Maradjatok mindig kapcsolatban

Okosóra gyerekeknek
hívás és helymeghatározó funkcióval

Szeretnéd tudni, hogy jól van?

A gyerekóra funkciói segítenek ebben

Helymeghatározás

Hogy bármikor ott legyél, ha szüksége van rád

Hanghívások

Hogy bármikor tudjatok beszélni egymással

Iskola üzemmód

Az értesítések kikapcsolnak tanítási időben

SOS gomb

Hogy biztos lehess abban, hogy váratlan helyzetekben is elér

Chat funkció

Szöveg és képüzenet küldése és fogadása, ha nincs idő hosszan elmondani

Biztonsági zónák beállítása

Hogy tudd, jókor van jó helyen, akkor is, ha egyedül jön haza az iskolából

Új Xplora XGO3 okosóra Kid Gyerekóra tarifával

Kid Gyerekóra tarifacsomag

3 265 Ft/hó

500 MB adat, 50 perc beszélgetés.
1 évre,
e-Packkel

Xplora XGO3 okosóra

1 190 Ft/hó

Minden fontos funkcióval rendelkezik gyermeked biztonságos hétköznapjaihoz.

Részletek

Érdekel

Válaszd meglévő mobil előfizetéseid mellé, hiszen legalább két szerződés esetén díjmentesen hívhatjátok egymást belföldön és az EU-ban,
valamint akár havidíj-kedvezményben is részesülhettek. Ha az előfizetések havi díja eléri a 14 500 Ft-ot, 20 % kedvezményt adunk, ha eléri a 40 000 Ft-ot, 30% kedvezményt adunk.

Kapcsolattartás<br />az első telefon előtt

Kapcsolattartás
az első telefon előtt

Bármikor kapcsolatba léphettek, így akkor is elérheted őt, ha iskolában van, barátokkal biciklizik, vagy kirándul. A biztonsági zónák beállításával távolról is láthatod az Xplora alkalmazásban, hogy gyermeked merre jár, meghatározhatod azokat a biztonságos területeket, ahol a gyermeked tartózkodhat.

Élmény a gyerekeknek,<br />biztonság a szülőknek

Élmény a gyerekeknek,
biztonság a szülőknek

Az órával gyermeked biztonságosan telefonálhat, fényképeket készíthet és küldhet, hiszen csak az általad engedélyezett személyeket hívhatja, és őt is csak azok hívhatják, akikben te szülőként megbízol.

Egy érintésre egymástól

Egy érintésre egymástól

Az érintőképernyős gyerekóra és a hozzá tartozó mobilapplikáció segítségével mindig láthatod hol van gyermeked, üzenhetsz neki, vagy akár fel is hívhatjátok egymást.

Xplora alkalmazás

Xplora alkalmazás

Az Xplora XGO3 okosórához tartozó alkalmazás elérhető iOS és Androidos okostelefonon is.

Google Store
Apple Store

Hasznos tudnivalók

Mit tud az Xplora XGO3 gyerekóra?

Tulajdonságok

Színek: Fekete, pink
Akkumulátor kapacitása: 850 mAh
SIM kártya típusa: nano-SIM
Kijelző típusa: TFT
Kapcsolat: 3G, 4G, wifi, bluetooth
Tömeg: 47 gramm
Méretek: 52,5 x 42 x 15,6 mm
Por-és vízálló (IP68)
Stopperóra Stopperóra

Jó ha tudod

A Kid Gyerekóra tarifacsomag kizárólag a tarifacsomag rendeltetésének megfelelő okosóra eszközzel vehető igénybe, az okosóra kizárólag a Vodafone hálózatában használható, funkciói okán geolokációs adatok továbbítására alkalmas, korlátozott számú, előzetesen rögzített számok hívhatók, illetve kizárólag a rögzített számokról fogadható hívás, melyeket előzőleg a Kid Gyerekórához csatlakoztatott okostelefonra letölthető alkalmazáson keresztül lehetséges beállítani. A beállított telefonszámok köre díjmentesen és tetszőleges gyakorisággal változtatható.

Mit nyújt az Xplora alkalmazás a szülőknek?

Az egyszerűen használható alkalmazás lehetővé teszi a szülők számára, hogy teljes mértékben irányítsák az óra minden funkcióját.

