Extra szolgáltatások tarifacsomagokhoz

Extra adat, beszéd vagy sebesség

Hogyan tudok extra szolgáltatásokat rendelni?

Alkalmazáson keresztül

Akkor is, ha már nincs mobiladatod.

My Vodafone alkalmazás

Online fiókon keresztül

My Vodafone belépés

Feltöltőkártya esetén akár SMS-ben

Válassz a lenti kiegészítő adat- és beszédopcióink közül, nézd meg a hozzá tartozó kódot és küldd el díjmentesen SMS-ben.

Nézd meg extra szolgáltatásopcióinkat!

Adat

Automatikus plusz 300 MB

690 Ft

Az adott számlázási ciklusban automatikusan aktiválódik, amennyiben a díjcsomagban foglalt adatkeret (gördíthető adat) felhasználásra került. Aktiváció után a következő számlazárásig felhasználható 300 MB adat (belföldön és az EU-ban).
Elérhető jogosult Go tarifacsomagokhoz.

Érdekel

1 GB adat

1 490 Ft

Aktiválás után a következő számlazárásig felhasználható 1 GB adat (belföldön és az EU-ban).
Választható egyszeri vagy havonta automatikusan megújuló opcióban is.
Elérhető jogosult Go tarifacsomagokhoz.

Érdekel

3 GB adat

2 490 Ft

Aktiválás után a következő számlazárásig felhasználható 3 GB adat (belföldön és az EU-ban). Választható egyszeri vagy havonta automatikusan megújuló opcióban is.
Elérhető jogosult Go tarifacsomagokhoz.

Érdekel

50 GB éjszakai adat

2 990 Ft

Aktiválás után a következő számlazárásig 22:00-06:00 között felhasználható 50 GB adat (belföldön és az EU-ban).
Elérhető jogosult Go tarifacsomagokhoz.

Érdekel

Korlátlan 3 napos PluszAdat

2 590 Ft

Aktiválást követő 72 óráig használható fel (belföldön és az EU-ban). Roaming környezetben 8 GB használható fel.
Elérhető jogosult Go tarifacsomagokhoz.

Érdekel
Roaming adat

5 GB roaming adat

3 790 Ft

Ezzel a kiegészítő adatopcióval 5 GB-tal növelheted a külföldön (Vodafone EU roaming zónán belül) felhasználható adatmennyiséget. Az extra adatforgalom nem osztható és az adott számlaciklus végéig (maximum 30 napig) használható fel.
Utazás előtt tájékozódj az esetleges roaming díjakról.
Elérhető jogosult RED és Go tarifacsomagokhoz.

Érdekel

10 GB roaming adat

5 690 Ft

Ezzel a kiegészítő adatopcióval 10 GB-tal növelheted a külföldön (Vodafone EU roaming zónán belül) felhasználható adatmennyiséget. Az extra adatforgalom nem osztható és az adott számlaciklus végéig (maximum 30 napig) használható fel.
Utazás előtt tájékozódj az esetleges roaming díjakról.
Elérhető jogosult RED és Go tarifacsomagokhoz.

Érdekel

Hogyan tudok extra adatot vagy sebességet rendelni?

Alkalmazáson keresztül

Akkor is, ha már nincs mobiladatod.

My Vodafone alkalmazás

Online fiókon keresztül

My Vodafone belépés

Telefonon keresztül

Kérheted kollégáink segítségét is az extra szolgáltatás kiválasztásában és megrendelésében a belföldről díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon.

További információ

Fontos tudnivalók a kiegészítő adatopciókról

A PluszAdat, a Megújuló PluszAdat és a Roaming Adat kiegészítő adatopció nem osztható és az adott számlaciklus végéig használható fel, a szolgáltatáscsomag havidíjában foglalt adatforgalomra irányadó, azonos feltételekkel. Amennyiben az adatopció nem kerül teljes egészében felhasználásra a számlázási ciklus végéig vagy a következő adatopció vásárlásának pillanatáig, akkor a meglévő adatopció fel nem használt hátralévő adatforgalma elvész.

A PluszAdat és a Roaming Adat egyszeri adatopciók nem megújuló opciók, így ezeket minden számlaciklusban igény szerint újra kell vásárolni. A Megújuló PluszAdat adatopciók számlaciklusonként újraaktiválódnak, nem szükséges minden számlaciklusban újra igényelni őket.

A Korlátlan 3 napos PluszAdat opció a számlázási ciklustól függetlenül az aktiválást követő 72 óráig használható fel, a tarifacsomag havidíjában foglalt adatforgalomra irányadó, azonos feltételekkel, az esetlegesen vásárolt kiegészítő adatopció(k) és a tarifacsomag havidíjába foglalt adatforgalom felhasználása előtt belföldön.

