Rendelj most Xplora X5 Play gyerekórát most ajándék hátizsákkal!

Xplora X5 Play okosóra gyerekeknek

Az Xplora nanoSIM-es órájával telefon nélkül is bármikor kapcsolatba léphettek gyermekeddel, így akkor is elérheted őt, ha iskolában van vagy barátokkal biciklizik. Az órával gyermeked biztonságosan telefonálhat, játszhat, fényképeket és izgalmas videókat készíthet és küldhet.

0 Ft kezdőrészlettel,
12 x 2 590 Ft kamatmentes részletre,
31 080 Ft teljes áron

Az eszközhöz Kid Gyerekóra tarifacsomag szükséges.

Érdekel
Xplora X5 Play okosóra gyerekeknek
Szeretnéd tudni, hogy jól van?

Szeretnéd tudni, hogy jól van?
A gyerekóra funkciói segítenek ebben

Helymeghatározás
Hogy bármikor ott legyél, ha szüksége van rád

Hanghívások
Hogy bármikor tudjatok beszélni egymással

Hang- és képüzenet küldése és fogadása
Ha éppen nem tudtok beszélni egymással

Szöveges üzenetek fogadása
Ha emlékeztetni szeretnéd a fontos dolgokra

Iskola üzemmód
Az értesítések kikapcsolnak tanítási időben

Xplora Applikáció
Xplora App logó

Xplora alkalmazás

Az Xplora X5 Play okosórához tatrozó alkalmazás elérhető iOS és Android okostelefonon is.

Google Store
Apple Store

Hasznos tudnivalók

Mit tud az Xplora X5 play gyerekóra?
Funkciók és specifikáció

Az óra funkciói

 • Hanghívások, hogy bármikor tudjatok beszélni egymással
 • Helymeghatározó funkció, hogy mindig tudd, éppen merre jár
 • Hang- és képüzenetek küldése és fogadása, ha nincs idő hosszan elmondani
 • Szöveges üzenetek fogadása, ha épp órán van
 • SOS gomb, hogy biztos lehess abban, hogy váratlan helyzetekben is elér
 • Emlékeztetők, hogy a fontos dolgokat ne felejtse el
 • Lépésszámláló, hogy követhesd mindennapi aktivitását
 • Érintőkijelző, dátum és időjelzéssel
 • Iskola üzemmód, hogy a tanórát se zavarjátok
 • 2 Mp-es kamera, amivel a gyermeked képeket készíthet és megoszthatja veled.

Tulajdonságok

 • Színek: Fekete-pink, fekete-kék
 • Akkumulátor kapacitása: 800 mAh
 • SIM kártya típusa: nano-SIM
 • Kijelző típusa: TFT
 • Kapcsolat: 3G, 4G, wifi, bluetooth
 • Szíj körátmérője: 14,5 – 21 cm
 • Tömeg: 34 g
 • Méretek: 48,5 x 45 x 15 mm
 • Por-és vízálló (IP68)

Jó ha tudod

A Kid Gyerekóra tarifacsomag kizárólag a tarifacsomag rendeltetésének megfelelő okosóra eszközzel vehető igénybe, az okosóra kizárólag a Vodafone hálózatában használható, funkciói okán geolokációs adatok továbbítására alkalmas, korlátozott számú, előzetesen rögzített számok hívhatók, illetve kizárólag a rögzített számokról fogadható hívás, melyeket előzőleg a Kid Gyerekórához csatlakoztatott okostelefonra letölthető alkalmazáson keresztül lehetséges beállítani. A beállított telefonszámok köre díjmentesen és tetszőleges gyakorisággal változtatható.

Mit tud az Xplora alkalmazás?
 • Hívások indítása az óra irányába, hogy bármikor tudjatok beszélni
 • Chat funkció, szöveges üzenetek, képek és hangok küldésével, hogy bármikor üzenhess neki
 • Engedélyezett telefonszámok beállítása, hogy csak az az 50 személy hívhassa föl, akikben megbízol
 • Biztonsági zónák beállítása, hogy tudd, jókor van jó helyen
 • Emlékeztetők, hogy biztos lehess abban, hogy nem felejti el a fontos dolgokat
 • Iskola mód beállítása
 • Kampányok, mozgásra ösztönző kihívások
 • Óra kikapcsolása, törlése
Hasznos tanácsok, útmutatók

Használati utasítás

Az Xplora X5 Play használati utasítását ide kattintva éred el.


Az Xplora X5 Play gyerekóra regisztrálása


Az Xplora X5 Play gyerekóra működése


Adatvédelem

Az okosórán és az Xplora alkalmazásban tárolt adatok kezelője az XPLORA TECHNOLOGIES AS.
Mielőtt az okosórát átadod másnak (például szervizelés esetén vagy az óra kölcsönadásakor) javasoljuk az óra törlését az alkalmazásból, ezzel biztosítva az órán lévő személyes adatok védelmét.


Gyakori kérdések

Kérdéseidre választ találsz a Family Tudj meg többet oldalon, vagy a telefonos ügyfélszolgálatunkat hívva az 1270-en.