 • Hívások indítása az óra irányába, hogy bármikor tudjatok beszélni
 • Chat funkció, szöveges üzenetek, képek és hangok küldése, hogy bármikor üzenhess neki
 • Engedélyezett telefonszámok beállítása, hogy csak az az 50 személy hívhassa föl, akikben megbízol
 • Biztonsági zónák beállítása, hogy tudd, jókor van jó helyen. Az alkalmazásban meghatározhatod azokat a biztonságos területeket, ahol a gyermeked tartózkodhat. Ha gyermeked be- vagy kilép egy előre meghatározott területről, azt az óra felismeri és értesítést küld neked.
 • Emlékeztetők, hogy biztos lehess abban, hogy nem felejti el a fontos dolgokat
 • Iskola mód beállítása, az órára érkező telefonhívások tiltásra kerülnek. Ilyenkor az SOS gomb, az emlékeztető és az óra pozíciójának küldése marad elérhető, a többi funkció ebben az időszakban ki van kapcsolva. Az óra csak az időt mutatja. Az Xplora mobil alkalmazásban különböző napokra és időpontokra állíthatsz be Iskola módra vonatkozó szabályokat.
 • Kampányok, mozgásra ösztönző kihívások beállítása
 • Óra kikapcsolása, törlése
Hasznos tanácsok, útmutatók

Használati utasítás

Az Xplora XGO3 használati utasítását ide kattintva éred el.


Mire van szükséged a aktiváláshoz?

 • Xplora XGO3 okosórára
 • Okostelefonra letöltött Xplora alkalmazásra
 • Aktív mobilelőfizetésre KID gyerekóra tarifacsomagra. A szolgáltatás nem működik megfelelően egy már meglévő előfizetésedhez tartozó SIM-mel

Adatvédelem

Az okosórán és az Xplora alkalmazásban tárolt adatok kezelője az XPLORA TECHNOLOGIES AS.
Mielőtt az okosórát átadod másnak (például szervizelés esetén vagy az óra kölcsönadásakor) javasoljuk az óra törlését az alkalmazásból, ezzel biztosítva az órán lévő személyes adatok védelmét.

Készülékbiztosítás

A Vodafone Care biztosítással a készüléked mindig biztonságban van. A választott biztosítási csomagtól függően – kárigényed telefonos bejelentése és elbírálása után – az önrész kifizetése ellenében – megjavíttatjuk vagy kicseréljük a készülékedet. Két biztosítási csomag, az Alap+ és az Extra+ közül választhatsz.
Mindkettő fedezetet nyújt az alábbi káreseményekre:

 • véletlenszerű károsodásra, például, ha véletlenül leejted a készüléket és összetörik, vagy ha balesetet szenvedsz, és emiatt a készülék is sérül
 • folyadék- és vízkárokra
 • ha harmadik személy szándékosan megrongálja a készülékedet
 • elemi károkra


Az Extra+ csomag mindezek mellett fedezetet nyújt zseblopás, rablás vagy betörés esetén is.

A gyerekórára M kategóriás biztosítás érhető el, melynek Alap+ esetben a havi díja 1200 Ft, az Extra+ biztosítás pedig 1860 Ft havonta. Káresemény esetén az Alap+ csomaghoz tartozó önrész 10000 Ft, az Extra+ biztosítás esetén 15000 Ft.

További információ a készülékbiztosításról itt érhető el:
www.vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/szolgaltatasok/keszulekbiztositas

További jogi információk

A Vodafone lakossági sávos kedvezmény, amely a szolgáltató által egyoldalúan nyújtott kedvezmény, 2022. október 24-től visszavonásig érhető el, azon Vodafone ügyfelek számára, akik a Vodafone Magyarország Zrt.-nél legalább két jogosult, aktív (azaz nem szüneteltetett/felfüggesztett/korlátozott/törölt) havidíjas mobil és/vagy helyhez kötött (műsorterjesztési, internet-hozzáférési, vezetékes telefon) elektronikus hírközlési szolgáltatásra és/vagy Kid gyerek okosóra díjcsomagra, Senior okosóra díjcsomagra, Lokátor díjcsomagra vonatkozó Előfizetői Szerződéssel és az adott Előfizetői Szerződéseken egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkeznek.

