Történetünk - Vodafone.hu

BreadcrumbPortlet

Történetünk

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

A Vodafone Magyarország története

Október 5. Jelentős Vodafone hálózatfejlesztés Heves és Borsod megyében
Jelentős hálózatfejlesztést tervez a következő egy évben a Vodafone Magyarország Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyében, mondta Bánkúton Amrita Gangotra, a Vodafone Magyarország műszaki vezérigazgató-helyettese.
Október 3. A Vodafone felrázza a feltöltőkártyás piacot: 19 Ft-os perc és SMS díj feltöltőkártyával
A Vodafone Magyarország magánszemélyek számára bevezette a Vodafone Tuti feltöltőkártyás csomagot, amellyel minden belföldi normáldíjas számra indított hívás, illetve elküldött SMS egységesen 19 Ft-ba kerül. A magyar piacon egyedülállóan kedvező tarifával működő Tutival a feltöltőkártyások átlagos forgalom esetén mobiltelefonálásra fordított kiadásaikat havi több ezer forintról akár 600 Ft-ra is csökkenthetik, jelentette be Révész Balázs, a Vodafone Magyarország szegmens marketing igazgatója.
Szeptember 26. Nyelvek Európai Napja: sok nyelven, sokszínűen
Az Európai Bizottság kezdeményezésére 2001 óta minden évben Szeptember 26-án ünnepeljük a Nyelvek Európai Napját, ezzel is tudatosítva, hogy milyen változatos az Európában beszélt nyelvek palettája, illetve arra ösztönözve mindenkit, hogy váljanak nyitottabbá más kultúrákkal szemben és bátran vágjanak bele az idegen nyelvek elsajátításába. Hazánkban a nyelvi és kulturális sokszínűség kialakulásához jelentősen hozzájárulnak a nemzetközi vállalatok is. A Vodafone Magyarországnál és a Vodafone Szolgáltató Központban (VSSB – Vodafone Shared Services Budapest) több mint 30 ország szülöttei dolgoznak, a magyarok mellett a munkatársak között van indiai, francia, német, máltai, svéd, román, vietnámi vagy orosz is.
Szeptember 23. Közel 800 km tekerés a Vodafone Digitális Iskola Program hátrányos helyzetű diákjaiért
A Vodafone Magyarország Alapítvány az Európai Mobilitási Hét alkalmából jótékonysági kerékpározásra biztatta mindazokat, akik rendszeresen bicikliznek, vagy esetleg csak néhanapján pattannak két kerékre. A lelkes tekerők 7 nap alatt - Szeptember 16. és 22. közt – közel 800 kilométert tettek meg és posztoltak okostelefonos alkalmazásokkal a Facebook-on vagy az Instagramon, így az Alapítvány a 2016/2017-es tanévben a letekert kilométerekért cserébe 400.000 forinttal növeli a Vodafone Digitális Iskola Programban résztvevő iskolák és diákok támogatására fordított összeget.
Szeptember 21. Újabb 5 millió forint a miskolci színjátszásért
A Vodafone Magyarország megújította a Miskolci Nemzeti Színházzal 2014-ben kötött támogatói szerződést. A megállapodás értelmében a vállalat a 2016/2017-es színházi évadban újabb 5 millió forinttal támogatja a pályakezdő tehetségekés a Színház munkáját.
Szeptember 20. Ingyen nézhető Rihanna és a Metallica a Mobil Vodafone alkalmazásában
A Vodafone ügyfelei a Mobil Vodafone alkalmazás segítségével díjmentesen nézhetik a New York-i Global Goals Mobile Show-t, amelyen a házigazda Hugh Jackman mellett olyan világsztárok lépnek majd fel, mint Rihanna vagy a Metallica. A koncert az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljait bemutató egy hetes programsorozat záró eseménye lesz.
Szeptember 19. Vodafone a gyermekekért világszerte és Magyarországon is
Szeptember 20-án világszerte megrendezik a Gyermekek Világnapját, amelyet először az ENSZ Gyermeksegélyezési Alapja, az Unicef kezdeményezésére hirdettek meg1954-ben. A világnap célja, hogy felhívja a figyelmet a fejlődő országok támogatásának jelentőségére. A Vodafone számára is kiemelten fontos a gyermekek támogatása, így számos kezdeményezést indított világszerte, amelyek elsődleges célja a hátrányos helyzetű gyermekek oktatásának támogatása, az esélyegyenlőség biztosítása.
Szeptember 16. Tekerj és segíts!
Az Európai Mobilitási Hét alkalmából jótékonysági kerékpározásra bíztat a Vodafone Magyarország Alapítvány, amely Szeptember 16. és 22. között minden egyes letekert kilométer után 10 forintot ajánl fel a Vodafone Digitális Iskola Programban résztvevő iskolák és azok hátrányos helyzetű tanulói számára.
Szeptember 6. Vodafone You: havi 2 GB plusz adat minden 25 év alattinak
Havi 2 GB plusz adattal, egyetemi közösségi térrel és ehhez kapcsolódó 6 hetes programsorozattal, valamint véleményvezérek inspiráló történeteivel indítja a tanévet a Vodafone a 25 év alattiak számára. A Vodafone You platform indításának célja, hogy eszközt, inspirációt adjon a fiataloknak álmaik eléréséhez, és ennek sikeréhez támogatást nyújtson a fiatalok körében kiemelkedő fontosságú internethasználat terén.
Augusztus 24. Új szereplők a Vodafone sajátmárkás kínálatában
Egy új okostelefonnal és két új tablettel bővült a Vodafone június elején bemutatott hetes sorozatú sajátmárkás készülék családja. A két új táblagép, a Vodafone Tab Prime 7 és a Tab Mini 7 egyaránt a 6.0-ás Android verzióval került az üzletekbe.
Augusztus 10. Vodafone: +1GB adat a nyaraláshoz
A Vodafone és a Booking.com együttműködése keretében +1GB adat jár a nyaraláshoz azoknak a Vodafone Red EU vagy EU+ előfizetőknek, akik a www.booking.com/vodafone-hu oldalán keresztül Augusztusban foglalnak szállást valamelyik EU tagállamban, illetve Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban, vagy Törökországban 2016. december 31-ig.
Augusztus 2. Az ország legnagyobb olimpiai szurkolói központja nyílik Budapest belvárosában a Március 15. téren
Augusztus 6-án a budapesti Március 15. téren nyílik meg az ország legnagyobb Szurkolói Központja, ahol egy hatalmas, kilátóként is működő 35 négyzetméteres kivetítőn nézhetik majd az érdeklődők a riói XXXI. Olimpián zajló eseményeket.
Augusztus 1. Vodafone ReadyPay mobil bankkártyás fizetés immár a Tele5 Taxinál is
A Tele5 Taxi — a féléves tesztidőszak lezárultát követően — Júliustól teljes saját flottájával csatlakozott a Vodafone ReadyPay szolgáltatáshoz. A Vodafone Magyarország által a piaci igényekre válaszul kifejlesztett ReadyPay mostantól a társaság 110 taxijában teszi lehetővé az utasok számára a biztonságos és zökkenőmentes bankkártyás fizetést.
Július 28. Diego Massidda Nagy-Britanniában folytatja karrierjét, szeptember elsejével Alexandre Froment-Curtil veszi át a Vodafone Magyarország vezetését.
Július 27. Okoseszközök tehetik kényelmesebbé és biztonságosabbá a mindennapokat
A dolgok internetére, vagyis az IoT (Internet of Things) megoldásokra épülő fürdőruhát, gyereksapkát és utazótáskát mutatott be a Vodafone. A „Smart Summer" minta kollekció első elemeit a tervezők hasznos okosságokkal vértezték fel: a bikini, vagy a fürdőnadrág jelez, ha napozás közben az UV sugárzás káros szintet ér el, a sapka figyelmezteti a szülőt, ha a gyermek elkóborol a strandon, az okos utazótáska pedig elveszett poggyászok megkeresésekor lehet hasznos.
Július 19. 9 éve együtt: A Vodafone továbbra is a magyar vízilabda egyik fő támogatója
A Vodafone Magyarország meghosszabbította a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést, jelentette be Dr. Beck György a Vodafone, és Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke. Mint elmondták, hosszú évek óta tartó sikeres együttműködés keretében támogatja a Vodafone továbbra is a magyar vízilabdát, az egyetlen olyan sportágat, amelyben a magyar férfi és női válogatott egyaránt kivívta az olimpiai részvételi jogot.
Július 18. Vodafone IoT barométer: A „dolgok internete" nélkülözhetetlen a sikerhez
A Vodafone IoT (Internet of Things, a dolgok internete) Barométer 17 országra kiterjedő nemzetközi felmérése szerint a vállalatok 28 százaléka már ma is használ IoT megoldásokat, további 35 százalékuk pedig egy éven belül kíván ilyeneket bevezetni. Az 1096 megkérdezett vállalat több mint 75 százaléka úgy véli, hogy az IoT megoldások jelentik a jövőbeli siker kulcsát, emelte ki Király István a Vodafone Magyarország Vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese a most megjelent Vodafone IoT Barométer 2016 jelentést bemutatva.
Július 1. Világ Napijeggyel már 72 országban
A Vodafone kibővíti a Világ Napijeggyel látogatható országok körét, így a jegy megvásárlásával többek között már Örményországban, Albániában, Afganisztánban, Grúziában, Kazahsztánban, vagy akár Uruguayban is a hazaival megegyező módon lehet használni a telefonokat.
Június 29. Vodafone M2M technológiára épülő elektromos bérbringa a Balatonnál
Már Magyarországon is elérhető az e-bike-ok számára fejlesztett, a Vodafone M2M technológiájára épülő Velotrack biztonságtechnikai rendszer.
