Válassz most készülékajánlataink közül Vodafone egyedi flotta mobil csomaggal

Már flotta tag vagy? Online ügyintézéshez jelentkezz be. Flotta bejelentkezés

Flotta tagság

Milyen előnyökkel jár a flotta tagság?
Egyszerű belépés neked, barátaidnak és családtagjaidnak, flottán belüli díjmentes belföldi beszélgetéssel, akár számhordozással is.
Ha te vagy ismerősöd olyan cégnél dolgozik vagy olyan szervezetnek, közösségnek a tagja, aminek flotta szerződése van a Vodafone-nal, akkor te is beléphetsz a flottába!

Hogy tudhatom meg, hogy lehetek-e flotta tag?
Ha nem vagy biztos benne, hogy munkáltatód vagy szervezeted rendelkezik Vodafone flotta szerződéssel, érdeklődj munkáltatódnál vagy üzleteinkben.

Hogyan léphetek be a flottába?
A Flotta kapcsolattartó bocsátja rendelkezésedre a belépéshez szükséges Flotta Kódot, mely megtalálható a Vodafone Flotta tarifaszórólapokon is. Ennek megszerzése után csatlakozz a flottához üzleteinkben vagy webshopunkon.

Webshopon csatlakozás részletei

A külföldi állampolgárokra vonatkozó egyéb rendelkezéseket itt találod.

Flotta tagság

Tarifacsomagok

Flotta tarifacsomagok

A flotta tarifacsomagok egyediek, a részletekért keresd Vodafone Flotta kapcsolattartódat (az elérhetőségéért érdeklődj a személyügyi, beszerzési vagy IT osztályon) vagy érdeklődj üzleteinkben.

Lakossági tarifacsomagok

A RED és Go tarifák kiegészülnek a flottán belüli díjmentes belföldi beszélgetéssel.

Miért válaszd együtt mobil és otthoni szolgáltatásainkat?


Havidíj-kedvezmények

Akár 1000 Ft mobil havidíj-kedvezmény Flotta tarifacsomagokra.


Extra 2GB

Díjmentesen, havi extra 2GB a mobil előfizetésedben foglalt adatkereteden felül.


Wifi pótló opció

3 nap korlátlan mobilnetet biztosítunk, ha otthoni neteddel egyedi hibád akadna.


Korlátlan beszélgetés

Korlátlan beszélgetés Vodafone vezetékes és mobilszámok között belföldön és az EU-ból.

Az előnyök belföldön és az EU-ban is felhasználhatóak.

Flotta mobil havidíj-kedvezmény otthoni szolgáltatásod mellé

Válassz megújult Vodafone Home csomagjaink közül akár 1 000 Ft havidíj-kedvezményért.

Azonos ügyfélszámon vagy a szerződéseken azonos nevekkel és azonosítókkal. A vezetékes szolgáltatások elérhetősége területenként változhat.

Flotta ügyintézés

Online

A belépéshez flotta online kód, vagy céges e-mail cím, vagy telefonszám és jelszó szükséges.

Üzleteinkben

Találd meg a hozzád legközelebbi üzletet.

Telefonon keresztül

Hívd a 1270-et flotta kódod megadásával (belföldről és az EU-ból díjmentesen)
Webshopon történő csatlakozás részletei

Amennyiben webshopunkon keresztül csatlakoznál a flottához, a munkahelyi email címedet (amennyiben a munkahelyeden keresztül vagy jogosult a belépésre) vagy a flotta online kódját (flotta kapcsolattartód bocsátja rendelkezésedre, valamint a Vodafone flotta tájékoztató anyagokon is megtalálható) szükséges megadnod a belépéshez.

  • Az email cím esetében az erre kapott hitelesítő linkre kattintva meg is történik a flottára való jogosultság igazolása.
  • Amennyiben az online kóddal való belépést választod, úgy a jogosultság igazolást a későbbiekben lesz szükséges elvégezned. Ezt szintén kétféleképpen teheted meg, vagy a szintén a flotta kapcsolattartódtól kapott egyedi, hitelesítő azonosítóddal és a flottaigazolás feltöltésével, vagy a munkahelyi email címeden keresztül az erre érkező hitelesítő linkre való kattintással.

További információk

A Vodafone mobil és vezetékes ügyfeleknek szóló Előnyök és Kedvezmény akció visszavonásig elérhető azon egyéni előfizetők számára, akik a Vodafone Magyarország Zrt.-nél legalább egy jogosult havi díjas, 2019. szeptember 2-át követően határozott időre kötött, aktív, jogosult, mobil hangalapú, illetve legalább egy aktív, helyhez kötött (kábeles tv, vezetékes internet és telefon) szolgáltatásra vonatkozó Előfizetői Szerződéssel, és az adott Előfizetői Szerződéseken azonos természetes azonosítókkal rendelkeznek.

A Kedvezmény minden hónapban, ügyfélszámtól függetlenül az Előfizető mindenkori legmagasabb havidíjú, határozott idejű, jogosult Red/Go vagy egyedi flotta tarifacsomagja alapján kerül meghatározásra és az adott tarifacsomag internet havidíjából levonásra, így nem haladhatja meg az adott számlában az adott tarifacsomag következő időszakra terhelt internet havidíját.

Havi díjas Előfizetői Szerződés esetén az előfizető hitelképesség-vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. Részletes feltételek üzleteinkben, a belföldről, Vodafone hálózatból díjmentesen hívható 1270-es számon, a Vodafone ÁSzF akciókról szóló mellékletében és a www.vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok/mobil-tv-internet-egyutt oldalon.

A vezetékes szolgáltatások elérhetősége területenként eltérhet.

Érdekelnek új előfizetéses ajánlataink?

Részletekért hívd a 06 80 985 303-at vagy add meg telefonszámodat és visszahívunk!

Érdekel, visszahívást kérek