Világ Napijegy

Használd telefonodat az EU-n kívüli utazások során is!

Itt az új Világ Napijegy - Adria!

Mostantól 2 új országban Montenegróból és Koszovóból is hazai perc- és SMS díjakkal telefonálhatsz haza, fogadhatsz hívásokat, használhatod roaming adatmennyiséged és küldhetsz üzeneteket!

Megnézem a részleteket

Használd tarifacsomagod a Világ Napijegy országaiban is!

A Vodafone egyedülálló roaming ajánlatával gondtalan lehet az EU-n kívüli utazásod is, mert hazai percdíjakon indíthatsz hívást és küldhetsz SMS-t haza. Okoskészülékedet se hagyd pihenni, hiszen a tarifacsomagodban meghatározott roaming adatkeretedet a Világ Napijegy országaiban is használhatod!

Szatellit tiltás

Roaming során a tengeri (hajó/kikötő) és repülőgép fedélzeti szatellit (műholdas) hálózatokhoz is csatlakozhatsz.
Amennyiben nem szeretnél ebből adódó magasabb roaming költséget, kérjük aktiváld a Szatellit tiltás szolgáltatásunkat.
Ehhez javasoljuk a My Vodafone applikáció használatát vagy SMS-ben az ST kód elküldését a 1270-re (Vodafone ügyfélszolgálat).

Hol érhető el?

Világ Napijegy - Adria

bruttó 2 990 Ft/nap

Bosznia Hercegovina, Albánia, Szerbia, Észak-Macedónia, Montenegró, Koszovó

Világ Napijegy - Afrika

bruttó 1 990 Ft/nap

Dél-afrikai Köztársaság, Egyiptom, Ghána, Katar, Kenya, Mozambik

Világ Napijegy - K-Európa/Ázsia

bruttó 2 990 Ft/nap

Afganisztán, Ausztrália, Azerbajdzsán, Dél-Korea, Egyesült Arab Emirátusok, Fülöp-szigetek, Grúzia, Hongkong, India, Indonézia, Izrael, Japán, Kambodzsa, Kazahsztán, Kína, Makaó, Malajzia, Oroszország, Örményország, Srí Lanka, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Új-Zéland, Ukrajna

Világ Napijegy - Amerika

bruttó 1 990 Ft/nap

Anguilla, Antigua és Barbuda, Aruba, Barbados, Bermuda, Bonaire, Brazília, Brit Virgin-szigetek, Chile, Costa Rica, Curaçao, Dominikai Közösség, Dominikai Köztársaság, Egyesült Államok, El Salvador, Grenada, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Jamaica, Kajmán-szigetek, Kanada, Kolumbia, Mexikó, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Saint Kitts és Nevis, Saint Lucia, Suriname, Szt. Vincent és a Grenadine-szigetek, Trinidad és Tobago, Turks- és Caicos-szigetek, Uruguay

A Világ Napijeggyel elérhető hálózatok listája az érintett ország roaming oldalán érhető el,
kérjük látogass el a vodafone.hu/roaming oldalra és válasszd ki, vagy írd be a keresőmezőbe a látogatni kívánt országot!

Hogy tudom aktiválni a Világ Napijegy szolgáltatást?

Alkalmazáson keresztül

Akkor is, ha már nincs mobiladatod.

My Vodafone alkalmazás

Online fiókon keresztül

My Vodafone belépés

Fontos!

A Világ Napijegy használata során a hanghívások, SMS-küldés és az adatforgalom számlázása a magyarországi időzóna szerint történik. A Világ Napijegy egy adott naptári napon magyar idő szerint éjfélig érvényes.
A szolgáltatás aktiválása díjmentes, a Világ Napijegy akkor kerül kiszámlázásra, ha külföldön használod a telefonodat (hívásindítás/fogadás, SMS-küldés vagy adatforgalom). A szolgáltatás előfizetéses ügyfeleink számára érhető el. A szolgáltatás a sikeres megrendelést követően annak lemondásáig aktív marad. A Világ Napijegy szolgáltatás lemondását követően indított forgalmakat a forgalmi díjas roaming díjszabás szerint számlázzuk.

További információk

Napijegy díja

Előfizetéses ügyfelek számára:
Világ Napijegy - Adria napi díja: bruttó 2 990 Ft
Világ Napijegy - Amerika napi díja: bruttó 1 990 Ft
Világ Napijegy - Afrika napi díja: bruttó 1 990 Ft
Világ Napijegy - K-Európa/Ázsia napi díja: bruttó 2 990 Ft

Magyarországi szám hívása és SMS küldés

Itthon érvényes perc- és SMS-díjaid

Hívásindítás és SMS- küldés abba az országba ahol épp tartózkodsz

Itthon érvényes hálózaton kívüli perc- és SMS-díjaid

Hívásindítás és SMS- küldés harmadik országba

Itthon érvényes nemzetközi perc- és SMS-díjaid

Internet

Amennyiben a belföldi és roaming adatkeret azonos, a tarifacsomagban meghatározott adatkerettel netezhetsz a Világ Napijegy felhasználási területén. Az adatkeret felhasználása esetén, amennyiben Előfizető nem vásárol további kiegészítő adatopciót, a külföldi adathozzáférés lehetősége is megszűnik.

Amennyiben a belföldi és roaming adatkeret eltérő, a tarifacsomagodban meghatározott roaming adatkereteddel netezhetsz a Világ Napijegy felhasználási területén. Az adatkeret felhasználása esetén, amennyiben nem vásárolsz további kiegészítő adatopciót, a külföldi adathozzáférés lehetősége a tarifacsomagnál jelzettek szerint megszűnik következő számlázási ciklus kezdetéig. A felhasználást követően egyszeri roaming adatopciót vásárolhatsz, amelyet tarifacsomagodban meghatározott sebességgel élvezhetsz.

Érvényesség

Aktív Világ Napijegy tarifa esetén utólag fizető Előfizetők a felsorolt országokban kizárólag a megjelölt partnerhálózatokon érik el a roaming-szolgáltatást. Amennyiben másik hálózatot szeretnél használni a célországban, akkor előbb le kell mondanod az Adria, Amerika, Afrika, K-Európa, Ázsia Világ Napijegyet és csak ezután tudsz kézi beállítással más hálózatot kiválasztani, amin kizárólag forgalmi díjas roaming igénybevételére van lehetőséged.

Külföldről hogyan érhetem el az ügyfélszolgálatot?

Ha külföldre utazol, akkor Vodafone-osként a következő rövid hívószámokat érheted el a Globális számok szolgáltatásnak köszönhetően:

1270 - lakossági ügyfélszolgálat1702 - hívásindítási-, és fogadási percdíjak lekérdezése roaming helyzetben,

bármelyik országra (hívása az EU-n belül díjmentes, a díjakat pedig SMS-ben küldjük el)

A hívószámokat valamennyi roamingpartnerünk hálózatán elérheted, azonban átmeneti, technikai problémák esetén javasoljuk, a számok hosszú formátumának használatát:

1270 - +36 70 700 12701702 - +36 70 700 1702

A hívásdíj azonos a Magyarországra irányuló hívások roaming díjával.

A Magyarországon tartózkodó és a Vodafone hálózatát választó külföldiek is tárcsázhatják az otthon megszokott rövid hívószámaikat mindenféle különösebb beállítás nélkül.

Gyakori kérdések