Június 15. Magyarországon először – csúcskategóriás sajátmárkás telefonok a Vodafone kínálatában
Négy új sajátmárkás okostelefon, köztük a kiemelkedő tudású Smart Ultra 7, a Smart Platinum 7, valamint a Vodafone saját fejlesztésű VR-szemüvege is bemutatkozott a Vodafone újonnan megnyílt belvárosi üzletében.
Június 3. A Vodafone Magyarország is belép a vállalati vezetékes adatszolgáltatások piacára
Ahogy a lakossági, úgy a vállalati ügyfelek is egyre inkább arra törekszenek, hogy a távközlési szolgáltatásokat a lehető legkényelmesebben, azaz testreszabottan és minél kevesebb szolgáltató bevonásával vehessék igénybe. A Vodafone új, Fixed Connectivity szolgáltatásaival mostantól lehetőségük nyílik minderre, jelentette be Király István, a Vodafone Magyarország Vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.
Június 1. 1 éves a Vodafone Red Mozi
Az Oscar-díjas Saul fia című film az egy éves Vodafone Red Mozi történetének eddigi legsikeresebb filmje, jelentette be a Vodafone Magyarország.
Május 27. A Vodafone jóvoltából újra látogatható Magyarország legmagasabb kilátója
Újra látogatható a Bálvány csúcsán található Petőfi-kilátó, jelentette be a Vodafone Magyarország, miután a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal együttműködve felújíttatta a korábban meglehetősen leromlott állapotú és így évekig lezárt kilátót.
Május 18. Elindult a digitaliscsalad.hu
Kiss Miklós Emoji Ballroom című kiállításának megnyitójával és egy a családi internethasználatról szóló kerekasztal beszélgetéssel indította el a Vodafone Magyarország a www.digitaliscsalad.hu online magazint. A családoknak szóló oldal célja, hogy az internetezés közben napi szinten felmerülő kérdésekre közérthető válaszokat adjon, hasznos tanácsokkal és megoldási javaslatokkal segítse elő a szülők és a gyermekek közös internetezését.
Május 13. Digitális iskolások voksoltak a Parlamentben
A Vodafone Digitális Iskola Program keretében a vállalat 250 diákot látott vendégül egy egész napos budapesti kiránduláson. Az ország különböző, távoli pontjairól érkező gyermekek, akik közül sokan még soha nem jártak a fővárosban, először egy dunai hajós városnézésen vettek részt, majd ellátogattak a Parlamentbe, ahol egy rendhagyó szavazásra kérték fel őket a Vodafone önkéntesei.
Május 4. Milliók életét változtathatja meg a Vodafone Instant Schools Programja
A Vodafone Csoport és a Vodafone Alapítvány bejelentette eddigi legátfogóbb humanitárius programja, az Instant Schools for Africa elindítását. A projekt 2016 őszétől kongói, ghánai, kenyai, lesothoi, mozambiki és tanzániai fiatalok milliói számára biztosít majd ingyenes hozzáférést az egyik piacvezető non-profit oktatás-technológiai szolgáltatóval, a "Learning Equality"-vel közösen kifejlesztett internetes tananyagokhoz.
Április 26. Új okostelefonok a nyári barangolásokhoz
Számos új okostelefont kínál a Vodafone mindazoknak, akik akár egy 1 Ft-ért elvihető új telefonnal szeretnék igénybe venni az április elsején bevezetett új, az Európai Unió egész területén a belföldi feltételekkel megegyezően, roaming díjak nélkül használható tarifacsomagokat.
Április 22. Digitális Könyvtárat hozott létre a Vodafone
William Shakespeare halálának 400. évfordulóján, a Vodafone és a British Library jóvoltából bárki számára elérhetővé válnak a legelső és egyben legkevésbé hozzáférhető Shakespeare darabok egy virtuális könyvespolcokat tartalmazó felületen, az ún. Vodafone Digitális Könyvtárban.
Április 20. 4G határok nélkül
A Vodafone Magyarország előfizetői már a világ 71 országában tudják használni a helyi 4G hálózatokat, így lényegesen több helyen élvezhetik az igazán gyors mobilinternet szolgáltatásokat, mint a hazai konkurensek előfizetői, akik 43, illetve 23 országban tehetik ugyanezt.
Április 6. Videón keresztül tanulhatnak a kenyai menekülttábor lakói a Vodafone segítségével.
Április 1. Roaming díjak nélkül az EU-ban
A Vodafone minden új számlás előfizetője számára eltörölte az európai uniós roaming díjakat, azaz az előfizetők ugyanúgy használhatják mobiltelefonjukat az EU területén, mintha itthon lennének
Március 23. Több mint 6 ezer diák a Vodafone Digitális Iskolában
Összesen 600 darab táblagépet vehettek át nyolc Csongrád megyei iskola tanárai és diákjai, ezzel lezárult a Vodafone Digitális Iskola Program első fázisa. Az országszerte 25 iskolát érintő program keretében a vállalat összesen 1300 darab Vodafone Tab Speed LTE táblagépet adott át az iskoláknak, valamint ezután is díjmentesen biztosítja az eszközök oktatási célú használathoz szükséges havi 3 GB adatforgalmi keretet és finanszírozza az érintett több mint 6400 gyermek, valamint közel 700 pedagógus internetbiztonsági oktatását is.
Március 21. ADSL helyett 4G
HomeNet néven új internetes szolgáltatást indít a Vodafone Magyarországon, elsősorban annak a több mint fél millió háztartásnak, akik olyan helyen élnek, ahol a vezetékes szolgáltatások közül csak az ADSL technológia érhető el.
Március 8. Évente több ezer nő és gyermek életét mentheti meg Tanzániában a Vodafone mentőtaxija
Úttörő jelleggel "mentőtaxi" szolgáltatást indított Tanzániában a Vodafone Alapítvány. A szolgáltatás a várakozások szerint évente 2700 vidéki kismama és gyermek életét mentheti meg.
Március 8. A Vodafone legmeghatóbb jó cselekedete - Tudástár a beszéd- és mozgásképtelen gyermekek és fiatalok rehabilitációjában
A Vodafone Magyarország "Tudástár a beszéd- és mozgásképtelen gyermekek és fiatalok rehabilitációjában" programja nyerte el a zsűri különdíját a „Legmeghatóbb jó cselekedet" kategóriában a 3 Jó Cselekedet pályázat 2016-os díjátadóján. A tudástár célja, hogy az informatikát és a mobiltechnológiát segítségül hívva megteremtse a kommunikáció, a tanulás, sőt, akár a munkavégzés lehetőségét is azon gyermekek és fiatalok számára, akik sem mozogni, sem beszélni nem képesek.
Február 26. A mozik után először a Vodafone-nál lesz elérhető a Saul fia
A moziba járók után először a Vodafone Red Mozi előfizetői nézhetik meg a Saul fia című filmet. A vasárnap esti díjátadó után remélhetőleg már Oscar-díjas magyar film április elsején válik elérhetővé a Vodafone Red Mozi szolgáltatásban, ahol a szolgáltatás előfizetői május végéig nézhetik meg.
Február 22. A Vodafone Alapítvány több ezer menekült életének megkönnyítésére alkalmas újdonságot mutatott be Barcelonában
A nemzetközi Vodafone Alapítvány 2016. február 22-én Barcelonában, a Mobile World Congress (MWC) szakkiállításon mutatta be az „Instant Charge" elnevezésű hordozható kültéri mobiltöltőt, amely egyszerre több mint hatvan készülék feltöltésére alkalmas.
Február 10. ReadyPay – a mobil kártyaelfogadó
A Vodafone ReadyPay szolgáltatása az OTP Bankkal, mint pénzügyi szolgáltatóval és a kártyaolvasó terminálok és a biztonságos tranzakciók piacán világszerte vezető francia Ingenico Group magyar leányvállalatával együttműködésben valósult meg. A szolgáltatás kiépítésében a MasterCard is részt vett.
Február 3. A Vodafone ügyfelei a legelégedettebbek
Az ügyfelek elégedettségének az egyik legfőbb mutatója az úgynevezett NPS (Net Promoter Score) mutató, amely egy a szolgáltatást ajánlók és nem ajánlók különbsége alapján számolt index. Az NPS 2015 április 1. és szeptember 30. közötti értéke szerint a Vodafone előfizetéses és Redet használó ügyfelei a többi mobilszolgáltató ügyfeleihez képest kiemelkedően nagy mértékben ajánlanák a Vodafone szolgáltatásait ismerőseiknek, barátaiknak
Január 4. Szilveszterkor is az online üzenetek voltak a legnépszerűbbek a Vodafone ügyfeleinél
Ahogy karácsonykor, úgy szilveszterkor is egyre többen használták a különböző internetes felületeket a jókívánságok tolmácsolására, így a jelentősen növekvő adatforgalom mellett a hagyományos hívások száma közel változatlan maradt, míg a szöveges üzenetek (SMS) száma 3,5%-kal csökkent az előző évihez képest.
2015
December 28. Jelentős növekedés a Vodafone karácsonyi adatforgalmában
2015. december 24. és 26. között az okostelefonok és táblagépek segítségével elküldött sok millió különböző internetes üzenet mellett nagyon sokan a hagyományos módon üdvözölték ismerőseiket, rokonaikat, barátaikat, így a Vodafone ügyfelei 89 ezer MMS-t és 6,7 millió SMS-t küldtek, valamint 9,4 millió hívást indítottak a karácsonyi időszakban.
