Lehet még egyszerűbb az
ügyintézés

My Vodafone online fiókoddal gyorsan és biztonságosan intézheted mobil és vezetékes szolgáltatással kapcsolatos ügyeidet.

Többek között személyre szabhatod, módosíthatod szolgáltatásaidat, megtekintheted, befizetheted, letöltheted számláidat, átírhatod kapcsolattartói adataidat, illetve ellenőrizheted a szerződésed lejárati idejét.

My Vodafone fiókodat automatikusan létrehozzuk a szerződés megkötésekor, amiről e-mailben értesítünk. Ha az értesítést követően nem állítottad be jelszavadat, vagyis még nem léptél be fiókodba, válaszd a Segítség a belépéshez opciót.

Leggyakrabban használt opciók a My Vodafone fiókban

Számlák kezelése

My Vodafone fiókodban megnézheted, letöltheted és kiegyenlítheted aktuális és korábbi számláidat is. Belépés után válaszd a Számláim menüpontot, ahol számláidat lejáratuk szerinti sorrendben jelenítjük meg. A My Vodafone fiókodon keresztüli befizetés minden esetben zárt, biztonságos rendszeren keresztül történik és a könyvelési ideje azonnali!

Ha még papír alapú számlát kapsz, My Vodafone fiókod Beállítások/Számlázási beállítások menüpontja alatt válaszd az elektronikus számlázási módot, így a következő számládat már kapcsolattartói e-mail címedre kézbesítjük. Jó tudnod! Az elektronikus számlázási mód biztonságos és környezetbarát, ráadásul az ePack kedvezményre is jogosult leszel.

Mi az az e-Pack kedvezmény?

Megnézem a számláimat

Egyenlegfeltöltés

My Vodafone fiókodban feltöltheted és ellenőrizheted aktuális egyenlegedet, illetve megnézheted korábbi feltöltéseid összegét.

Szolgáltatások kezelése

Ellenőrizheted a határozott idejű szerződésed lejárati idejét, meghosszabbíthatod meglévő szolgáltatásodat, és vásárolhatsz extra adatot.

Beállítások

Kényelmesen és gyorsan frissítheted személyes és kapcsolattartói adataidat, és más felhasználóknak is adhatsz hozzáférést szolgáltatásaidhoz.

  • Jelenlegi elem

Belépés után állíts be hozzáférési szerepköröket!

Miután beléptél, a hozzáférések opció segítségével könnyen és gyorsan adhatsz más felhasználóknak is hozzáférést bármelyik szolgáltatásodhoz, amivel kapcsolatban a meghatalmazott online, telefonon vagy személyesen ügyet is intézhet.

A Beállítások menüpont alatt válaszd ki a Hozzáférések opciót, majd a megfelelő jogosultsági szintnél nyomj a Meghívás gombra. Add meg az e-mail címét annak az ismerősödnek, akit szeretnél meghívni. Erre a címre küldünk neki egy üzenetet, ahol el tudja fogadni a meghívásod. Tudj meg többet a hozzáférésekről és azok beállításairól itt!