Mobiltechnológiával a jó ügyek szolgálatában

A Vodafone - globális felelősségvállalási politikájának részeként - 23 országban hozta létre helyi alapítványát annak érdekében, hogy az adott társadalmak problémáira választ adó programokat karoljanak fel és valósítsanak meg. A Vodafone Magyarország Alapítvány 2003-ban kezdte meg működését, azóta több mint 1,6 milliárd forint támogatást osztott ki civil partnerei között.

Az adományozáson túl ugyanakkor egyre fontosabb szerepet töltenek be a szakmai jellegű társadalmi programok. A Vodafone Magyarország Alapítvány tevékenysége két fő területre összpontosít: a digitális kompetenciafejlesztésre és a nők társadalmi esélyegyenlőségének, valamint biztonságának megteremtésére. Ezen területeken belül is elsősorban olyan programokat karolnak fel, amelyek a rászorulók aktív tenni akarására épülnek, hiszen így lesznek képesek arra, hogy életkörülményeiken maguk változtassanak. Ez azért különösen fontos, hiszen a támogatás eredménye így válik hosszú távon fenntarthatóvá.

A komplex társadalmi problémák megoldása széles körű összefogást igényel, ezért a Vodafone nemzetközi „Connecting for Good” (Kapcsolódás a jó ügyek szolgálatában) kezdeményezéséhez csatlakozva az anyagi támogatáson túl partnereinkkel és munkatársainkkal összefogva, mobiltechnológiánk felhasználásával nyújtunk segítséget és tesszük jobbá a világot.

Programok

Programjaink célja, hogy a mobiltechnológia vívmányait a társadalmi jó szolgálatába állítsák, ezáltal jobbá és egyszerűbbé téve az emberek mindennapjait.

Digitális Iskola Program
Digitális Iskola
Program
ÉletMentő Applikáció
ÉletMentő
Applikáció
Vodafone Digitális Díj
Vodafone
Digitális Díj
Vodafone  Főállású Angyal
Vodafone
Főállású Angyal
Bright Sky
Bright Sky

Segíteni szeretnék

Célunk, hogy a digitális világ lehetőségei mindenki számára elérhetők legyenek, és a digitális innováció a hátrányos helyzetű és a rászoruló csoportokhoz is utat találhasson. Ha Te is fontosnak érzed mindezt, és szívesen támogatnád programjainkat, ezt kétféleképpen teheted meg.

Boldog önkéntesek

E-skola

E-learning kurzusaink a pedagógusok és a szülők számára egyaránt segítséget nyújtanak digitális tudásuk fejlesztésében.

Vodafone logo
Kapcsolat
Vodafone Magyarország Alapítvány
1096 Budapest, Lechner Ödön Fasor 6.