Ismerd meg @debreczenidora digitális mumusait!

Digitális mumus című videós interjúsorozatunkban hazai vállalkozók személyes történetein keresztül mutatjuk be, hogy a digitalizáció nem ördögtől való.

A sorozat második részében Debreczeni Dóra személyi edzőt kérdeztük arról, milyen digitális mumusokkal kellett megküzdenie vállalkozása életében. A közösségi médiában @debreczenidora több mint 68 ezer követővel büszkélkedhet, a pandémia időszakában online edzésein több mint 200-an vettek részt. A vállalkozóval Mándó Milán, a minner.hu újságírója készített interjút.

A videóban Debreczeni Dóra elmeséli:

  • A koronavírus-járvány alatt hogyan váltott sikeresen digitális működésre, amellyel nemcsak életben tartotta vállalkozását, hanem rohamosan fejlődött is.

  • Miért tartja elsődleges szempontnak a minőséget az online edzések streamelése során, és hogyan sikerült ezt biztosítania.

  • Miért döntött az edzések élő streamelése mellett, és milyen visszajelzéseket kapott.

  • Honnan szerez ügyfeleket.

  • Milyen tervei vannak a jövőre nézve, mely digitális területeken szeretné még fejleszteni vállalkozását, illetve hogyan tartja ő maga a lépést a digitalizáció rohamos fejlődésével.

  • Mi a véleménye a közösségi médiáról, és hogyan használja a felületeket vállalkozóként.

Nézd meg a Digitális Mumus interjúsorozat többi részét is! Az első epizódban dr. Árvai Anita, a Veganeeta megálmodója, a Veganeeta Home nevű, 100%-ban növényi ételeket, italokat kínáló étterem és specialty kávézó alapítója mesélt saját digitális mumusairól, a második részben Beh Mariann Bazsalikomos kert nevű vállalkozásának történetét ismerheted meg, míg a harmadik epizódban Szalai Dóra, a Chez Dodo Artisan Macarons alapítója tartogat számodra izgalmas kulisszatitkokat.

Legfrissebb cikkek a témában