December 21. 300 hátrányos helyzetű kisgyermek és egy rendhagyó karácsonyi ünnepség
A Vodafone önkéntesei közel 300 hátrányos helyzetű kisgyermekkel együtt ünnepelték a Karácsonyt a Bálnában. Rendhagyó módon a gyermekek ezúttal nem csak kaptak, de maguk is adtak ajándékot. A karácsonyi meglepetés-csomagokért cserébe szebbnél-szebb rajzokat készítettek az önkénteseknek.
December 10. Több ezer hátrányos helyzetű diák életét változtatja meg a Vodafone Digitális Iskola Program
Széleskörű programot indított a Vodafone a hátrányos helyzetű fiatalok digitális ismereteinek fejlesztése, és a magyarországi oktatás digitális átalakításának ösztönzése érdekében. A Vodafone kezdeményezésével létrejött együttműködési szerződést az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK), a Komplex Instrukciós Programot (KIP) Magyarországon működtető Hejőkeresztúri Iskolásokért Alapítvány, a Vodafone Magyarország és a Vodafone Magyarország Alapítvány közösen írta alá.
December 1. A Vodafone és a Miskolci Nemzeti Színház jóvoltából több száz hátrányos helyzetű gyermeket ajándékozott meg Miskolcon Joulupukki, az igazi finn Mikulás
November 23. Elektronikus szerződéskötés a Vodafone-nál
A Vodafone Magyarország teljes egészében átáll az elektronikus szerződéskötésre, így a korábbinál sokkal gyorsabban és környezetkímélőbb módon kerülhet sor az új szerződések megkötésére, valamint a régebbiek meghosszabbítására vagy módosítására.
November 11. Megérkezett a legújabb HTC csúcsmodell a Vodafone-hoz
A Vodafone Magyarország készülék kínálatában elérhetővé vált a legújabb HTC csúcsmodell, a HTC One A9, amely az első Marshmellow-s HTC okostelefon Magyarországon, azaz az első olyan telefon, amely a legújabb, 6.0-ás Android verzióra épül.
November 19. Fókuszban a család – a Vodafone kutatása a családok internet- és mobilhasználatáról
A Vodafone által a közelmúltban elvégzett felmérés szerint egyértelmű igény van az olyan, az egész család igényeinek megfelelő szolgáltatásokra, mint a közelmúltban bevezetett Vodafone Family.
Október 29. Corvinus-Vodafone együttműködés segíti a jövő vezetőit
Sor került a Vodafone Auditórium felavatására a Budapesti Corvinus Egyetemen, a két szervezet együttműködésének keretében.
Október 21. 5 000 gyermeket érintett meg Agárdi Szilvia Főállású Angyal programja
Egy év alatt 30 iskolában több mint 5 000 gyermek és fiatal vett részt a látássérült énekesnő, Agárdi Szilvia által tartott érzékenyítő előadásokon országszerte.
Október 19. Kedvezményes Vodafone Family csomagok 4 főre már 6 880 Ft-tól
A Vodafone új Vodafone Family csomagjaival a családok kisebb és nagyobb tagjai is díjmentesen kommunikálhatnak egymással belföldön a családtagoknak legmegfelelőbb tarifacsomagok kiválasztásával, már havi 6 880 Ft-tól, jelentette be a Vodafone.
Október 15. Indul a Velotrack M2M kerékpár sorozatgyártása
Hamarosan megkezdődik a Vodafone M2M technológiájára épülő Velotrack biztonsági rendszerrel szerelt kerékpárok sorozatgyártása - jelentette be Antal Csaba, a Velotrack projekt tulajdonosának, a Hargamon Kft.-nek az üzletfejlesztési vezetője.
Október 5. Teljes a budapesti metró vonalak 4G lefedettsége
„A Vodafone budapesti 4G hálózatának 99%-ra fejlesztése után mától teljes a budapesti metróvonalak 4G lefedettsége is" - jelentette be Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.
Október 2. Újabb díjjal jutalmazták a Vodafone Magyarország Alapítvány és a Cserhát Mentőkutyás Egyesület együttműködését
A „Vodafone az eltűnt személyek felkutatásáért" program nyerte el a Magyar Adományozói Fórum (MAF) Közös Értékteremtés Különdíját az október 1-jén megtartott Társadalmi Befektetések Díj átadóján.
Október 1. Roaming: Növekvő adatforgalom, hazai áron – egyre több országban
A Vodafone Magyarország október elsejével 14 országgal 36-ra bővítette a tavasszal bevezetett Világ Napijeggyel látogatható országok körét és bejelentette, hogy ügyfelei immár 54 országban használhatnak legalább egy helyi hálózaton a 4G szolgáltatást roaming környezetben is.
Szeptember 28. A Vodafone Magyarországon is elindítja a nemzetközi #BeStrong internetes zaklatás-elleni hangulatjel kezdeményezését.
Szeptember 25. A Vodafone a fogyatékkal élők szolgálatában: különleges készülék kedvezmény a Siketek Világnapján
A több mint 14 ezer tagot számláló Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) és a Vodafone Magyarország a Siketek Világnapján jelentette be, hogy meghosszabbítja flottaszerződését, amely lehetővé teszi a hazánk harmadik legnagyobb nyelvi kisebbségének számító siketek és nagyothallók számára, hogy a lehető legnagyobb mértékben részesülhessenek a mobilkommunikáció előnyeiből.
Szeptember 23. Nemzetközileg is egyedülálló tudástár válik elérhetővé a Vodafone Főállású Angyalának jóvoltából
Az informatika és a mobiltechnológia képes a mozgás- és beszédképtelen gyermekek számára megnyitni a világot, lehetővé tenni a kommunikációt, a tanulást, sőt, a későbbiek során akár a munkavégzést is. Magyarországon elsőként Miksztai-Réthey Brigitta, a Vodafone Főállású Angyala dolgozta ki és gyűjtötte össze a számítógépek és mobileszközök használatának elsajátításához szükséges fejlesztő játékokat és oktatási segédanyagokat.
Szeptember 17. Főállású Angyallal építenek törvényes és felelős életet a bagi romák
A bagi romatelep lakóinak közel 50 százaléka csatlakozott az elmúlt egy év során a Jogklinika Programhoz, amelynek célja a roma társadalmi integráció elősegítése. A Vodafone Magyarország Alapítvány által támogatott projekt keretén belül 40 joghallgató biztosított ingyenes jogi tanácsadást több mint 100 ügyben közel 200 roma számára, akik úgy döntöttek, hogy aktívan részt vesznek a „jogon kívüli" helyzet felszámolásában és elindulnak a felelős életvitel felé vezető úton.
Szeptember 16. Call+: világelső üzenetküldő és tárcsázó alkalmazás a Vodafone kínálatában
A közelmúltban bejelentett számos készülék újdonság után immár elérhető az alkalmazás boltokban a Vodafone saját fejlesztésű ingyenes alkalmazása, a kommunikációt megkönnyítő Call+, jelentette be a szolgáltató.
Szeptember 11. 99%-os 4G lefedettség egész Budapesten
Alig 10 hónappal a szükséges frekvencia készlet használatbavételét követően a Vodafone egész Budapestet és az ország legnagyobb városait is lefedte a leggyorsabb mobilinternetes szolgáltatással, a 4G-vel. A Vodafone 4G megfeszített ütemű hálózatfejlesztésnek köszönhetően immár Budapest 99 százalékán, valamint minden nagyobb városban és a Balaton környezetében is elérhető.
Szeptember 7. Elindult a Vodafone Big Bike Challenge: magyar bringások szelik át hosszában Nagy-Britanniát
A Vodafone 6 magyar munkatársa is részt vesz a Nagy-Britanniát hosszában, Land's End és John O'Groats között átszelő Deloitte Ride Across Britain jótékonysági kerékpár túrán. Az 5 ország munkatársaiból álló 115 tagú nemzetközi Vodafone csapat 9 nap alatt több mint 1500 kilométert tesz meg.
augusztus 7. 100 hátrányos helyzetű gyermek a siófoki óriáskeréken
Közel 100 hátrányos helyzetű gyermeket látott vendégül a Vodafone Magyarország Alapítvány a Balaton partján. A Siófoki Nagystrand közreműködésével megrendezett egész napos program során átadták a budapesti Anyaoltalmazó Alapítvány és a gyömrői Általános Iskola Speciális Szakiskola Diákotthon és Gyermekotthon lakóinak azt a közel 400 ezer forintot, amely a tavaly év végén kiadott „Max a barátság nyomában" című mesekönyv bevételéből befolyt az Alapítvány számlájára.
augusztus 3. Okosórák 1 Ft-tól a Vodafone kínálatában
Minden eddiginél gazdagabb óraválasztékkal és remek árakkal pörgette fel a Vodafone a hazai smartwatch piacot, több eddig Magyarországon csak nehezen elérhető okosórát is beemelve a készülék kínálatába.
július 30. Már 35 külföldi országban netezhetnek 4G-n a Vodafone hazai ügyfelei
A legfrissebb adatok szerint a Vodafone Magyarország külföldre látogató ügyfelei közül már minden harmadik használ 4G roamingot is, jelentette be a szolgáltató csütörtökön. A 4G-s partner országok száma folyamatosan nő, jelenleg a Vodafone Magyarország ügyfelei már 35 országban, köztük a nyári szabadságok és az üzleti utak alatt a legtöbbször látogatott régiókban is élvezhetik a legkorszerűbb mobilinternetes szolgáltatást, a 4G-t.
július 27. Egyedülálló állami és civil összefogás az eltűnt személyek felkutatásáért
Háromoldalú együttműködési megállapodást írt alá az Országos Rendőr-főkapitányság, a Cserhát Mentőkutyás, Különleges Mentő, Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Közhasznú Egyesület, valamint a Vodafone Magyarország Alapítvány. A szervezetek célja, hogy hatékonyabbá tegyék az eltűnt személyek felkutatását, és kidolgozzák a GPS és GSM alapú nyomkövető rendszerek alkalmazásának újabb módszereit.
