Ismerd meg @bazsalikomoskert digitális mumusait!

Digitális mumus című videós interjúsorozatunkban hazai vállalkozók személyes történetein keresztül mutatjuk be, hogy a digitalizáció nem ördögtől való.

A sorozat harmadik részében Beh Mariannt, a Bazsalikomos kert megálmodóját kérdeztük arról, milyen digitális mumusokkal kellett megküzdenie vállalkozása életében. Mariann a közösségi médiában is @bazsalikomoskert név alatt található meg, Instagramon több mint 15 ezer, Facebookon pedig 10 ezernél is több követője van már, de több lábon áll az online térben: jelen van még egy honlappal, egy webshoppal, egy bloggal, hírlevéllel és egy Pinterest fiókkal is. A vállalkozóval Mándó Milán, a minner.hu újságírója készített interjút.

A videóban Beh Mariann elmeséli:

  • Hogyan kísérte végig az életét a növények iránti szeretete a gyerekkorától kezdve a saját vállalkozásának elindításáig.

  • Hogyan pozicionálták vállalkozását a profi minőségű fotók a gasztronómia világában.

  • Mi előzte meg a saját webshop indítását.

  • Mire volt szükség a workshopok indításához, majd online megrendezésükhöz, amelyek végül valódi közösséget is teremtettek a Bazsalikomos kertnek.

  • Milyen elveket követ a weboldal kezelése során, és hogyan valósítja meg a gyakorlatban a honlap frissítését.

  • Milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Nézd meg a Digitális Mumus interjúsorozat többi részét is! Az első epizódban dr. Árvai Anita, a Veganeeta megálmodója, a Veganeeta Home nevű, 100%-ban növényi ételeket, italokat kínáló étterem és specialty kávézó alapítója mesélt saját digitális mumusairól, a második részben pedig Debreczeni Dóra személyi edző vállalkozásának történetét ismerheted meg.

Megnézem

Legfrissebb cikkek a témában