Díjmentes szállítás

A kiszállítás minden megrendeléskor és az egész ország területén díjmentes.

Biztonságos fizetés

Fizethetsz online, az OTP rendszerén keresztül, illetve a futárnak bankkártyával vagy készpénzzel.

Kamatmentes részletfizetés

Új készülékedet kamatmentes részletfizetéssel és akár 0 Ft kezdőrészlettel is választhatod.

  • Jelenlegi elem

Új szolgáltatás megrendelése

Válassz szolgáltatást

Nézd meg mobil és otthoni szolgáltatásainkat. Otthoni szolgáltatásainknál az oldal tetején add meg a címedet, ahol TV vagy internetszolgáltatásodat szeretnéd használni. Erre azért van szükség, hogy ellenőrizni tudjuk a szolgáltatás elérhetőségét.

Ha meglévő ügyfelünk vagy, a személyre szabott kedvezmények megjelenítéséhez jelentkezz be My Vodafone fiókodba az oldal tetején!

Ha otthoni szolgáltatásod és legalább egy mobil szolgáltatásod is nálunk van, akkor Vodafone ONE ügyfelünkként számos kedvezményt biztosítunk.

Válassz készüléket (opcionális)

Ha megtaláltad a neked való mobil és otthoni szolgáltatást, eldöntheted, hogy készülékkel vagy készülék nélkül szeretnéd megrendelni.

Készülékvásárláskor előfordulhat, hogy előleget is kell fizetned, ennek összege függ a készülék típusától és a mellé választott szolgáltatástól.

Add a kosárhoz

A kosárban ellenőrizheted a kiválasztott szolgáltatásokat, azok havi díját és kedvezményeidet, illetve extra szolgáltatásokat is választhatsz.

Ha mobil szolgáltatást rendeltél, lehetőséged van számhordozást kérni vagy kiválasztani új telefonszámodat.

Ha leellenőrizted a kosár tartalmát, válaszd a Tovább a megrendeléshez opciót.

Add le a megrendelést

Ha új ügyfelünk vagy, add meg e-mail címedet és telefonszámodat, a megrendelés után ez lesz My Vodafone fiókod felhasználóneve. A fiókhoz tartozó jelszó beállításáról emailben tájékoztatunk.

Ha otthoni szolgáltatást rendeltél, kiválaszthatod, hogy mikor érkezzen a technikus. Ha otthonodban már van kiépített Vodafone jelkábel, akkor lehetőséged van saját beüzemelést is kérni, amiben részletes útmutatókkal és videós segédletekkel segítünk.

Adataid megadása után véglegesítsd a megrendelést. A megrendelés után e-mail üzenetben tájékoztatunk a rendelés állapotáról. Kapcsolattartói e-mail címedet ellenőrizheted vagy módosíthatod My Vodafone fiókodban.

Mobil szolgáltatások

Válassz korlátlan, havi díjas, feltöltőkártyás vagy hordozható mobilinternet tarifacsomagjainkból.

Megnézem

Otthoni szolgáltatások

Válassz otthoni internet és TV csomagjaink közül, számos kiegészítő szolgáltatással.

Megnézem

Szállítási és fizetési feltételek (PDF megnyitása)