július 22. Bejelentették, hogy idén újra elstartol minden idők legszabadabb internetes versenye, a Ki Mit Tube!
július 21. Vodafone M2M Barométer: a vállalatok negyede már használ M2M megoldásokat
„A versenyképesség növekedése, gyors megtérülés, változó vállalati működés – ezek a legfontosabb eredményei az M2M technológia bevezetésének" – emelte ki Király István a Vodafone vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese a Vodafone M2M Barométer 2014 jelentést bemutatva.
július 13. Ezüstérem és hasznos tapasztalatok a Vodafone Kupán – A világbajnokságon is a csapat kommunikációs partnere a Vodafone
július 9. Rajtol az ötödik Vodafone Kupa
Kezdődik a Margitszigeten az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Vodafone Kupa.
július 7. Red Mozi: Megérkezett Liza, a rókatündér
Igazi különlegesség került július második hetében a Vodafone Red Mozi kínálatába, az első hazai premierfilm, az elmúlt évek egyik legsikeresebb magyar alkotása: Ujj Mészáros Károly filmje a Liza, a Rókatündér.
július 4. A Vodafone a világ vezető M2M szolgáltatója
Négy éve folyamatosan a Vodafone a világ vezető M2M – avagy machine-to-machine – szolgáltatója, derült ki az Analysys Mason piackutató vállalat legfrissebb M2M Scorecard felméréséből.
július 1. 3GB extra adatot ad új ügyfeleinek a Vodafone
július elsejétől a Vodafone egyszeri 3GB adatot ad új ügyfeleinek.
június 30. Idén ötödször rendeznek Vodafone Kupát a Margitszigeten
„A Vodafone Magyarország meghosszabbította a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést" – jelentette be Dr. Beck György a Vodafone Magyarország, és Dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke. Mint mondták, a hosszú évek óta tartó sikeres együttműködés keretében rendezik meg július 9-11. között a hagyományos Vodafone Kupát.
június 22. Az iskola megy a kenyai menekültekhez
A Vodafone Csoport az Egyesült Nemzetek Szervezetének Menekültügyi Főbiztosságával (UNHCR) együttműködve az ENSZ Nemzetközi Menekült Napja alkalmából munkába állította az első két Instant Tantermet a kenyai Kakuma menekülttáborban.
június 8. Teljes 4G lefedettség a Balatonon
A nyári szezon kezdetére és az iskolai tanév végére a Vodafone közel 100%-os kültéri 4G lefedettséggel várta a Balatonon a nyaralókat. A hírt Diego Massidda vezérigazgatója Vodafone legújabb üzletének megnyitóján, Siófokon jelentette be.
május 29. Megérkezett a várva várt LG csúcsmodell
A Vodafone bejelentette, hogy rövidesen megkezdi az LG legújabb csúcsmodelljének, az LG G4-nek az értékesítését.
május 28. Red Mozi: gazdag kínálat gyermeknapra
Igazi családi kikapcsolódást kínáló filmekkel készült a közelgő gyermeknapra a Vodafone Red Mozi. A Red Mozi több ezer órás kínálatában számos hazai és külföldi, a gyermekek által is kedvelt film megtalálható.
május 27. Megújult az Ökumenikus Segélyszervezet családok átmeneti otthona Miskolcon
150 millió forintos felújítás és fejlesztés valósult meg az Ökumenikus Segélyszervezet által működtetett miskolci családok átmeneti otthonában. Az átfogó renoválás az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, továbbá vállalatok és magánszemélyek adományainak köszönhetően valósulhatott meg. Az épület ünnepélyes átadóján Lehel László, a Segélyszervezet elnök-igazgatója mellett részt vett Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, valamint a fejlesztést, illetve a szervezetet stratégiai partnerként támogató Vodafone Magyarország Alapítvány képviseletében Major Péter ügyfélszolgálati igazgató is.
május 12. A Vodafone három új saját márkás készülékkel bővítette kínálatát, a roppant népszerű Smart 4 Mini utódával, a Smart First-tel, valamint két 4G-képes készülékkel: a 10 inches Vodafone Tab Prime táblagéppel és az 5 inches HD kijelzővel érkező Smart Prime-mal.
május 6. A Vodafone Magyarország partnereivel, az OTP Bankkal és a MasterCarddal közösen elindította gyors, kényelmes és biztonságos mobiltárca alkalmazását a Vodafone Wallet szolgáltatást, amellyel már az induláskor közel 45 ezer terminálnál lehetett fizetni Magyarországon a mobiltelefon odaérintésével.
május 5. A mobiltechnológia legfontosabb innovációit, a jelen és jövő fejlesztéseit bemutató látogatóközpontot avatott fel a Vodafone Magyarország a budapesti székházában, ahol a látogatók betekintést nyerhetnek a Vodafone egyik legfontosabb irányító központjának működésébe, megismerhetik az országosan 98,4%-os lefedettségű szélessávú hálózat működtetését és felügyeletének folyamatait is.
április 30. Kettős premierrel jelentkezett a Red Mozi. Az újdonságok között ezúttal az „öregurak menni Las Vegasba", vagyis a Last Vegas és a 80-as évek slágereit felvonultató romantikus vígjáték, a Walking on Sunshine szerepel.
április 30. A Vodafone folytatta a roaming díjak megszűntetését és így május elsejétől már a feltöltő kártyás ügyfelei is a hazai árakon használhatták telefonjukat az Európai Unió és több más európai ország területén.
április 29. Megérkeztek a földrengés sújtotta Nepál fővárosába, Katmanduba a Vodafone szakemberei, hogy üzembe helyezzék az Instant Network Mini elnevezésű hordozható mobilhálózatot.
április 29. A Vodafone Magyarország felfüggeszti a TV2-n tervezett hirdetéseit. A vállalat, amely a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesülettel karöltve, a „Vodafone a nők biztonságáért" program keretén belül tevékenyen is részt vesz a női jogok védelmezésében, nyilvánosan tiltakozott a TV2 valóságshow-ja, az Éden Hotel április 24-i adásában látható jelenetek, illetve a csatorna történtekhez való hozzáállása ellen.
április 21. Debütált a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Informatika a Látássérültekért Alapítvány összefogásával megvalósult „Lapról hangra Felolvasói Alkalmazás", amelynek célja, hogy könnyebbé tegye a látássérültek számára híreket, újságcikkeket felolvasó önkéntesek munkáját. Az alkalmazás elindítása mellett az Informatika a Látássérültekért Alapítvány egy éves együttműködési megállapodást írt alá három kiemelkedő és elismert hazai oktatási intézménnyel, amelynek hallgatói és dolgozói az elkövetkező egy év során önkéntes munkában, havonta több mint 300 újságcikket olvasnak és töltenek fel a látássérültek számára létrehozott „Lapról hangra" oldalra. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a GNM Színitanoda és a Komlósi Oktatási Stúdió szinte gondolkodás nélkül mondott igent a nemzetközileg is egyedülálló összefogásra a látássérültek tájékozódási, művelődési, és szórakozási lehetőségeinek bővítése érdekében
április 3. Előrendelhető a Samsung Galaxy S6 és S6 edge a Vodafone-nál.
április 1. április 1-től a Vodafone Magyarország átalakította lakossági és üzleti Red csomagjait, és eltörölte az európai roaming díjakat, amely egyedülálló lépés nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is.
március 27. Néhány nappal a premier után a Vodafone Red Mozi az alkalmazásboltok kedvelt magyarországi alkalmazásai közé került.
március 23. A Vodafone Magyarország a Skool oktatási és inspirációs program keretén belül 15 diáklányt látott vendégül egy teljes napon át, hogy játékos programokkal hozza elérhető közelségbe számukra a technológia világát. A műhelyfoglalkozáson a gyermekek egy tapasztalt oktató és egy önkéntes csapat segítségével online játékprogramot fejlesztettek, majd bepillanthattak a vállalat mindennapjaiba, megismerkedhettek a mobilkommunikáció alapjaival és a mögötte álló technológiával, élőben láthattak egy bázisállomást, és találkozhattak informatikai területen dolgozó női vezetőkkel.
március 17. április elsejétől a Vodafone Magyarország minden jelenleg forgalmazott, mobilinternet hozzáférést is tartalmazó lakossági előfizetéses csomagjában szabadon, korlátozás nélkül lehet használni VoIP, azaz internet protokoll alapú hang- és üzenetküldő alkalmazásokat a Vodafone 98,4%-os lefedettségű mobil szélessávú hálózatán.
március 12. Megérkezett és május végéig a Vodafone valamennyi lakossági és üzleti Red előfizetője külön előfizetési díj nélkül vehette igénybe a több ezer órányi, folyamatosan bővülő film és sorozat kínálattal induló Red Mozi szolgáltatást.
március 11. Elindult a Samsung Galaxy S6 előregisztrációja a Vodafone-nál.
március 6. A Vodafone Csoport 30 nemzetközi leányvállalatánál – köztük Magyarországon is – olyan egyedülálló juttatási rendszert vezetett be, amellyel a kismamák az adott országokban előírtnál lényegesen jobb feltételekkel mehetnek el szülési szabadságra, illetve térhetnek vissza a munkába. Az új rendszerben a Vodafone Csoport minden női dolgozója teljes fizetés mellett legalább 16 hetes szülési szabadságot vehet igénybe, és aki fél éven belül ismét munkába áll, a visszatérést követő első 6 hónapban lehetősége nyílik mindössze heti 30 órában dolgozni, szintén teljes munkabérért.
