Maradjatok mindig kapcsolatban

Xplora X5 Play gyerek okosóra hívás és helymeghatározó funkcióval

Xplora X5 Play okosóra gyerekeknek

Az Xplora nanoSIM-es órájával telefon nélkül is bármikor kapcsolatba léphettek gyermekeddel, így akkor is elérheted őt, ha iskolában van vagy barátokkal biciklizik. Az órával gyermeked biztonságosan telefonálhat, játszhat, fényképeket és izgalmas videókat készíthet és küldhet.

0 Ft kezdőrészlettel,
12 x 2 590 Ft kamatmentes részletre,
31 080 Ft teljes áron

Az eszközhöz Kid Gyerekóra tarifacsomag szükséges.

Érdekel
Xplora X5 Play okosóra gyerekeknek
Szeretnéd tudni, hogy jól van?

Szeretnéd tudni, hogy jól van?
A gyerekóra funkciói segítenek ebben

Helymeghatározás
Hogy bármikor ott legyél, ha szüksége van rád

Hanghívások
Hogy bármikor tudjatok beszélni egymással

Hang- és képüzenet küldése és fogadása
Ha éppen nem tudtok beszélni egymással

Szöveges üzenetek fogadása
Ha emlékeztetni szeretnéd a fontos dolgokra

Iskola üzemmód
Az értesítések kikapcsolnak tanítási időben

Xplora Applikáció
Xplora App logó

Xplora alkalmazás

Az Xplora X5 Play okosórához tatrozó alkalmazás elérhető iOS és Android okostelefonon is.

Google Store
Apple Store

Hasznos tudnivalók

Mit tud az Xplora X5 play gyerekóra?
Funkciók és specifikáció

Az óra funkciói

 • Hanghívások, hogy bármikor tudjatok beszélni egymással
 • Helymeghatározó funkció, hogy mindig tudd, éppen merre jár
 • Hang- és képüzenetek küldése és fogadása, ha nincs idő hosszan elmondani
 • Szöveges üzenetek fogadása, ha épp órán van
 • SOS gomb, hogy biztos lehess abban, hogy váratlan helyzetekben is elér
 • Emlékeztetők, hogy a fontos dolgokat ne felejtse el
 • Lépésszámláló, hogy követhesd mindennapi aktivitását
 • Érintőkijelző, dátum és időjelzéssel
 • Iskola üzemmód, hogy a tanórát se zavarjátok
 • 2 Mp-es kamera, amivel a gyermeked képeket készíthet és megoszthatja veled.

Tulajdonságok

 • Színek: Fekete-pink, fekete-kék
 • Akkumulátor kapacitása: 800 mAh
 • SIM kártya típusa: nano-SIM
 • Kijelző típusa: TFT
 • Kapcsolat: 3G, 4G, wifi, bluetooth
 • Szíj körátmérője: 14,5 – 21 cm
 • Tömeg: 34 g
 • Méretek: 48,5 x 45 x 15 mm
 • Por-és vízálló (IP68)

Jó ha tudod

A Kid Gyerekóra tarifacsomag kizárólag a tarifacsomag rendeltetésének megfelelő okosóra eszközzel vehető igénybe, az okosóra kizárólag a Vodafone hálózatában használható, funkciói okán geolokációs adatok továbbítására alkalmas, korlátozott számú, előzetesen rögzített számok hívhatók, illetve kizárólag a rögzített számokról fogadható hívás, melyeket előzőleg a Kid Gyerekórához csatlakoztatott okostelefonra letölthető alkalmazáson keresztül lehetséges beállítani. A beállított telefonszámok köre díjmentesen és tetszőleges gyakorisággal változtatható.

Mit tud az Xplora alkalmazás?
 • Hívások indítása az óra irányába, hogy bármikor tudjatok beszélni
 • Chat funkció, szöveges üzenetek, képek és hangok küldésével, hogy bármikor üzenhess neki
 • Engedélyezett telefonszámok beállítása, hogy csak az az 50 személy hívhassa föl, akikben megbízol
 • Biztonsági zónák beállítása, hogy tudd, jókor van jó helyen
 • Emlékeztetők, hogy biztos lehess abban, hogy nem felejti el a fontos dolgokat
 • Iskola mód beállítása
 • Kampányok, mozgásra ösztönző kihívások
 • Óra kikapcsolása, törlése
Hasznos tanácsok, útmutatók

Használati utasítás

Az Xplora X5 Play használati utasítását ide kattintva éred el.


Az Xplora X5 Play gyerekóra regisztrálása


Az Xplora X5 Play gyerekóra működése


Adatvédelem

Az okosórán és az Xplora alkalmazásban tárolt adatok kezelője az XPLORA TECHNOLOGIES AS.
Mielőtt az okosórát átadod másnak (például szervizelés esetén vagy az óra kölcsönadásakor) javasoljuk az óra törlését az alkalmazásból, ezzel biztosítva az órán lévő személyes adatok védelmét.


Gyakori kérdések

Kérdéseidre választ találsz a Family Tudj meg többet oldalon, vagy a telefonos ügyfélszolgálatunkat hívva az 1270-en.

További jogi információk

A Vodafone lakossági sávos kedvezmény, amely a szolgáltató által egyoldalúan nyújtott kedvezmény, 2022. október 24-től visszavonásig érhető el, azon Vodafone ügyfelek számára, akik a Vodafone Magyarország Zrt.-nél legalább két jogosult, aktív (azaz nem szüneteltetett/felfüggesztett/korlátozott/törölt) havidíjas mobil és/vagy helyhez kötött (műsorterjesztési, internet-hozzáférési, vezetékes telefon) elektronikus hírközlési szolgáltatásra és/vagy Kid gyerek okosóra díjcsomagra, Senior okosóra díjcsomagra, Lokátor díjcsomagra vonatkozó Előfizetői Szerződéssel és az adott Előfizetői Szerződéseken egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkeznek.

