A Vodafone megújult Digitális Jólét csomagjai megfizethető áron biztosítanak hozzáférést az alap szolgáltatásokhoz, és elérhetőek attól függetlenül, hogy volt-e korábban internet előfizetésed.

Digitális Jólét alapcsomag

Miért válaszd az Otthoni Internet Digitális Jólét Alapcsomagot?

Alacsony havidíj

Már havi 1990 Ft-tól, 1 éves határozott idejű szerződéssel

Szélessávú hozzáférés

50 Mbit/s sebességű internet csomag, mindennapi böngészésre, e-mailezésre, közösségi médiára, vagy 1-1 film megnézéshez, egyszerre 1-2 eszközön

Wifi modem

Kiváló lefedettség és sebesség egyszerre több eszközön
  • Jelenlegi elem
Otthoni Internet
1 990 Ft /hó
  • Digitális Jólét Alapcsomag
  • 50 Mbit/s sebességű internet wifi modemmel
  • 50 Mbit/s maximális letöltési és 5 Mbit/s feltöltési sebesség, rendes körülmények között elérhető le/feltöltési sebesség 35/4 Mbit/s
  • 1 éves szerződéssel e-Packel
Gyakran ismételt kérdések

Ki veheti igénybe az Otthoni Internet Digitális Jólét Alapcsomagot?

Természetes személy (előfizető) veheti igénybe a szolgáltatást, attól függetlenül, hogy rendelkezett-e korábban otthoni internet előfizetéssel. A szolgáltatások elérhetősége területileg eltérhet.


Válthatok-e más otthoni internet csomagra a határozott idő alatt?

Igen, a határozott idő alatt is lehetőséged van a kereskedelmi forgalomban elérhető otthoni internet csomagjaink közül választani és díjmentesen váltani. A határozott idő letelte után is lehetőséged van fenntartani Internet Digitális Jólét Alapcsomagod, vagy akár meg is újíthatod kedvező díjú szerződésed.


Hol érhető el az Otthoni Internet Digitális Jólét Alapcsomag?

Saját üzemeltetésű koaxiális (ED 3.0) és optikai (FTTH-RFoG) hálózattal lefedett területeken érhető el a Vodafone Otthoni Internet Digitális Jólét Alapcsomag. A pontos lefedettségi információkért kérjük vedd fel kapcsolatot kollégáinkkal elérhetőségeinken.


Elérhető az Otthoni Internet Digitális Jólét Alapcsomag TV és Telefon előfizetés mellett?

A Otthoni Internet Digitális Jólét Alapcsomag igénybe vehető önállóan, vagy kedvezményes telefon csomag mellett is. TV szolgáltatás megrendelésére is lehetőséged van az alapcsomag mellé mellé azonban ilyen esetben Vodafone Home csomagjaink kedvezőbb árat biztosítanak, ezért kérjük válassz aktuális csomagajánlataink közül.