március 2. A nemzetközi Vodafone Alapítvány Barcelonában, a Mobile World Congress szakkiállításon mutatta be a Hordozható Iskolát. A szinte percek alatt felállítható, dobozban szállítható eszköz segítségével gyermekek és felnőttek a világ legnagyobb, és legrosszabbul ellátott menekülttáboraiban is folytathatják tanulmányaikat. A Hordozható Iskolát kifejezetten olyan területekre tervezték, amelyeken nincs elérhető vagy megbízhatóan működő áram és internetellátás. A mobil eszköz telepítését a Vodafone az Egyesült Nemzetek Szervezetének Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) innovációs és oktatási egységével közösen végzi.
február 23. A Vodafone Magyarország vállalati, valamint kormányzati ügyfelei számára virtuális alközponttal és interaktív hangmenü szolgáltatással (IVR) bővítette ki a 2014 őszén bevezetett Vodafone Iroda szolgáltatást.
február 10. Izgalmas, kívül-belül figyelemreméltó Samsung újdonságokkal, a Galaxy A3 és A5 okostelefonokkal bővült a Vodafone Magyarország készülékkínálata.
február 4. A Vodafone Magyarország bemutatta a már több nemzetközi katasztrófa helyszínén bevetett hordozható mobilhálózat továbbfejlesztett változatát, a világon egyedülálló Instant Network 3G-t. Az eredeti modellnél jóval kisebb, ugyanakkor többszörös kapacitással rendelkező bázisállomás most debütáló prototípusát Pervai Csaba és Tóth Róbert, a Vodafone Magyarország rádiós hálózat üzemeltetési szakértői tervezték és építették meg.
január 23. A Vodafone Magyarország díjat nyert a 3 Jó Cselekedet pályázaton. A Hordozható Mobilhálózat program a „Legnagyvonalúbb jó cselekedet" kategóriában első, míg a „Legkreatívabb jó cselekedet" kategóriában második helyezést ért el, a Belső Főállású Angyal projekt pedig a „Legzöldebb jó cselekedet" kategóriában lett ezüstérmes.
január 21. Lezárult a Vodafone „Pitch Your First - Legyél első" programja, amelynek magyarországi nyertese Wiesner Zsolt részt vehetett élete első New York Maratonján a Vodafone segítségével.
január 5. 2 év alatt 130 százalékkal nőtt a szilveszteri mobil adatforgalom a Vodafone-nál.
2014
december 29. Kiugró növekedés jelentkezett a Vodafone karácsonyi adatforgalmában.
december 4. Testreszabott akadálymentes flotta tarifacsomagokat jelentett be a Vodafone.
december 3. Joulupukki átadta hatvan hátrányos helyzetű gyermeknek a „Max a Barátság nyomában" című mesekönyvet.
november 28. 15 éves lett a Vodafone Magyarországon
november 26. Legjobb munkahely lett a Vodafone az 1000 fő feletti vállalatok kategóriájában.
november 17. Megnyílt a Vodafone Red Való Álom Tárlata.
november 12. Családbarát ajánlatokat jelentett be a Vodafone.
november 6. A Vodafone bejelentette, hogy részt vesz a Velotrack M2M alapú biciklis nyomkövető okostelefon applikáció fejlesztésében.
november 5. Megszületett az ÉLMÉNYVEZÉREK 2014 felmérés eredménye, amely szerint a Vodafone-nál a legjobb ügyfélnek lenni.
október 30. Megjelentek a limitált Vodafone Red és BP Clothing biciklis kollekciók, beépített kedvezményekkel.
október 28. Egyedülálló iPhone 6 és iPhone 6 Plus ajánlatot tett közzé a Vodafone.
szeptember 29. A Vodafone megelégedéssel és örömmel fogadta a frekvencia tender eredményét, amelynek nyomán használatba lehetett venni az eddig még ki nem osztott 3G és 4G frekvencia készletet.
szeptember 25. A Vodafone bejelentette, hogy Red szolgáltatáscsomagjának előfizetői a kedvezményes roaming mellett 2014. október 1. és 2015. április 30. között akciós áron utazhatnak az Egyesült Államokba és Kanadába.
szeptember 24. Vodafone M2M megoldás gondoskodott a balatoni szóló vitorlás verseny, a TBS Nagydíj biztonságáról
szeptember 12. A Vodafone Magyarország „Internet a Családban" címmel rendezett kerekasztal beszélgetést, amelynek résztvevői arra a kérdésre keresték a választ, hogy mit tehet a szülő, ha szeretné gyermekét biztonságban tudni a világhálón.
szeptember 4. A Vodafone 2013/2014-es Főállású Angyalai átadták a stafétát az új Angyaloknak.
szeptember 2. Az Egyesült Államokban is használhatóvá vált a Napijegy
augusztus.27. A Vodafone Magyarország kínálatában is megjelent az Xperia™ M2 Aqua.
augusztus 14. Bemutatkoztak a Vodafone Max egyedi padok Budapesten és a Balatonon.
augusztus 12. A Szigeten debütált a „Jeles" gyermek jelnyelvi oktató alkalmazás.
augusztus 8. A Vodafone: M2M megoldással segítette a biztonságos Szigetelést.
július.29. Négy nap, nyolc olimpikon, több ezer látogató: bezárt a Vodafone Vízilabda Aréna.
július.27. A Vodafone valóra váltotta Varga Benedek álmát, aki Steinmetz Ádámmal pólózhatott a Vodafone Vízilabda Arénában.
július.23. A vízilabda EB hajrájára, olimpiai bajnokok közreműködésével megnyílt a Belváros legnagyobb látványossága, a Vodafone Vízilabda Aréna.
július 10. A Vodafone bejelentette, hogy a MobilNet Basic szolgáltatása is használható Európa Napijeggyel, valamint hogy a repülőtéren ismét igénybe vehetik RED-es ügyfeleik a Red Pass szolgáltatást.
július 2. Bemutatkoztak a 2014/2015 évi Főállású Angyalok, akik látássérültek széles körű tájékozottságának és roma közösségek társadalmi integrációjának elősegítését, valamint halmozottan sérült gyermekek és fiatalok kommunikációjának fejlesztését tűzték ki célul.
június 23. A Vodafone Magyarország kiemelt támogatója lett a Miskolci Nemzeti Színháznak.
június 20. A Vodafone továbbra is változatlan áron kínálta a Red, Go és Max csomagokat.
június 6. Világszínvonalú gördeszka pályát épített a Vodafone Budapesten, a Görzenálban.
június 2. A Vodafone 0 forintos percdíjat kínált Max feltöltőkártyás csomagjainak felhasználói számára.
május 30. Vodafone Red-esként félárú jeggyel és egyéjszakás túlélő csomaggal lehetett bulizni a Budapest Essentials fesztiválon.
május 26. Lezárult a Vodafone Magyarország Alapítvány által immár 7. alkalommal meghirdetett Főállású Angyal Program jelentkezési időszaka. 159 pályázat érkezett a Vodafone Főállású Angyal programra
május 14. Vodafone Firsts látványos falfestésre került sor a Március 15. téren
május 9. Magyarországra is megérkezett a Vodafone legújabb saját márkás telefonja, a 4 hüvelykes érintőképernyős, Vodafone Smart 4 Mini.
május 8. A Vodafone Magyarország újabb vonzó opciókkal és személyes extra szolgáltatásokkal – például külön dedikált ügyfélszolgálati munkatársakkal, ún. Red Asszisztensekkel tette még teljesebbé a Red előfizetők kiszolgálását.
május 5. A Vodafone Magyarország Alapítvány ismét meghirdette a Főállású Angyal Programot.
április 25. A Vodafone Magyarország kilenc budapesti üzletében térítésmentesen elérhetővé tette hallássérült ügyfelei számára a videós jelnyelvi tolmácsszolgáltatást, jelentette be dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke.
április 11. A Vodafone Magyarország készülékkínálatában megjelent a Samsung Galaxy S5.
április 3. A Vodafone megnyitotta a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér érkezési oldalán a mobilkommunikációs szaküzletét. A Vodafone a magyarországi mobilszolgáltatók közül egyedüliként jelent meg a repülőtéren. A Vodafone Airport üzletben a reptéri forgalomhoz igazodva, naponta 13 órán át várják az ügyfeleket az idegen nyelveket beszélő munkatársak.
április 1. "A Vodafone az elkövetkező másfél évben 240 fővel összesen 540 fősre bővíti a miskolci regionális ügyfélszolgálati központban foglalkoztatottak számát" – jelentette be Diego Massidda vezérigazgató az új irodaszárny átadása alkalmából rendezett ünnepségen.
március 21. A Budapesti Történeti Múzeumban a "Festők a tükörben - Magyar önarcképek az Uffizi Képtárból" kiállítás, a Budapesti Tavaszi Fesztivál hivatalos megnyitójával - a Vodafone Magyarország támogatásával - nyílt meg.
március 10. Teljes körű együttműködési megállapodást írt alá a szlovák Központi Rendeltetésű Különleges Mentőszolgálat és a Vodafone Alapítvány által támogatott Cserhát Mentőkutyás, Különleges Mentő, Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Közhasznú Egyesület.
március 5. Új, átlátható és rugalmas tarifákat jelentett be a tabletet használóknak a Vodafone.
február 26. A nemzetközi Vodafone Alapítvány Barcelonában, a Mobil Világkongresszuson mutatta be a katasztrófa sújtotta övezetekben már többször bevetett hordozható bázisállomás, az Instant Network "mini" változatát, amely mindössze 11 kilogramm súlyú, hátizsákban szállítható és akár 10 perc alatt üzembe helyezhető.
februárKét újabb budapesti kerület csatlakozott a Vodafone a nők biztonságáért programhoz, így a részt vevő kerületek száma immár ötre nőtt.
február 3. A Vodafone 98,3 százalékosra növelte 3G mobilinternet lefedettségét Magyarországon, így megerősítette vezető szerepét a mobilinternet-ellátottságban.
január 14. Weisz Fannival indult Magyarországon a Vodafone FIRSTS programja. A globális program lényege olyan kezdeményezések támogatása, amelyeket először valósítanak meg mobiltechnológia alkalmazásával.
január 8. Kormányzati tendert nyert a Vodafone Magyarország. A Vodafone Magyarország nyerte a Közbeszerzési Ellátási Főigazgatóság (KEF) "Mobil távközlési szolgáltatás beszerzés biztosítása - 2013" elnevezésű közbeszerzési eljárást, és így több száz intézmény számára biztosíthatja a mobilszolgáltatást, 2 éven keresztül.
