Új weboldallal új perspektívák nyíltak meg a budapesti sport bár előtt

Kisvállalkozóként biztosan te is sokszor hallod, hogy az üzleti siker kulcsa a digitalizációban rejlik. Ám azt az érzést is kétségkívül ismered, amikor szívesen belevágnál egy-egy technológiai fejlesztésbe, de a mindennapi teendők, az idő-és munkaerőhiány gátat szabnak a terveidnek. Ráadásul megfelelő ismeretek, szakképzettség hiányában nehéz egyedül elindulni a digitális transzformáció útján.

Sok KKV a maga lehetőségeivel és erőforrásaival próbálja ugyan tartani a lépést a versenytársakkal, és kisebb, könnyebben végrehajtható változásokat eszközölve reagálnak az ügyfelek folyton változó igényeire. De egy olyan esszenciális, ám összetett és hosszadalmasnak bizonyuló projektbe, mint egy üzleti weboldal készítése gyakran inkább már nem vágnak bele.

Ezek a körülmények jellemzőek a budapesti SCORE Sport Barra is, akiknek a Vodafone Business Online Jelenlét pályázata adta meg a lendületet ahhoz, hogy végre megvalósuljon a saját profi honlap régóta dédelgetett terve.

Budapest score sportbár

Facebook követőkből ügyfelek szerzése

A vállalkozás életébe már számos helyen bekúszott a digitalizáció: a sport bárban a vendégek QR-kód használatával tekinthetik meg a menüt, a munkatársak a foglalásokat megosztott felhőalapú naptárban menedzselik, van készletnyilvántartó szoftverük, és a pincérek tableten veszik fel a rendeléseket.

A gasztronómiai vállalkozást a koronavírus-járvány előtt indították el, úgyhogy igyekeztek minden eszközt megragadni ahhoz, hogy a pandémiát követően visszaszerezzék hűséges vendégeiket, valamint újakra is szert tegyenek. Ezért a sport bárnak van már saját Facebook-oldala, sőt, még egy kezdetleges honlapja is.

„Azt gondolom, hogy az üzlet láthatósága szempontjából egy Facebook-oldal 2022-ben már kötelező dolog” – mondja Kuglics Linda, a Dob Sport Kft. ügyvezetője. „Itt megtalálhatók az elérhetőségeink, meghirdetjük aktuális eseményeinket, promóciós ajánlatainkat. A közösségi média követőkből azonban ügyfeleket szeretnénk szerezni, amihez úgy éreztük, hogy jelenlegi honlapunknál egy komplexebb megoldásra lesz szükségünk.”

A cél egy olyan vállalkozásra szabott weboldal kialakítása, amire érdemes terelni a Facebook-oldalról: informatív, átlátható és funkcionális. „Egy honlapot nem böngésznek órákig. Mi egy olyan online felületet szeretnénk, amelyen mind a hazai, mind a külföldi vendégeink kényelmesen el tudnak igazodni, megismernek minket, megtalálják az elérhetőségeinket, majd végül asztalt is tudnak foglalni hozzánk” – számol be a tervekről Kuglics.

Dob sport Score sport bár - Vodafone Business Online Jelenlét pályázat nyertese

Vállalkozásba vetett bizalom erősítése

Már önmagában az is hitelességről árulkodik, ha egy vállalkozás megtalálható az online térben, és pár kattintással elérhető az üzlet címe, nyitvatartása, telefonszáma, e-mail címe, egyéb alapvető adatai. Ugyanakkor az is nagyon fontos, hogy az információk mindig naprakészek legyenek. A Vodafone Business Online Jelenlét szolgáltatása Full service csomagban karbantartási munkálatokat is tartalmaz, így ha a jövőben módosulna például az étterem nyitvatartása, átalakulna az arculata, vagy új termékek kerülnének fel az étlapra, a szükséges változtatásokat a Vodafone szakemberei elvégzik a honlapon.

A SCORE Sport Bar számos céges csapatépítőnek is otthont adott már, és az üzleti célok között szerepel a jövőben több ilyen esemény megtartása, ezért Kuglics Linda és csapata tervezi felsorolni a weboldalon a korábbi együttműködő partnereik véleményét, mint referenciákat, amelyek tovább erősíthetik a vállalkozásba vetett bizalmat. „Az ilyen rendezvények nekünk kiszámítható forgalmat és nagy bevételt jelentenek, így erre mindenképp szeretnénk ráerősíteni az új honlapunkon” – magyarázza Kuglics Linda.

A sport bár tulajdonosai mindig keresik az új kihívásokat, a jövőben szeretnének terjeszkedni, legújabb projektjük pedig például a szezonális Balaton-parti éttermük egész éves ebédmenü házhozszállítási szolgáltatásának elindítása. És ki tudja, az új üzleti honlapjuk milyen perspektívákat fog még megnyitni a vállalkozás előtt. Sok sikert kívánunk számukra! 


A Vodafone Business Online Jelenlét pályázat öt szerencsés nyertesének új üzleti weboldalát szakértőink díjmentesen készítik el, ráadásul egy évig a szolgáltatás díját is mi álljuk. Ha érdekel a honlapkészítés folyamata, ismerd meg a többi vállalkozás történetét is! Az interjúkból kiderül, miért vágtak bele az online jelenlét kialakításába ezek a magyar kkv-k, mit vártak el, és mit kaptak a weblapkészítő szolgáltatástól.

Elolvasom

Legfrissebb cikkek a témában