További jogi információk

A visszavonásig meghirdetett Vodafone Family promóció keretein belül RED Free+/Infinity World+, Go Midi/Super szolgáltatáscsomagok valamelyikével rendelkező egyéni előfizető, amennyiben ugyanazon ügyfélszám alá a fenti vagy a Kid Gyerekóra/Senior Okosóra tarifacsomagcsomagokból további előfizetéseket köt, a 2. legmagasabb havi díjú Go Midi/Super tarifacsomagok esetén havi 1 000 Ft, RED Free+/Infinity World+ tarifacsomagok esetén havi 2 000 Ft, a 3. és 4. legmagasabb havi díjú Go Midi tarifacsomag esetén havi 3 000 Ft, Go Super tarifacsomag esetén havi 4 000 Ft, RED Free+/Infinity World+ tarifacsomagok esetén havi 6 000 Ft, a 2.,3.,4.,5.,6. legmagasabb havi díjú Kid Gyerekóra/Senior Okosóra tarifacsomagok esetén havi 1 000 Ft; illetve amennyiben legalább 2 jogosult hangalapú tarifacsomaggal rendelkezik, akkor 3. és 4. legmagasabb havi díjú, új, 2 éves tabletes MobilNet Start+, Medium+ vagy készülékes HomeNet+ tarifái után havi 1 000 Ft havidíj-kedvezményben részesül, a mindenkori számlazáráskor fennálló aktuális állapot figyelembevételével. A kedvezmény a legmagasabb havi díjú és Go Start/S/Basic/Mini/Light tarifacsomagon kívüli, legfeljebb három (2-4.), Kid Gyerekóra/Senior Okosóra tarifacsomag esetén legfeljebb öt (2.-6.) tarifacsomagra igényelhető, azzal, hogy a kedvezményre jogosult újonnan vásárolt tarifacsomagok esetében a sorrend függetlenül az ügyfél aktuális tarifájától, minden esetben az adott hangalapú tarifacsomag készülék nélküli, 1 éves, e-Packkel, illetve adott internet tarifacsomag 2 éves, e-Packkel meghatározott verziójának havi díja alapján kerül meghatározásra, utóbbi a Family kedvezményben részesülő hangalapú tarifacsomagok után. Részletes feltételek az ÁSzF 7. sz. Akciókról szóló mellékletének 1.1 pontjában.

Kid Gyerekóra/Senior Okosóra szolgáltatások célja az Előfizető jogszerű felügyelete alatt lévő gyermekek, illetve az Előfizető saját vagy más felhasználó, családtag mozgásának felügyelete, helyzetének megismerése, a kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás megkönnyítése. A szolgáltatások igénybevételéhez használt okosóra a szolgáltatás sajátossága okán egyrészt geolokációs adatok továbbítására alkalmas, másrészt az okosóráról korlátozott számú hívószám hívható, melyeket előzőleg a Kid Gyerekórához/Senior Okosórához csatlakoztatott okostelefonra letölthető alkalmazáson keresztül lehetséges beállítani. A beállított telefonszámok köre díjmentesen és tetszőleges gyakorisággal változtatható. További tájékoztatás az okosóra használati utasításában, illetve a Vodafone honlapján (www.vodafone.hu) található. Bármely egyéb célra történő felhasználás kizárólag az érintettek tájékoztatásával és hozzájárulásával lehetséges, mely az Előfizető kötelessége és felelőssége.

A Senior Okosóra alkalmas a viselőjének pulzus értékeinek mérésére és az eredmények továbbítására, de a mért eredmények csak tájékoztató adatok és nem minősülnek orvostechnikai eszköz által hitelesített adatoknak. Az Előfizető, amennyiben a Senior Okosórát nem saját használatra vásárolja úgy, az Előfizetőn kívüli természetes személy, mint felhasználó, személyes adatainak birtokába jut, melyek megismerésére csak akkor jogosult, ha ahhoz a felhasználó hozzájárult. A hozzájárulás beszerzése Előfizető kötelessége és felelőssége, Szolgáltató a hozzájárulás meglétét vagy annak tartalmát nem köteles vizsgálni. A visszavonásig elérhető Senior Okosóra akció keretében a Senior Okosóra szolgáltatáscsomagra szerződő Utólag Fizető Előfizető bruttó 1 000 Ft szolgáltatáscsomag-havidíj kedvezményben részesül. A Kid Gyerekóra és a Senior Okosóra szolgáltatáscsomagok részletes feltételei az ÁSzF 2. sz. Díjszabásról szóló mellékletének 1.2.1 és 1.2.2 pontjában és a 7. sz. Akciókról szóló mellékletének 2. pontjában találhatók.

Részletes feltételek: vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok, Vodafone Red és Go szolgáltatáscsomagok: vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok/elofizeteses-tarifak és vodafone.hu/mobiltarifak/go, Fiataloknak szóló Vodafone You kedvezmények: vodafone.hu/segithetunk/szerzodes_tarifacsomagok/you_kedvezmenyek, mobil internet csomagok: vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok/mobilinternet oldalakon. Hulladékkezeléssel kapcsolatos információt az alábbi oldalon találsz: www.vodafone.hu/telefonok-tarifak/aktualis-ajanlatok/elektromos-elektronikus-hulladekkezeles