2013
december 31. Ehető, illatolható tűzijátékot mutatott be Londonban a Vodafone. Ezzel a rendezvénnyel indult el a Vodafone csoport globális programja, a Firsts.
december 27. A Vodafone bejelentette, hogy előfizetéses és feltöltőkártyás szolgáltatásainak ára sem változik 2014. januárban.
december 22. 10 millió forint értékű informatikai fejlesztést és modern játszóparkot adtak át a Vodafone Magyarország Alapítvány támogatásával Egyházasdengelegen.
december 20. A Vodafone bejelentette, hogy 2014-ben is változatlan áron kínálja a korlátlan beszélgetést biztosító Red csomagjait.
december 9. 680 hátrányos helyzetű gyermeket ajándékozott meg a Mikulás a Vodafone Önkéntes Közösség jóvoltából.
december 5Joulupukki, a finn Mikulás látogatásával ért véget a Vodafone, a Délvilág napilap és a Csongrád megyei Maroslele önkormányzatának közös projektje, a Vodafone Okos Falu 2013 program első szakasza. "Az én Maroslelém – a palatáblától a táblagépig" iskolai és felnőttoktatási sorozat keretében a Vodafone Magyarország által adományozott 30 darab mobil internetel ellátott táblagép segítségével az iskolások összesen 30 órán keresztül, az érdeklődő felnőttek pedig 14 órában ismerkedtek a mobilinternetes technológiával, alkalmazásokkal, lehetőségekkel.
november 19. Megújultak a Vodafone kisvállalati csomagjai.
november 15. Megjelent a Vodafone Magyarország 2012/2013. évi vállalati felelősségvállalási jelentése.
november 11. Magyar közreműködéssel épült a Fülöp-szigeteken pusztító tájfun után mobilhálózat. A Vodafone Csoport Alapítvány hordozható bázisállomásokból álló instant mobil hálózata részben a segélyszervezetek életmentő munkáját segítette, másrészt pedig lehetővé tette a helyieknek, hogy elérhessék szeretteiket a tájfun után.
október 30. A Vodafone bejelentette, hogy 2014-től évente 10 millió forinttal tölti fel az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját krízishelyzetekben támogató Vodafone Humanitárius Alapot, illetve az anyagi támogatás mellett a vállalaton belül létrejön egy olyan, képzett önkéntesekből álló csoport, amely a Segélyszervezet munkájába bármikor bevonható.
október 24. Elindult az iPhone 5s és 5c értékesítése.
október 16. Elindította az Office 365 szolgáltatáscsomag értékesítését a Vodafone.
október 15. „Siker az osztályteremben – a tanulói heterogenitás előnyei" címmel rendezett konferenciát a Vodafone Magyarország Alapítvány által támogatott Komplex Instrukciós Program (KIP), amelyen bemutatták az elmúlt évek során elért eredményeket.
októberSikerrel zárult A Vodafone a Nők Biztonságáért kísérleti program tesztidőszaka. A vállalat a program folytatása, annak bővítése mellett döntött.
október 10. Megérkezett a Vodafone saját táblagép családjának harmadik generációja, a Smart Tab III 7 és a Smart Tab III 10
október 3. Tarifa forradalom zajlott a Vodafone-nál: immár 10 ezer Ft-os havi díj alatt is elérhető a korlátlan belföldi beszélgetést, illetve a normál díjas belföldi számokra korlátlan SMS és MMS küldést kínáló Red Basic csomag. A Vodafone egyszerűsítette és a korábbiaknál sokkal átláthatóbbá tette tarifa csomagjait. Az új csomagok: a Go, a Go+, a Red Basic és a Red Plus.
október 1. Megérkezett a GALAXY Note3.
szeptember 27. A Vodafone Magyarország Zrt. bejelentette, hogy 450 millió forintos beruházással 2014-2015-ben kibővíti miskolci regionális ügyfélszolgálati központját.
szeptember 25. A 2013/14-es év Főállású Angyalai – Lencse Máté, Lipcsiné Takács Nőra és Weisz Fanni - megkezdték munkájukat, s bemutatkozó sajtótájékoztatójukon ünnepélyesen is átvették a stafétát az előző esztendő Angyalaitól.
szeptember 18. A Vodafone támogatásával elindult a világ első interaktív, csak okostelefonon nézhető vígjáték sorozata, a Chili vagy Mango.
szeptember 13. A „Crossing Lines – Határtalanul" című saját gyártású AXN produkció az országos tévépremiert megelőzően megjelent a live! 24/7 okostelefon portálon.
augusztus 30. Elstartolt a Maroslele Okos Falu program, amelynek elindulását Dr Martonosi György, Maroslele polgármestere, Marchhart Pál, a Vodafone Magyarország vezérigazgató-helyettese és R. Tóth Gábor, a Délvilág főszerkesztője közösen jelentette be Maroslelén, a helyi oktatás 180. évfordulóját ünneplő 2013/14-es tanévnyitó ünnepélyen.
augusztus 23.Megjelent „A Legek Hálózata" zenei anyaga. A Magical című reklámfilm zenét Antilope Kid feat Judie Jay készítette.
augusztus 14.A Vodafone július elején vezette be a hazai piacon egyedülállóan nagy, havi 1 GB-os adatforgalmat biztosító VitaMAX Prémium Perc&Net feltöltő kártyás tarifa csomagját és július folyamán helyezte ki országszerte frekventált pontokra az 1GB szobrokat, azaz WiFi állomásokat. Alig másfél hónap alatt közel 10 ezren vették igénybe a Vodafone köztéri WiFi szolgáltatását Budapesten, az Erzsébet téren, illetve több vidéki városban.
augusztus 7.Minden eddiginél kedvezőbb mobilinternet csomagokat vezetett be a Vodafone.
augusztus 5.Megjelent a GALAXY Tab3 a Vodafone kínálatában.
július 15. Megújított dizájnnal, új szolgáltatásokkal avatta fel a Vodafone Magyarország Szolnokon a Vodafone Csoport új nemzetközi üzlet koncepciója alapján felújított első magyarországi üzletét.
július 8.A Vodafone elindította a Red Pass szolgáltatást, mellyel a Vodafone Red előfizetői nem „csupán" a korlátlan hívásokat élvezhették, hanem külföldi utazásaik alkalmával a Budapest Airport 2A és 2B terminálján is különleges kiszolgálást kaptak.
július 4. A Vodafone Magyarország Alapítvány és a Hallatlan Alapítvány jóvoltából videós jelnyelvi tolmácsszolgálat kezdte meg működését, amely a közintézmények között elsőként a Fővárosi Önkormányzat Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ Fiumei úti épületéből vált térítésmentesen elérhetővé a rászorulók számára.
július 4.Elindult az érintés nélküli fizetési technológia magyarországi bevezetését előkészítendő az NFC (Near Field Commanications) technológián alapuló MobilTárca tesztelése.
július 1.A Vodafone Magyarország a hazai piacon egyedülállóan nagy, havi 1 GB-os adatforgalmat biztosító feltöltő kártyás tarifa csomagot vezetett be.
június 10.A Vodafone bejelentette, hogy a korábbinál kétszer több mobilinternet jár a Vodafone egyedülálló roaming napijegyéhez, az Európa Napijegyhez.
június 5.Megjelent a Vodafone-nál a Sony Xperia E és SP.
május 30.Átadták a Vodafone Magyarország Alapítvány, a Cserhát Mentőkutyás Egyesület és az Inepex Kft. összefogásában megvalósult egyedülálló, GSM és GPS technológiákat ötvöző nyomkövető rendszert, amelynek segítségével már életet is mentettek az egyesület tagjai.
május 22.A Vodafone dél-magyarországi Főállású Angyalai, Sándor Enikő és Sütő Zsanett programokban gazdag gyermeknapot szerveztek Orosházán, amelynek a szórakoztatás mellett fontos célja volt, hogy támogatásokat gyűjtsön a régióban újszülött mentést végző Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat számára.
május 24.Megfizethető áron elérhető a Nokia Lumia 720 és 520.
május 15.Megjelent a HTC One.
május 14.A Vodafone bejelentette, hogy a jövőben személyre szabott tanácsokkal segítik szakértőik a kis- és középvállalkozásokat.
május 6.Mondik Noémivel és Grafitemberrel kampányolt a Vodafone.
május 3.A Vodafone-nál megjelent az egyedi kezelőfelülettel rendelkező Huawei Ascend G510 okostelefon.
április 29.Jenson Button bemutatta Magyarországon a kibővülő Vodafone Red korlátlan szolgáltatáscsomagot.
