Válaszd a Vodafone Digitális Jólét Alapcsomag mobilinternetet és most eltekintünk attól, hogy volt-e korábban másik hazai szolgáltatóval kötött internet-előfizetésed.

Digitális Jólét alapcsomag

Miért válaszd a Digitális Jólét Alapcsomag 5 GB mobilinternet előfizetését?

Alacsony havidíj

Alacsony havidíj, csak 1 990 Ft

Hordozhatóság

Mobilinternetünket nemcsak otthon használhatod, hanem magaddal is viheted

EU Roaming

Teljes adatkereted felhasználható az EU-ban

Mobilszélessáv

98,2%-os országos, kültéri, lakossági lefedettségű 4G hálózat
 • Jelenlegi elem
Digitális Jólét Alapcsomag 5 GB
1 990 Ft /hó
 • 5 GB
  belföldi és EU adat
  Mire elég 5GB?
 • Ideális tablethez
  Kedvezményes díjcsomag a digitális jólétért.
  Ajánlott tanuláshoz, mindennapi böngészéshez.
Gyakran ismételt kérdések

Ki veheti igénybe a Digitális Jólét Alapcsomag mobilinternet előfizetését?

A Digitális Jólét Alapcsomag 5 GB mobil internet-hozzáférés szolgáltatást mind új, mind meglévő természetes személy Előfizetők jogosultak igénybe venni.


Válthatok-e más mobilinternet csomagra a határozott idő alatt?

A Digitális Jólét Alapcsomagra 5 GB kötött határozott idejű Előfizetői Szerződés időtartama alatt, az első számlazárást követően a kereskedelmi forgalomban aktuálisan elérhető utólag fizető Internet csomagokra díjmentesen lehet váltani. A tarifacsomag-váltásra egyebekben az ÁSZF-ben foglaltak alkalmazandóak.


Milyen készülékkel használható a Digitális Jólét Alapcsomag mobilinternet előfizetése?

Szabadon választott készülékkel, javasoltan tablettel.


További információk

A Digitális Jólét Alapcsomag 5 GB csak adatátviteli szolgáltatást nyújt, hangszolgáltatás a fenti tarifacsomaggal nem vehető igénybe. Az adatforgalom a belföldi és a mindenkori Roaming díjszabás szerint külföldön felhasználható, küldött és fogadott adatmennyiség együttes összegét jelenti. Amennyiben az Előfizető nem használja fel a havidíjba foglalt forgalmi keretet, a fennmaradó részt nem viheti át a következő számlázási ciklusra. A havidíjban foglalt forgalmi keret időkorlátozás nélkül bármely napszakban felhasználható.

Amennyiben az Előfizető nem használja fel a havidíjba foglalt forgalmi keretet, a fennmaradó részt nem viheti át a következő számlázási ciklusra. A havidíjban foglalt forgalmi keret időkorlátozás nélkül bármely napszakban felhasználható.

A számlazárásig történő további internetezéshez a havidíjban foglalt adatmennyiség felhasználását követően a My Vodafone mobil fiókban (www.vodafone.hu/myvodafone/mobil) vagy a My Vodafone alkalmazásban (https://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/alkalmazasok) kiegészítő adatopció vásárlása szükséges.

A Digitális Jólét Alapcsomag 5 GB esetén a havidíjban foglalt adatmennyiség felhasználását követően az internet hozzáférés megszűnik a számlázási ciklus végéig. Becsült maximális sebesség az ÁSZF 6. mellékletében. Részletes feltételek üzleteinkben, a belföldről díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon és az ÁSZF 2. sz. Díjszabás mellékletének A./ 1.3.8. pontjában.

Amennyiben az Előfizető 4G/LTE képes készülékkel rendelkezik, úgy a Vodafone 4G/LTE hálózatán a 4G/LTE technológiával biztosított becsült maximális sávszélességen (100 Mbit/s letöltési és 20Mbit/s feltöltési sebesség) veheti igénybe az adathoz kapcsolódó szolgáltatásokat. Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Fenti 4G lefedettség a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztései eredményeként, statisztikai módszerek alapján számított 2022. február 28-i érték. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon.

További részletek: www.djnkft.hu oldalon