A Vodafone lakossági sávos kedvezmény akció keretein belül azon Vodafone aktív, havidíjas mobil és/vagy vezetékes Előfizetői Szerződéssel rendelkező ügyfél, aki 2022. október 24-ét követően határozott időre kötött jogosult Vodafone díjcsomagok mellé bármely másik jogosult aktív mobil és/vagy helyhez kötött díjcsomagok valamelyikére új, határozott idejű szerződést köt vagy az alább meghatározott jogosult díjcsomagok közül legalább már két díjcsomaggal rendelkezik és meglévő szerződést határozott időre hosszabbít vagy határozott időn belül díjcsomagot vált jogosulttá válik a lakossági sávos kedvezményre. A Vodafone lakossági sávos kedvezmény aktiválásával a Vodafone Family kedvezmény automatikusan megszűnik az azonos ügyfélszám alatti összes Előfizetői Szerződésen és ismételten nem igényelhető. A Vodafone lakossági sávos kedvezmény aktiválásával automatikusan megszűnnek az azonos ügyfélszám alatt és az azonos természetes azonosítók alapján más ügyfélszám alatt nyújtott Vodafone mobil-vezetékes Előnyök és Vodafone mobil-vezetékes Kedvezmények az összes érintett Előfizetői Szerződésen és ismételten nem igényelhetők. Ennek részletei az ÁSzF Akciók, 7. sz. melléklet, 1.1. Vodafone Family és 2.15. Vodafone mobil-vezetékes Előnyök és 2.16. Vodafone mobil-vezetékes Kedvezmények pontjában találhatók.

A Vodafone lakossági sávos kedvezmény esetén minimum bruttó 14 500 Ft (Gold) vagy 40 000 Ft (Platinum) havidíjfizetési sávot szükséges elérni. A havidíjfizetési sávok (Gold vagy Platinum) minden jogosult díjcsomag egyéb kedvezményeket már tartalmazó bruttó alaphavidíjának összegét foglalja magában. Alaphavidíjnak minősül: Az Előfizetői Szerződés szerinti havidíj (nem listaár). Amennyiben az egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkező Vodafone ügyfél eléri a bruttó 14 500 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Gold havidíjfizetési sávot, 20% havidíj-kedvezményben, amennyiben eléri a bruttó 40 000 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Platinum havidíjfizetési sávot, 30% havidíj-kedvezményben részesül.

A Vodafone lakossági sávos kedvezményre jogosult díjcsomagok mobil szolgáltatás esetén (elektronikus hírközlési és egyéb szolgáltatás)

 1. Hangalapú mobil díjcsomagok: Vodafone Go Light+, Go Easy+, Go Midi+, Go Super+, RED Free 5G, RED Max 5G, RED Infinity 5G, Go Light, Go Easy, Go Midi, Go Super, RED Free+, RED Max+, RED Infinity World+, Go Mini, Go Next, Go Net+, Go Talk+, RED Free, RED Max, RED Infinity World, Kid Gyerekóra, Senior Okosóra, Lokátor
 2. Mobilinternet díjcsomagok: Mobilinternet díjcsomagok: Mobilnet Start+, Mobilnet Medium+, Homenet+, Mobilnet 150 GB, Mobilnet XXL
 3. Egyedi flotta díjcsomagok: a részletekről a Szolgáltató személyes ügyfélszolgálatán vagy Flotta kapcsolattartójától kaphat tájékoztatást.

A Vodafone lakossági sávos kedvezményre jogosult díjcsomagok helyhez kötött (műsorterjesztési, internet-hozzáférési, vezetékes telefon) szolgáltatás esetén:

HFC, RFoG, GPON vagy nagykereskedelmi partner hálózaton igénybe vett vezetékes internet hozzáférési, vezetékes telefon, valamint vezetékes műsorterjesztési alapszolgáltatások, díjcsomagtól függetlenül.

A Vodafone lakossági sávos kedvezmény nem érhető el a rézérpáras technológiával ellátott területeken nyújtott szolgáltatások esetén.

Az Eszközbiztosítás szolgáltatások nem minősülnek a Vodafone lakossági sávos kedvezmény aktiválását lehetővé tevő mobil és/vagy helyhez kötött szolgáltatásnak. Az Eszközbiztosítás részletei az ÁSzF Akciók, 7. sz. melléklet, 2.8. pontjában találhatók.

A kedvezmény minden hónapban az adott számlaszámon lévő, jogosult előfizetések esetleges kedvezményekkel csökkentett, fizetendő havi díjainak összege alapján kerül meghatározásra az alábbiak figyelembevételével. A sávos havidíj-kedvezmény az alábbi sorrendben kerül levonásra a szolgáltatások havi előfizetési díjából:

 • Mobil Hang
 • Kábeltelevízió
 • Vezetékes telefon
 • Vezetékes Internet
 • Mobil Internet

A kedvezmény nem haladhatja meg az adott számlában az adott díjcsomag következő időszakra terhelt havi előfizetési díját. Tört havi kedvezmény igénybevételére nincs lehetőség.

A kedvezményre az Előfizető a mindenkori számlazáráskor fennálló aktuális állapot figyelembevételével mindaddig jogosult, amíg a feltételek fennállnak, azok megszűnése esetén a kedvezmények automatikusan deaktiválásra kerülnek.

További részletek az ÁSZF Akciók mellékletében találhatóak.