április 25.A Vodafone Magyarország a Lányok Napja kezdeményezés keretén belül húsz középiskolás lányt látott vendégül a vállalat székházában, hogy felkeltsék érdeklődésüket a műszaki pálya iránt.
április 24.A Samsung Galaxy S4 is a Vodafone kínálatában.
április9 szivattyúval segítette a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet belvíz elleni küzdelmét a Vodafone Humanitárius Alap. A Vodafone Humanitárius Alap által biztosított forrásból vásárolt 12 szivattyú komoly segítséget nyújtott a tavasz folyamán a belvíz illetve az árvizek által érintett területeken. Az árvíz idején a Vodafone dolgozói közül többen végeztek önkéntes munkát a gátakon.
április 19.Új dizájnt kaptak a Vodafone McLaren Mercedes versenyautói a Bahreini Nagydíjon.
április 17.Megjelent a BlackBerry Z10 a Vodafone kínálatában.
április 9.Európai premierre a Vodafone AXN NOW kínálatában! A Hannibál c. sikersorozat már a tévépremier előtt elérhető volt a live!24/7 okostelefon portálon.
április 2.A Vodafone nagymértékben csökkentette a kínálatában szereplő okostelefonok árát.
március 29.10. születésnapját ünnepelte a hátrányos helyzetűek esélyegyenlőségének megteremtésén, és a civil szféra fejlesztésén munkálkodó Vodafone Magyarország Alapítvány.
március 29.A Vodafone dolgozói a húsvétot kórházban vagy nevelőotthonban töltő gyerekeknek több mint 3 ezer csokitojást és csokinyulat gyűjtöttek össze és osztottak szét.
március 29.Budapesten az Árkád és a Campona bevásárló központokban, valamint Gödöllőn nyíltak meg a Vodafone legújabb prémium kategóriás üzletei.
március 28.1 éves lett az ország legkiterjedtebb szélessávú mobilinternet-hálózata.
március 8.Újabb budapesti kerület csatlakozott a Vodafone a nők biztonságáért programhoz, így a résztvevő kerületek száma immár háromra nőtt.
február 20.A Vodafone Főállású Angyala, Kravalik Brigitta közel száz hátrányos helyzetű kisiskolásnak szervezett rendhagyó zenei foglalkozást. Berkes Kálmán világhírű klarinétművész, hangmester, a Győri Filharmonikus Zenekar művészeti vezetője tartott számukra interaktív zenei foglalkozást a MUS-E program keretén belül.
február 17.Tatabányára érkezett a Vodafone Főállású Angyala, Kravalik Brigitta által képviselt művészeti-nevelési program. A gyermekeket a művészetek segítségével elfogadásra, önképviseletre, együttélésre és együttműködésre nevelő MUS-E program az ország több nagyvárosa után a tatabányai Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában az órarendbe épített foglalkozásokkal indult el.
január 31.Az Egyesült Királyságban, Wokingban leleplezték a Vodafone McLaren Mercedes legújabb Forma 1-es versenyautóját.
január 25.Új Vodafone flottacsomag indult hallássérültek részére. A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége és a Vodafone Magyarország példaértékű együttműködése keretében már 2007-től speciális tarifájú flottacsomagot biztosít a SINOSZ hallássérült tagjainak. A felek közösen megújították annak tartalmát, amely jobban megfelel az új igényeknek.
január 24.A Vodafone bejelentette, hogy az év elejétől elérhető a Nokia Lumia 820 és 920 okostelefon.
január 21.Döntőbe került a zeneipar egyik legjelentősebb versenyén a Vodafone Hangtérkép. A Midem elnevezésű rangos nemzetközi zenei konferencián, a Midem Marketing Versenyen shortlistre került a Vodafone-nak a Yonderboi-jal közösen megvalósított nagyszabású zenei projektje.
január 11.A Vodafone bejelentette, hogy télen is elérhető az Európa Napijegy.
január 4. Elkészült a Vodafone Magyarország Alapítvány támogatásával létrehozott Hallatlan jelnyelvi szótár mobiltelefonos alkalmazásának 2.0-ás verziója, amely iOS és Android operációs rendszert futtató okostelefonokra és táblagépekre egyaránt letölthető
2012
december 17. A HTC 8S elérhető lett a Vodafone-nál.
december 14.Teljesen új arculattal nyitotta meg kapuit Szeged legszebb sétálóutcáján a legújabb Vodafone Premier Store.
december 7.A Vodafone Főállású Angyalaként dolgozó Kravalik Brigitta jóvoltából a MUS-E programban részt vevő 75 hátrányos helyzetű budapesti kisiskolás Mikulás-napi ajándékként a Müpában izgalmas művészeti foglalkozásokon vehetett részt, amelyeket olyan kiemelkedő művészek tartottak számukra, mint Bolyki Balázs énekes, a Bozsik Yvette Társulat tagjai és Fassang László orgonaművész, zongoraművész.
december 3. Elkészült a mobilszolgáltató vállalati felelősségvállalási jelentése.
november 27.Lezárult a Vodafone egyetemistáknak és főiskolásoknak meghirdetett kreatív versenye, melynek kapcsán a megújult VitaMax Tuning tarifa népszerűsítésére várták a jobbnál jobb ötleteket. A szakmai zsűri végül a JackFlash pályázatát találta a legjobbnak.
november 26.A Vodafone nagyszerű bónuszokkal, végtelen beszélgetéssel és fantasztikus készülékekkel készült a karácsonyra.
november 23.Új Samsung csúcsmobilokat – Galaxy Note II és Galaxy S III Mini mutatott be a Vodafone.
november 21.Magyarországról három korábbi Főállású Angyal jutott tovább a Vodafone Alapítvány Főállású Angyal Grahame Maher Díjának nemzetközi döntőjébe.
november 16.A koraszülött-mentésről szóló szabadtéri fotókiállítás nyílt a Vodafone Főállású Angyala, Sütő Zsanett közreműködésével Szegeden.
november 12.Az első Windows Phone 8-as HTC már elérhető lett a Vodafone-nál.
november 9.A Vodafone bemutatta a Vodafone Smart Tab II táblagépet.
november 1.Egy hónappal a mérföldkőnek számító havidíjas Vodafone RED szolgáltatáscsomag bevezetése után a Vodafone feltöltőkártyás ügyfelei számára is elérhetővé tette a korlátlan beszélgetést és üzenetküldést hálózaton belül.
október 18.Az EFFIE Awardson a Vodafone a Szolgáltatások/telekommunikáció kategóriában három kampánnyal is a döntőbe jutott, melyek közül a nagy sikerű Kezdj el valami újat! projekt első helyezést, a Vodafone Reklámzene Pályázat második, míg az Egyetemek Harca 2. projekt harmadik helyezést ért el.
október A „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díj" elnevezésű versenyen a Vodafone elektronikus ügyfélkiszolgálás kategóriában aranyérmet nyert, míg a GfK Hungária Piackutató Intézet versenyén a távközlési szolgáltatók között „Általános Ügyfélkiszolgálás" és „Online problémamegoldás" területén állhatott a dobogó legfelső fokára, mellyel „Kiváló Call Center" elismerésben is részesült.
október 1.15 órától az ország számos Vodafone üzletében megvásárolható az iPhone 5.
október 1.Egyedülálló szolgáltatáscsomaggal robbantotta a piacot a Vodafone. A Vodafone RED Standard és Super hazánkban először nyújt valóban korlátlan beszélgetést és üzenetküldést, illetve akár 4GB-nyi mobilinternetet és számos extra szolgáltatást. Ezen a napon egy fergeteges esti bulival is megünnepelte a szolgáltató új csomagját.
szeptember 24.Idén 5. alkalommal kezdték el munkájukat a Vodafone Főállású Angyalai.
szeptember 23.Felavatták a Hírességek Falát a miskolci Kemény Dénes Városi Sportuszodában, mely Kemény Dénes szövetségi kapitány és az elmúlt 16 év kiváló vízilabdázóinak tiszteletére készült el. (Kemény Dénes 16 éven keresztül töltötte be a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitány pozícióját, szeptember 21-én jelentette be, hogy nem folytatja munkáját a válogatott mellett.)
szeptember 22.A Zsámbéki Romtemplomban tartotta meg a Vodafone a Sound of Hungary projektet lezáró, exkluzív Yonderboi koncertet, ahol először mutatta be a világhírű művész az ország hangjaiból született dalt.
szeptember 10.Számos nagy sikerű Vodafone-alkalmazás után a Vodafone Guardian azt is lehetővé tette, hogy a gyerekek biztonságosan használják okostelefonjaikat. Az ingyenesen letölthető Androidos alkalmazás segít kiszűrni a nem kívánt hívásokat, SMS-eket és online tartalmakat.
augusztus 27.A Vodafone útjára indította a Sound of Hungary projektet, melynek során a több mint 90%-os 3G lefedettségnek köszönhetően szeptember végére megalkotta az ország dalát Yonderboi segítségével.
augusztus 9.Magyarországon elsőként nyitotta meg kapuit a Pólus Centerben a Vodafone legújabb üzletkoncepciója alapján kiállított viszonteladói boltja.
július 25.Újabb budapesti kerülettel bővült a Vodafone a Nők Biztonságáért Program, így egyre több és több nő élete válhat biztonságossá.
július 18.Kemény Dénes csapata harmadik alkalommal is aranyérmet szerzett a Vodafone Kupán.
július 10.A Vodafone üzleti folyamatai kiérdemelték a nemzetközi ISO-tanúsítványt, melyet Piller Gábor a Vodafone vállalati szolgáltatások üzletága vezérigazgató-helyettese vehetett át ezen a napon.
július 5.A Vodafone piacra dobta legújabb saját márkás telefonját, a Smart II-t, melyet egy különleges „piros havas" eseményen mutatott be a közönségnek.
