VodafoneMainMenu

Vodafone

  • English

Egyenlegfeltöltés

Egyenlegfeltöltés

Prepaid portlet (Egyenlegfeltoltes) 2.5.5-r7140-20140311

 

Az elektronikus egyenlegfeltöltéssel nem kell ATM-et keresgélned, hiszen gyorsan és kényelmesen, akár otthonról vagy az irodából is feltöltheted Vodafone-os kártyádat.

A feltöltés összegét néhány egyszerű lépésben a bankkártyáddal befizetheted az OTP oldalán keresztül. Ha a befizetés valamiért nem sikerül, erről mindenképp értesítünk.

 

Az elektronikus egyenlegfeltöltéssel nem kell ATM-et keresgélned, hiszen gyorsan és kényelmesen, akár otthonról vagy az irodából is feltöltheted Vodafone-os kártyádat.

 

* Kötelező mezők

+36
+36
Összeg
 
 
 
 
 
Feltöltés értéke:
 Ft
Összeg Egyenlegfelhasználási idő
 
 
 
 
 
Feltöltés értéke:
 Ft

Amennyiben minden adatot helyesen adtál meg, kattints a Tovább gombra, ha azonban változtatni szeretnél az adatokon, válaszd a Vissza gombot!

A Tovább gombra kattintva átirányítunk az OTP Bank NRt. oldalára, ahol meg kell adnod a bankkártyád adatait. A számlabefizetés közvetlenül a bank által üzemeltetett, nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági szabályai szerint működő oldalon történik, nem pedig a Vodafone honlapján. Sikeres befizetés esetén visszairányítunk a weboldalunkra, ha pedig valamilyen probléma adódna, erről is értesítünk.

Vissza Tovább

Most átirányítunk az OTP Bank Nyrt. fizetőoldalára. A fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a Vodafone oldalán. A Vodafone a kártyád, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.


Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Tetszőleges összeg feltöltése 2 000 Ft és 99 999 Ft között lehetséges.

 

Az elektronikus egyenlegfeltöltés lépései:

  1. Adatok - Add meg a telefonszámodat és a befizetni kívánt összeget
  2. Megerősítés - Ellenőrízd a megadott adatokat, és erősítsd meg a befizetést
  3. Befizetés - Átirányítunk az OTP Bank oldalára, ahol megadhatod adataid, és feltöltheted a számládat. Sikeres befizetés esetén visszairányítunk a Vodafone honlapjára
  4. Visszaigazolás - Sikeres feltöltésed visszaigazoljuk, vagy értesítünk a sikertelen tranzakcióról.

Feltöltésedet a következő kártyákkal fizetheted be:

  • dombornyomott Visa®, MasterCard® és American Express®,
  • bármely Maestro® vagy elektronikus bankkártya

Feltöltéssel kapcsolatos információkat Kérdések és válaszok oldalunkon és az OTP Bank tájékoztatójában találsz.

A szolgáltatás igénybevétele során megadott személyes adatok jogszerű kezeléséről, illetve az adatkezelés céljáról bővebben az ÁSZF 3. sz. mellékletében olvashatsz.


Vodafone,
a Legek Hálózata

A Vodafone kültéri országos lakossági 3G lefedettsége 98,3%. A lefedettségi adat a három hazai mobilszolgáltató és az NMHH által elfogadott definíciók, illetve módszertan alapján előállított (2014. 02. 01-i) érték.

Tudj meg többet a hálózatunkról!