Építsük együtt a legjobb csapatot Miskolcon is!

A világ egyik legnagyobb mobilszolgáltatója, az angol anyavállalattal rendelkező, 5 kontinens 30 országában jelenlévő Vodafone több mint 17 éve meghatározó szereplője a hazai mobilkommunikációs szektornak és ezáltal a munkaerőpiacnak is.

A Vodafone Magyarország Zrt. 2009–ben nyitotta meg vidéki telephelyét, a Miskolci Regionális Ügyfélszolgálati Központot, ami Miskolc belvárosának a szívében található. Mára a létszámunk több mint 500 főre duzzadt és a jövőben további pályázóknak biztosítunk álláslehetőséget.

Szeretsz emberekkel foglalkozni?
Vonzó számodra egy modern fiatalos munkakörnyezet?
Hosszú távra tervezel, igazi karriert keresel?
Szeretnél Magyarország Legjobb Munkahely és Best of Call Center díjjal kitüntetett ügyfélszolgálati csapatához tartozni?

Karrier lehetőségek

Minden kollégánknak egy strukturált képzésekből álló betanulási időszakot biztosítunk, amelyet követően telefonos ügyfélkapcsolati munkatársként válhatnak miskolci csapatunk részesévé.

Ez a pozíció lehetővé teszi a megfelelő szakmai tudás és kompetenciák megszerzését és elmélyítését, ami után megnyílnak a cégen belüli karrierlehetőségek. Célunk, hogy a legtöbbet hozd ki magadból és megtaláld a számodra legmegfelelőbb munkakört! Ready?

Közvetlen kapcsolattartás az ügyfelekkel

Ha szeretsz kifejezetten emberekkel foglalkozni, itt biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb pozíciót. Ha a levelezés, az ügyfélmegtartás, a kockázatkezelés, vagy a kiemelt ügyfelekkel való foglalkozás vonz, itt a helyed.

Háttérmunka

Ha a kollégáink munkáját szeretnéd segíteni és megkönnyíteni, akkor itt a helyed. Ezen a területen back office feladatokkal, ügyfeleink hitelképességének a vizsgálatával, illetve számhordozással foglalkozhatsz.

Vezetői pozíciók

Minden csapat élére kell valaki, aki motiválja a tagokat és szakértelmével növeli a csapat hatékonyságát. Nálunk akár koordinátori és csapatvezetői pozícióba is előreléphetsz, ha ilyen ambícióid vannak.

Szakértői pozíciók

Szeretnél továbblépni és fejlődni, viszont azt érzed, a vezetői vonal nem a te irányod? Nálunk lehetőséged nyílik specialista pozíciókban is elhelyezkedni, ahol az adott terület igazi szakértőjévé válhatsz.

A Te sikereid tesznek minket is sikeressé

Péter
Customer Care Manager

“Az elkötelezett csapatom nélkül nem tudnék boldogulni! Törődöm velük, fontos, hogy jó hangulatban töltsék a munkaidejüket, mivel így nemcsak jobban élvezik, de jobban is végzik majd a munkájukat. Velük együtt tudok folyamatosan fejlődni, újabb és újabb közös sikereket elérni.”

Szabolcs
Special Complaints Expert

“A feladtunk rendkívül sokrétű, például különböző minőségbiztosítási feladatokat látunk el, valamint vezetői és kiemelt ügyfelek panaszait kezeljük. Ennek köszönhetően minden nap változatos kihívásokkal találkozom, egy nap sem telik unalmasan. Szeretnék fejlődni, esetleg más területen is kipróbálni magam és ez a Vodafone-nál teljes mértékben megvalósítható.”

Beáta
Back Office Team Leader

“Hiszek abban, hogy jó helyen vagyok. A mobilkommunikációs iparág napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő ágazata, ahol a Vodafone innováció tekintetében rendkívül inspiráló . Büszke vagyok arra, hogy részese lehetek ennek a kiváló csapatnak és munkámmal hozzájárulhatok a sikereinkhez.”

Kinga és Edina
Resourcing and Team Support

“Az új munkavállalók felvételéért és beléptetéséért, valamint a kollégáknak meghirdetett belsős álláslehetőségek pályázatainak koordinálásáért felelünk. Célunk, hogy gördülékenyebbé tegyük az új belépők munkakezdését a lehető legjobb dolgozói élmény érdekében.”

Eszter
Helpline Specialist

“Én segítem az ügyfélszolgálaton dolgozó kollégákat, ha valamilyen folyamatban elakadnak. A munkakörömben az a legjobb, hogy minden részletre rálátok, ezáltal mélyreható tudásra tettem szert, így valóban segíteni tudom a munkatársaim mindennapjait.”

Bálint és György
Collection Team Leader - György Team Representative

“Célunk, hogy segítsük kollégáink szakmai fejlődését, amit a mindennapos változatos kihívások lehetővé is tesznek. Jól esik időnként kikapcsolódni, amire a pihenőszobában mindig van lehetőségünk.”