A Vodafone lakossági sávos kedvezmény akció keretein belül azon Vodafone aktív, havidíjas mobil és/vagy vezetékes Előfizetői Szerződéssel rendelkező ügyfél, aki 2022. október 24-ét követően határozott időre kötött jogosult Vodafone díjcsomagok mellé bármely másik jogosult aktív mobil és/vagy helyhez kötött díjcsomagok valamelyikére új, határozott idejű szerződést köt vagy az alább meghatározott jogosult díjcsomagok közül legalább már két díjcsomaggal rendelkezik és meglévő szerződést határozott időre hosszabbít vagy határozott időn belül díjcsomagot vált jogosulttá válik a lakossági sávos kedvezményre. A Vodafone lakossági sávos kedvezmény aktiválásával a Vodafone Family kedvezmény automatikusan megszűnik az azonos ügyfélszám alatti összes Előfizetői Szerződésen és ismételten nem igényelhető. A Vodafone lakossági sávos kedvezmény aktiválásával automatikusan megszűnnek az azonos ügyfélszám alatt és az azonos természetes azonosítók alapján más ügyfélszám alatt nyújtott Vodafone mobil-vezetékes Előnyök és Vodafone mobil-vezetékes Kedvezmények az összes érintett Előfizetői Szerződésen és ismételten nem igényelhetők. Ennek részletei az ÁSzF Akciók, 7. sz. melléklet, 1.1. Vodafone Family és 2.15. Vodafone mobil-vezetékes Előnyök és 2.16. Vodafone mobil-vezetékes Kedvezmények pontjában találhatók.

A Vodafone lakossági sávos kedvezmény esetén minimum bruttó 14 500 Ft (Gold) vagy 40 000 Ft (Platinum) havidíjfizetési sávot szükséges elérni. A havidíjfizetési sávok (Gold vagy Platinum) minden jogosult díjcsomag egyéb kedvezményeket már tartalmazó bruttó alaphavidíjának összegét foglalja magában. Alaphavidíjnak minősül: Az Előfizetői Szerződés szerinti havidíj (nem listaár). Amennyiben az egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkező Vodafone ügyfél eléri a bruttó 14 500 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Gold havidíjfizetési sávot, 20% havidíj-kedvezményben, amennyiben eléri a bruttó 40 000 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Platinum havidíjfizetési sávot, 30% havidíj-kedvezményben részesül.

A Vodafone lakossági sávos kedvezményre jogosult díjcsomagok mobil szolgáltatás esetén (elektronikus hírközlési és egyéb szolgáltatás)

 1. Hangalapú mobil díjcsomagok: Vodafone Go Light+, Go Easy+, Go Midi+, Go Super+, RED Free 5G, RED Max 5G, RED Infinity 5G, Go Light, Go Easy, Go Midi, Go Super, RED Free+, RED Max+, RED Infinity World+, Go Mini, Go Next, Go Net+, Go Talk+, RED Free, RED Max, RED Infinity World, Kid Gyerekóra, Senior Okosóra, Lokátor
 2. Mobilinternet díjcsomagok: Mobilinternet díjcsomagok: Mobilnet Start+, Mobilnet Medium+, Homenet+, Mobilnet 150 GB, Mobilnet XXL
 3. Egyedi flotta díjcsomagok: a részletekről a Szolgáltató személyes ügyfélszolgálatán vagy Flotta kapcsolattartójától kaphat tájékoztatást.

A Vodafone lakossági sávos kedvezményre jogosult díjcsomagok helyhez kötött (műsorterjesztési, internet-hozzáférési, vezetékes telefon) szolgáltatás esetén:

HFC, RFoG, GPON vagy nagykereskedelmi partner hálózaton igénybe vett vezetékes internet hozzáférési, vezetékes telefon, valamint vezetékes műsorterjesztési alapszolgáltatások, díjcsomagtól függetlenül.

A Vodafone lakossági sávos kedvezmény nem érhető el a rézérpáras technológiával ellátott területeken nyújtott szolgáltatások esetén.

Az Eszközbiztosítás szolgáltatások nem minősülnek a Vodafone lakossági sávos kedvezmény aktiválását lehetővé tevő mobil és/vagy helyhez kötött szolgáltatásnak. Az Eszközbiztosítás részletei az ÁSzF Akciók, 7. sz. melléklet, 2.8. pontjában találhatók.

A kedvezmény minden hónapban az adott számlaszámon lévő, jogosult előfizetések esetleges kedvezményekkel csökkentett, fizetendő havi díjainak összege alapján kerül meghatározásra az alábbiak figyelembevételével. A sávos havidíj-kedvezmény az alábbi sorrendben kerül levonásra a szolgáltatások havi előfizetési díjából:

 • Mobil Hang
 • Kábeltelevízió
 • Vezetékes telefon
 • Vezetékes Internet
 • Mobil Internet

A kedvezmény nem haladhatja meg az adott számlában az adott díjcsomag következő időszakra terhelt havi előfizetési díját. Tört havi kedvezmény igénybevételére nincs lehetőség.

A kedvezményre az Előfizető a mindenkori számlazáráskor fennálló aktuális állapot figyelembevételével mindaddig jogosult, amíg a feltételek fennállnak, azok megszűnése esetén a kedvezmények automatikusan deaktiválásra kerülnek.

További részletek az ÁSZF Akciók mellékletében találhatóak.