100 MB adat havonta és 60 perc hétfőnként díjmentesen

Rendeld és aktiváld 0 Ft-ért TUTI100 feltöltőkártyás csomagban

További részletek az oldal alján

Rendelj TUTI100 feltöltőkártyás SIM-et

A 0 Ft-os SIM kártya megrendeléséhez add meg az adataidat
Személyes adatok
Postázási cím
Erre a címre küldjük a SIM kártyát

TUTI100 feltöltőkártyás tarifacsomag

Miután kézhez kaptad a SIM kártyát, aktiválás után élvezheted a TUTI100 tarifacsomag előnyeit:

 • 100 MB díjmentesen

  Tarifacsomagban foglalt 30 naponta megújuló belföldi és EU adat. Ha több adatra lenne szükséged, választhatsz a kiegészítő opcióink közül.

  Mire elég 100 MB?
 • 19 Ft/perc

  belföldön minden normál díjas magyar számra, illetve EU roaming környezetben magyar és EU-s normál díjas számokra

 • 25 Ft/SMS

  belföldön minden normál díjas magyar számra, illetve EU roaming környezetben magyar és EU-s normál díjas számokra

 • Heti 60 perc díjmentesen

  Aktiváld díjmentesen a My Vodafone alkalmazásban a TUTI Hétfő opciót és a következő 30 napban hétfőnként 12:00-től 13:00-ig a beszélgetéseidetmi álljuk!

Mobiltelefont tartó kéz

1. Rendelj

0 Ft-os SIM kártyát, amit elküldünk címedre2-4 munkanapon belül.

2. Aktiváld

az új SIM kártyád online vagy telefonon, amikor megérkezett.

Részletek

3. Töltsd fel

egyenleged, a My vodafone alkalmazásban akár extra adatért és percekért.

Részletek

4. Válassz

hozzád illő kiegészítő adat- és beszédopcióink közül.

További információ

A TUTI100 tarifacsomag visszavonásig érhető el feltöltőkártyás magánszemély Előfizetők részére. A számlázás percalapú. Egyenlegfeltöltésre lehetőség van a Szolgáltatási Időszak megkezdése előtt, az Előfizetői (SIM) kártya csomagoláson szereplő érvényességi ideje alatt, mely esetben az egyenleg-felhasználási idő a Szolgáltatási Időszak megkezdésétől számított, adott tarifacsomaghoz tartozó egyenleg-felhasználási időtartam. A Szolgáltatási Időszak megkezdése előtt, az Előfizetői (SIM) kártya érvényességi ideje alatt az ügyfélszámla egyenlege maximum 6 000 Ft összeghatárig tölthető fel, mely összeghatárba beletartozik a SIM-kártya kezdőegyenlege is. A Szolgáltatási Időszak az Előre Fizetett Díjú Előfizetői Szerződés megkötésével kezdődik és azon időtartamot jelenti, amely alatt az Előfizető jogosult a Szolgáltatás igénybevételére. A Szolgáltatási Időszak az adott hívószám tekintetében létrejött első Előre Fizetett Díjú Előfizetői Szerződés tekintetében a SIM Kártya aktiválásával (szerződéskötés) kezdődik, és hossza egyenlegfeltöltés nélkül 370 nap. Amennyiben a SIM Kártya aktiválását követő 370 napon belül az Előfizető feltölti az Ügyfélegyenleget, akkor a feltöltéssel új határozott idejű Előre Fizetett Díjú Előfizetői Szerződés jön létre, amely esetében a Szolgáltatási Időszak hossza az adott egyenlegfeltöltés értékéhez tartozó Egyenleg-felhasználási Időszak időtartama szerint alakul. 1000 Ft-os vagy afeletti összegű feltöltés esetén az egyenleg-felhasználási idő a feltöltéstől számított 365 napig érvényes. A TUTI100 tarifacsomagban foglalt 100 MB adatforgalom belföldön, valamint a mindenkori roaming díjszabás szerint külföldön használható fel, bármely időszakban. A tarifacsomagban az adatforgalom számlázása 1 Kbyte-os egységekben történik. A tarifacsomagban foglalt ismétlődő internet opció a 30. nap végéig használható fel, melybe az aktiválás (esetlegesen töredék) napja is beleszámít. A 30. nap elteltével a tarifacsomagban foglalt 100 MB adatforgalom megújul, az esetlegesen fel nem használt adatforgalom elveszik.

A TUTI Hétfő szolgáltatás keretében minden hétfőn 12-13 óra között díjmentes hívásra jogosultak a TUTI100 tarifacsomaggal rendelkező előfizetők. A szolgáltatás kizárólag hangalapú hívás indítására, belföldön és a mindenkori Roaming díjszabás szerint külföldön, normál díjas hívások esetén érvényesek. Belföldi normál díjas irányoknak minősülnek a Vodafone, illetve más mobilszolgáltatók belföldi hálózatába és belföldi vezetékes irányba indított normál díjas hívások. Külföldön a mindenkori roaming díjszabás érvényes. A szolgáltatás díjmentesen aktiválható a MyVodafone alkalmazásban, melyet 30 naponta szükséges újra aktiválni a változatlan felhasználáshoz. A szolgáltatás lejárata előtt SMS-ben tájékoztatjuk ügyfeleinket a szolgáltatás megújításának szükségéről. A változtatás jogát fenntartjuk.

A TUTI100 tarifacsomag kizárólag a lakossági felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használhatóak (személyi használat), melybe nem értendő bele például, ha a SIM kártyát nem mobiltelefon-készülékben használják; hívások automatizált indítása; telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység stb. Nem rendeltetésszerű használat esetén, a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy SMS-ben történő előzetes értesítést követően az előfizetést az Alaptarifára átváltsa. A Szabályozott Európai Roaming életvitelszerű magyarországi tartózkodás esetén, utazások során vehető igénybe és használata során a külföldi, magyarországi hívószámokra irányuló hívások, SMS/MMS-ek használata, illetve a külföldön felhasznált adatmennyiség mértéke (tarifában foglalt adatforgalom és kiegészítő adatopciók együttvéve) nem haladhatja meg a belföldi használat négy havi számlázási ciklusonként vett átlagát, valamint a vizsgált időszakban a szabályozás hatálya alá eső ország roaming partnerének hálózatán forgalmazott napok száma nem haladhatja meg a Vodafone Magyarország hálózatán forgalmazott napok számát (méltányos használat). Amennyiben a méltányos használat feltételei nem teljesülnek, illetve amennyiben a figyelmeztetést követő két héten belül az Előfizető tényleges fogyasztásra vagy jelenlétre vonatkozó használati mintázatát nem változtatja meg, Szolgáltató az 531/2012/ EU rendelet szerinti többletdíj alkalmazására jogosult a figyelmeztetés napjától kezdve. A többletdíj mértéke az 1-es roaming díjzóna országaiba történő hívásindítás esetén: 12,56 Ft/perc; SMS küldés esetén: 3,92 Ft/SMS; MMS küldés esetén: 3,02 Ft/MMS; adatforgalom az 1-es roaming díjzóna országaiban: 2,50 Ft/MB. Svájcra, Törökországra és Monacóra a méltányossági feltételeket elkülönítetten vizsgáljuk a 1-es roaming díjzóna országaitól. Külföldön a mindenkori Roaming díjszabás érvényes. Részletes feltételek és információk az üzletekben, a ÁSzF 2. számú Díjszabásról szóló mellékletének B/1.1, 1.3 és 5. pontjában, a www.vodafone.hu/tuti100 oldalon, és a 1270-es számon.