Vodafone 5G.
Egy erősebb kapcsolat
az erős kapcsolatokért.

5G. A mobilhálózatok legújabb generációja.

Az 5G az eddigi legerősebb, legnagyobb kapacitással rendelkező mobilhálózat, alacsony
válaszidővel és szupergyors sebességgel!

Stabilitás, erő

Mivel az 5G-hálózat nagyon sok eszközt tud kiszolgálni egyszerre, ezért stabil és zökkenőmentes hálózati élményt biztosít.

Alacsony válaszidő

A szempillantásnál gyorsabb, akár 10 milliszekundumos válaszidő biztosítja, hogy valós időben éld át az eseményeket a számodra fontos emberekkel.

Sebesség

Az akár 1 Gbit/s-es letöltési sebességgel pillanatok alatt tölthetsz le filmeket, zenét vagy nagy méretű dokumentumokat.

Az országos becsült maximális letöltési sebesség
450 Mbit/s.

  • Jelenlegi elem

Mi szükséges az 5G-hálózat eléréséhez?

5G lefedettségű terület

5G-képes tarifacsomag

5G-képes készülék

Mobilhálózati lefedettségi térkép

5G-hálózatunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy Budapest mellett a balatoni nyaraláskor és országszerte sok más településen is élvezhesd legújabb generációs szuperstabil hálózatunkat. Nézd meg, hogy hol érhető el az 5G lefedettség:

Statisztikai módszerek alapján számított 2023. június 30-i érték.
A 4G kültéri országos lakossági lefedettség mértéke 99,8%.
Az adatok tájékoztató jellegűek. Az egyes technológiák, szolgáltatások igénybevehetősége a lefedettségen kívül egyéb tényezőktől is függ.

Amennyiben 5G-képes készülékedet olyan területen használod, ahol nem érhető el 5G lefedettség, a készüléked a jelerősség
függvényében automatikusan átvált 4G, 3G vagy 2G szolgáltatásra.

5G-képes tarifacsomag

5G - mobil privát hálózat

Válassz 5G-képes RED tarifacsomagot!

Megnézem a RED előfizetéseket

Mivel ad többet az 5G?

Zenei fesztiválról, sporteseményről vagy a Balatonról is hívhatod videóhívással azokat, akik fontosak neked.

Streameld kedvenc filmjeidet, sorozataidat 4k vagy akár 8k minőségben, akár a Youtube-ról is.

Nézd a sporteseményeket a mobilodról is valós időben, hogy a helyszíni szurkolókkal szinte egyidőben éld meg sikereket.

Már a szabadban és ingázás közben is átélheted az igazi, akadozásmentes gaming élményt.

Elfelejtettél sorozatot letölteni? Utazás előtt 5G-hálózaton pillanatokon belül letölthetsz videókat, filmeket, zenéket és alkalmazásokat.

Az 5G alacsony válaszideje a
versenypályán is bizonyított

Nézd meg, mit tud élesben az 5G reakcióideje. A BME hallgatói kifejlesztettek egy távolról irányítható versenyautót, amelyet a Vodafone 5G-hálózatán teszteltek. Ez az innováció új kapukat nyit nem csak a versenyzés, de a biztonságos közúti közlekedés előtt is. Hogyha ilyen válaszidővel tudnak egymással kommunikálni az autóink, a balesetek zöme is elkerülhetővé válik majd.

Roaming (külföldi használat)

Vodafone EU roaminggal utazásod alatt is felhasználhatod a csomagodban foglalt perceket, SMS-eket és a tarifacsomagodban meghatározott EU-s adatkeretet!
Tudj meg többet!

5G és az egészség

A mobiltelefon-technológia által kibocsátott sugárzásnak, beleértve az 5G frekvenciákat is, az emberi szervezetre nézve nincs bizonyított negatív hatása.

Az 5G szolgáltatás jelenleg 3, 6 GHz alatti frekvencián működik, amely már évek óta használatban van a 2G, 3G és 4G technológián alapuló rendszerekben és a wifi-kapcsolatokban is. A használt frekvenciák emberi szervezetre gyakorolt hatásai kapcsán a Magyar Tudományos Akadémia szakértői bizottsága illetve az Európai Bizottság is azon az állásponton van, hogy jelenleg nincs bizonyíték bármilyen, emberi egészséget károsító hatásra.

A hálózat tervezése és kiépítése során a Vodafone minden esetben előzetesen felméri és kiértékeli a sugárzás mértékét és hatását az adott ország követelményeinek megfelelően, majd folyamatosan ellenőrzi a szabályok betartását a használat során.
A Vodafone 5G szolgáltatását Magyarországon is a nemzetközi iránymutatásnak megfelelően működteti, és folyamatosan figyelemmel kíséri, hogy megfeleljen az összes érvényben lévő szabályozásnak.

További információk és független tudományos kutatások az alábbi linkeken érhetők el:

MTA: Az 5G mobilhálózatok egészségügyi és környezeti hatásai
Európai Bizottság: 5G and Electromagnetic fields