Adat- és sebességopciók tarifacsomagonkénti elérhetősége

Adatopciók

Korlátlan adat (3 napra): Elérhető a jelenleg is forgalomban lévő Go Light+ / Midi+ / Super+, valamint az alábbi, már nem értékesített tarifacsomagokhoz: Go Light / Midi / Super / Go Mini / Next / Net+ / Talk+ / Basic / Max / Net / Talk és a RED Live / Live+

5 GB adat: Elérhető a jelenleg is forgalomban lévő Go Light+ / Midi+ / Super+, valamint az alábbi, már nem értékesített tarifacsomagokhoz: Go Light / Midi / Super / Go Mini / Next / Net+ / Talk+ / Basic / Max / Net / Talk és a RED Live / Live+

1 GB adat: Elérhető a jelenleg is forgalomban lévő Go Light+ / Midi+ / Super+, valamint az alábbi, már nem értékesített tarifacsomagokhoz: Go Light / Midi / Super / Go Mini / Next / Net+ / Talk+ / Basic / Max / Net / Talk és a RED Live / Live+

300 MB adat: Elérhető a jelenleg is forgalomban lévő Go Light+ / Midi+ / Super+, valamint az alábbi, már nem értékesített tarifacsomagokhoz: Go Light / Midi / Super / Go Mini / Next / Net+ / Talk+ / Basic / Max / Net / Talk és a RED Live / Live+

5 GB roaming adat: Elérhető a jelenleg is forgalomban lévő RED Free 5G / RED Infinity 5G / RED Max 5G, valamint az alábbi, már nem értékesített tarifacsomagokhoz: RED Free+ / Infinity World+ / Max+ / RED Free / Infinity World / Max és Go Net+


Sebességopciók

Gigaboost 24 óra: Elérhető a jelenleg is forgalomban lévő RED Free 5G, valamint a már nem értékesített RED Free+ tarifacsomaghoz használható fel.

Gigaboost 72 óra: Elérhető a jelenleg is forgalomban lévő RED Free 5G, valamint a már nem értékesített RED Free+ tarifacsomaghoz használható fel.

Megújuló 5G hozzáférés: Go Light+ / Midi+ / Super+, valamint a már nem értékesített Go Light / Midi / Super tarifacsomagokhoz használható fel.

Osztható adat

RED Live+ tarifákhoz Osztható PluszAdat valamint Megújuló Osztható PluszAdat kiegészítő adatopciót tudsz vásárolni

Az osztható adat azért jó, mert a tarifádban foglalt adatmennyiséget mind a hang, mind az adat SIM kártyádon is felhasználhatod, így két készüléken (pl. okostelefonon és tableten) is netezhetsz. Abban az esetben, ha elfogyott az adatmennyiséged, nem kell azon gondolkodnod, hogy melyik készülékre vásárolj adatot, mert az osztható plusz adatot mindkettőn felhasználhatod! A netinfo segítségével folyamatosan nyomon követheted, hogy mennyi van még az elsődleges SIM kártyád adatmennyiségéből, és ha elfogyott, könnyedén fel is töltheted.

Ha az adat SIM kártyádról (tabletről) szeretnél PluszAdatot vásárolni a tarifádban foglalt adatforgalom felhasználása után, akkor előbb állítsd be a My Vodafone fiókodban, hogy azon a SIM kártyán keresztül is elérhető legyen a PluszAdat vásárlási lehetőség, a kiegészítő adatopció díja a hang SIM kártya Előfizetője részére kerül kiszámlázásra.

További részletek

Egy számlacikluson belül tetszőleges számú PluszAdat és Roaming Adat kiegészítő opció vásárolható a Megújuló PluszAdat kiegészítő opció mellé. Továbbá, egy számlacikluson belül ugyancsak tetszőleges számú Osztható PluszAdat kiegészítő opció vásárolható az Osztható Megújuló PluszAdat kiegészítő opció mellé.

A Vodafone EU Roaming kereskedelmi forgalomban elérhető tarifáinkhoz díjmentesen aktiválható, egyebekben az Európai Gazdasági Térség területén Szabályozott Európai Roaming díjszabás feltételei alapján használhatóak a készülékek külföldön időszakos utazási célra.

A roamingra vonatkozó részletek elérhetőek az ÁSzF 2. sz. Díjszabásról szóló melléklet 4. pontjában és a www.vodafone.hu/szolgaltatasok/roaming/euroaming oldalon.

A kiegészítő opciók részletes feltételei az ÁSzF 2. sz. Díjszabásról szóló mellékletének 1.1. pontján belül érhetőek el.