Drukkolj kézilabdásainknak a Vodafone-nal!

Kövesd június 3-4-én az EHF FINAL4 Woment a Sport1-en, a 152-es csatornahelyen!

A vezetékes szolgáltatások elérhetősége területenként változhat.

Vodafone tv box

Vodafone TV médiabox

Válaszd díjmentesen új TV szolgáltatásod mellé!

Rögzítheted, megállíthatod vagy visszatekerheted az élő adást
Személyes ajánlóval gyorsan megtalálhatod a neked való tartalmakat
Gyereksarokkal lehetőséged van a kicsik korának megfelelő profilt készíteni
Filmek és sorozatok menüpont alatt könnyen, egyszeri díjért kölcsönözhetsz mozifilmeket
Minden TV-n elérhetővé tesz olyan alkalmazásokat, mint a Netflix vagy a YouTube
Letöltheted hozzá a Vodafone TV alkalmazást mobilodra, így magaddal is viheted

Válaszd új TV szolgáltatásod mellé

A TV adás és az interaktív funkciók a Vodafone TV médiaboxon keresztül érhetők el, amit díjmentesen biztosítunk új TV szolgáltatásod mellé.

Még több szórakozás

Mobil mockup

Ismerd meg a Vodafone TV alkalmazást!

A Vodafone TV applikációval nem kell lemaradnod a legfontosabb focimeccsről vagy kedvenc sorozatodról, mert ezeket mobilról is élőben nézheted, megállíthatod vagy visszatekerheted. Ha mégis később néznél meg valamit, felvételeidet az applikációval bármilyen eszközről beütemezheted, sőt a Műsorvisszajátszóval az elmúlt hét adásaiból is válogathatsz. Az alkalmazás használatához, igénybevételéhez olvasd el az útmutatót. Az alkalmazás elérhetőségéről és egyéb feltételeiről a Felhasználási feltételekben tájékozódhatsz.

Tévézz bárhol, bármikor a Vodafone TV appal!

App Store badge
Google Play badge
Huawei badge

A webes elérhetőséggel kapcsolatban az alábbi oldalon találsz információt: https://keszulektamogatas.vodafone.hu/vodafone/vodafonetv/hasznalat/?article=vodafone-tv-alkalmazas.

Kérdésed van?

Miért szükséges HDMI képes tévé készülék a Vodafone TV szolgáltatás igénybevételéhez?

A Vodafone TV kizárólag HDMI kábellel képes csatlakozni a tévékészülékhez, ezért HDMI bemenettel rendelkező tévékészülékre van szükség a szolgáltatás igénybevételéhez.

Vodafone TV működéséhez szükséges aktív internetkapcsolat?

Igen. Amennyiben úgy látod, hogy ez nem áll fenn, kérjük ellenőrizd, hogy megfelelően csatlakozik-e a Vodafone TV tápkábele a konnektorba, illetve a készülékbe, valamint ellenőrizd, hogy az Ethernet kábel csatlakoztatva van-e a Vodafone TV-be és az internet modembe. Ha ezek után nem világít az állapotjelző LED a Vodafone TV-n, akkor hívd vezetékes ügyfélszolgálatunkat a 1270-es telefonszámon, mely belföldi hálózatból díjmentesen hívható. Ha a LED pirosan világít, a készülék készenléti üzemmódban van. Ilyenkor a Vodafone TV-t bekapcsolhatod a távirányítón található bekapcsoló gombbal vagy a készülék oldalán lévő standby gombbal. Amennyiben az oldalsó gombbal sikerült bekapcsolni, de a távirányítóval nem, ellenőrid a távirányító elemeinek állapotát, próbáld másik elemmel. Ha új elemmel sem működik, kérd ügyfélszolgálatunk segítségét.

Hogyan rendelhetem meg a Vodafone TV-t?

Keress minket bátran elérhetőségeink bármelyikén!