone You-s előfizetését megvásárolhatod a  webshopban  . You tarifa esetén ne felejtsd el kipipálni az oldal tetején található „You" bokszot!
  • Igényelheted telefonon. Hívd a 1401-et belföldi mobilhálózatból díjmentesen, vezetékesből 49Ft/percért, vagy kérj  visszahívást !
  • Keresd fel személyesen a hozzátok legközelebbi Vodafone  üzletet!
  • Meglévő ügyfélként hoznál létre Vodafone Familyt, vagy módosítanád meglévő Family csomagodat? Hívd a belföldi mobilhálózatból díjmentesen elérhető 1270-et!

Van-e plusz költsége a You kedvezmény igénybe vételének?

Nincsen. Vodafone You-t extra havi díj nélkül igényelhettek bármely új havi díjas előfizetés mellé.

Milyen kedvezményeket kaphat a gyermekem You-sként?

A tarifában foglalt adatmennyiségen és  Vodafone Passon  felül 2 GB belföldön és az EU-ban felhasználható adatot, valamint évente 30 egybefüggő napig díjmentes Világ Napijegyet  adunk a határozott idejű, havi díjas szerződés mellé, a határozott idő lejártáig. Ezen felül díjmentesen hívhatják egymást minden Vodafone You-s ismerősével belföldön és az EU-ban, Vodafone Familysként pedig a családtagokkal is díjmentesen beszélhet belföldön és az EU-ban és akár havidíj-kedvezményt is kaphat.

Hány You előfizetést igényelhetek Vodafone Familyn belül?

Adott Vodafone Familyn belül maximum 6 db You-s előfizetés köthető. Minden Felhasználó esetében az adott Felhasználóhoz tartozó jogosultságot igazolni kell, mert egy jogosult magánszemély kizárólag 1 db Vodafone You előfizetést vásárolhat.

Mikor szűnik meg a Vodafone You tarifakedvezmény?

A tarifakedvezmény a szerződés határozott időtartamának lejártáig jár, valamint a Vodafone fenntartja a jogot arra, hogy az Előfizető vagy a kedvezményre jogosult személy 27. életévének betöltésével vagy jogosulatlan használat esetén az extra kedvezményeket megszüntesse.

Honnan tudhatok meg további részleteket a You tarifáról és a kedvezményekről?

Látogass el a  Vodafone You  oldalára!
 

Interaktív segédlet

Tippek, segítség mindenféle eszközhöz