Általános Szerződési Feltételek

Vodafone Általános Szerződési Feltételek

A Vodafone Általános Szerződési Feltételek részletesen szabályozzák a mobilszolgáltatásokkal és helyhez kötött szolgáltatásokkal és azok igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a szolgáltató és a lakossági, valamint az üzleti előfizetők jogait és kötelezettségeit és egyéb, a szolgáltatással összefüggő lényeges információkat.


ÁSZF módosítások

Az ÁSZF módosításainak listája dokumentum részletesen tartalmazza az adott dátummal hatályba lépő Általános Szerződési Feltételek módosításait.

Közlemények

Kiemelt Üzleti Általános Szerződési Feltételek

Vodafone Kiemelt Üzleti Általános Szerződési Feltételek

A Vodafone Általános Szerződési Feltételek részletesen szabályozzák a mobilszolgáltatásokkal és helyhez kötött szolgáltatásokkal, valamint azok igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a szolgáltató a kiemelt üzleti előfizetők jogait és kötelezettségeit és egyéb, a szolgáltatással összefüggő lényeges információkat.


Kiemelt Üzleti ÁSZF módosítások

A Kiemelt Üzleti ÁSZF módosításainak listája dokumentum részletesen tartalmazza az adott dátummal hatályba lépő Általános Szerződési Feltételek módosításait.

Közlemények

Kábel TV ÁSZF Teve Tévé és EuroCable hálózaton

Vodafone Vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Teve Tévé és EuroCable hálózati területen


Kábel TV ÁSZF Teve Tévé és EuroCable hálózaton módosítások

A Kábel TV ÁSZF Teve Tévé és EuroCable hálózaton módosításainak listája dokumentum részletesen tartalmazza az adott dátummal hatályba lépő Kábel Zv ÁSZF Teve Tévé és EuroCable módosításait

Közlemények