júniusA Vodafone az Európa Napijeggyel egyedülálló roaming szolgáltatást vezetett be a hazai piacon. Mindössze 990 forintért hazai árakon lehet telefonálni és SMS-ezni, ezenfelül pedig 50 MB adatforgalom is jár.
június 7.Startra kész az első magyar intelligens ügyfélszolgálat, melynek köszönhetően sokrétű és valós idejű ügyfélkiszolgálás válik elérhetővé. A Monspeech intelligens ügyfélszolgálat a Vodafone szakembereinek bevonásával valósult meg.
májusA Vodafone ügyfelei már SMS-ben is köthetnek autójukra assistance szolgáltatást.
május 10.A három mobilszolgáltató és a MÁV összefogásának köszönhetően már nemcsak bankkártyával, hanem a mobiltelefonok egyenlegének terhére is lehet vonatjegyet vásárolni.
május 1.A hálózatmodernizációt megünneplendő a Vodafone négynapos hétvégével örvendeztette meg a nagyérdeműt. A nagy sikerű Kezdj el Valami Újat hétvége főszereplője – sok egyéb program mellett – Jenson Button Forma–1-es pilóta volt, aki a Vodafone Belvárosi Nagydíj keretein belül Budapest szívében száguldozott Forma–1-es autójával.
március 28.A Vodafone átadta Magyarország lakosságának vadonatúj, szélessávú mobilinternet hálózatát, ezzel az ígérthez képest lényegesen korábban zárult a tavaly márciusban elindított nagyszabású hálózatmodernizációs projekt.
március 1.A Tesco Mobile megkezdte mobilkommunikációs szolgáltatását teljes egészében a Vodafone technológiáját és modernizált, országos lefedettséget biztosító hálózatát használva.
február 23.Az M2 és M3-as metróvonal után, már a Kisföldalatti teljes vonalán is elérhető a Vodafone szupergyors mobilinternete.
február 14.A Vodafone bejelentette, hogy teljes 3G-hálózatán 21, illetve Budapesten és huszonegy nagyvárosban 42 megabites elméleti maximális letöltési sebességgel szörfölhetnek ügyfelei.
2011
december A szupergyors mobilnet a budapesti metró mindkét vonalán elérhetővé vált, elsőként a Vodafone ügyfelei számára.
december 4000 munkaórát, mintegy 10 millió forint értékben töltöttek önkéntességgel a Vodafone dolgozói 2011-ben.
december A Vodafone Magyarország Főállású Angyal kampánya nyerte a Magyar Adományozói Fórum Társadalmi Befektetések Díját a „Leginnovatívabb Támogatói Program" kategóriában. A Vodafone kezdeményezése emellett az „Év társadalmi programja" kategóriában harmadik helyezést ért el.
november 18.A Vodafone Magyarország lett a legjobb munkahely a távközlési szektorban az Aon Hewitt Legjobb Munkahely Felmérésén.
november 17.A Vodafone megnyitotta első, különleges dizájnú okostelefon boltját, a Vodafone Smart Store-t a Fashion Streeten.
október 27.Éjféltől kapható az iPhone 4S a Vodafone-nál.
október 17.Újabb 10 tanár vehette át a Vodafone idei Junior Prima Díjait 100 millió forint összértékben.
október A Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díj versenyén a Vodafone az Elektronikus ügyfélszolgálatok kategóriában első, míg a Call Centerek kategóriában a harmadik helyet szerezte meg. A GfK Hungária Piackutató Intézet versenyén aranyérmet nyert az általános ügyfélkiszolgálás, az értékesítés-támogatás és a problémamegoldás területén, így ágazati legjobbként a Best of Call Centers díjat is kivívta magának.
október 1.A Vodafone Magyarország eddigi vezérigazgatója, dr. Beck György, a vállalat elnökeként folytatta tovább tevékenységét, míg ugyanezen a napon a vállalat új vezérigazgatót köszönthetett soraiban Diego Massidda személyében.
szeptember 23.A Vodafone és a Tesco bejelentette az első igazi virtuális mobilszolgáltató, a Tesco Mobile megalakítását.
szeptemberÚj „Mátrix" és „Kontakt" tarifákat vezetett be a Vodafone az előfizetéses, míg Jutalom Plusz tarifát a kártyás ügyfeleinek. Az új díjszabások teljesen testre szabhatók, és rengeteg kedvezményt nyújtanak.
augusztus2011-ben ismét főszponzori szerepet vállalt a Vodafone a Sziget Fesztiválon, ahol elsőként tesztelte a mobil NFC-s fizetést. A 30 méter magas Vodafone torony, ami a Sziget jelképévé vált, méltóképpen mutatta be a szolgáltatások sokszínűségét. A 300 nm-es LED falon minden este fény- és hangshow kápráztatta el a közönséget, ami után hajnalig dj-k sokasága szórakoztatta a nagyérdeműt.
júliusJenson Button után Lewis Hamilton is Magyarországra látogatott a Hungaroring előtt.
július Ismét útjára indult a Vodafone Főállású Angyalai program. A három nyertes angyal az általuk választott társadalmi cél érdekében egy non-profit szervezettel dolgoznak együtt egy éven át.
július 25.A Vodafone, a Magyar Telekom és a Telenor három piacvezető szolgáltatóval együtt megalakította a Magyar Mobil Tárca Egyesületet, melynek célja az NFC technológián alapuló szolgáltatások bevezetése és elterjesztése.
június 30.Jenson Button, Forma–1-es világbajnok pilóta meglátogatta a magyar pólóválogatottat és a Vodafone kisorsolt előfizetőit a Margitszigeten.
június 2011-ben már a Volt Fesztiválon, a Heineken Balaton Sound-on és a Sziget Fesztiválon is igénybe vehető a Percalapú Fesztiváljegy
június 9.A Vodafone elindította a Vodafone a Nők Biztonságáért Programot.
június 1.A Vodafone piacra dobta az ország legmegfizethetőbb kapacitív érintőképernyős készülékét, a Vodafone 858-at, melyet egy grandiózus eseményen mutatott be a közönségnek.
június 1.Sikerrel zárult a Vodafone Csoport LTE-tesztjének második szakasza Magyarországon.
május Elérhetővé vált a készülékbiztosítás a Vodafone-nál. Akár a csúcskategóriás készülékek is biztosíthatók sérülés vagy lopás esetére.
május 10.A Vodafone a nagyszabású technológiai fejlesztések mellett Székesfehérvár sport életének támogatására is nagy hangsúlyt fektetett, mindemellett a mobil jegyvásárlást is lehetővé tette a megyeszékhelyen.
április 29.A Vodafone-nál debütált Magyarországon a femtocella-technológia. A magán bázisállomás képes a nehezen lefedhető helyeken is 3G/HSDPA hálózat létrehozására.
április Vodafone Navigation Hungary: ingyenes iGO My way navigációs alkalmazást tölthetnek le iPhone-jukra a Vodafone előfizetői.
április 1. Már több mint hatmillió parkolójegyet vásároltak meg mobiltelefonnal a két évvel ezelőtti indulás óta. A MobilParkolás létrehozói az EME Zrt., a Telefor, a T-Mobile és a Vodafone.
március A Nexus S, a világ első Android 2.3 operációs rendszerrel felszerelt okostelefonja, elérhetővé vált a Vodafone kínálatában.
március A Vodafone lett a világ legértékesebb telekommunikációs márkája a BrandFinance elemzői szerint. Az összesített versenyben a Vodafone az 5. helyen szerepelt.
március A Vodafone támogatásával elkészült a Dramatizált Elektronikus Könyvszerkesztő és Hangoskönyv-konvertáló program vakok és gyengénlátók részére.
március 4. A Vodafone bejelentette nagyszabású hálózatmodernizációs projektjét, mellyel 2012 első felére a lakosság 99%-a számára lesz elérhető a szélessávú mobilinternet.
február A tv2 és a Vodafone egyedülálló kezdeményezésként piacra dobta a tv2.mobilnetet, mely havidíj és hűségszerződés nélkül nyújt mobilinternet-szolgáltatást.
január 22. A Vodafone elnyerte a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány Puskás-Ferguson – Év Szponzora díjat. A trófeát dr. Beck György, a Vodafone elnök-vezérigazgatója vehette át a Manchester United stadionjában.
január 20. Kihirdették a „HBLF-Vodafone Munkahelyi Önkéntesség Pályázat – 2011" nyerteseit.
január 18. A Vodafone Magyarország és anyavállalata, a Vodafone Csoport összesen 10 millió forintos hozzájárulásával és a Magyar Ökomenikus Segélyszervezet közreműködésével elindította a Vodafone Humanitárius Alapot.
január A Vodafone Magyarország – együttműködésben a H2O Projekttel®, a Kürt Zrt-vel és a Digitális Esélyegyenlőség Alapítvánnyal – pályázatot hirdetett hátrányos helyzetű általános iskolák számára.
2010
december 9. SMS-ben és iPhone alkalmazásként is rendelhető utasbiztosítás a Vodafone-nál.
december 2. Az Enternet és a Nordtelekom is csatlakozott a Vodafone mobilnetes nagykereskedelmi partnereinek sorába a Netfone, a Btel és az Externet mellé.
november 30. 360 millió forint gyűlt össze a 1749-es segélyvonalon az árvíz- és vörösiszap-károsultak megsegítésére a telekommunikációs iparág szereplőinek segítségével.
november 30. Az iPhone 4 már a Vodafone Magyarországnál is kapható.
november 25. A GFK Hungária felmérésén hazánk legjobbjaként a Vodafone érdemelte ki a „Best of Call Centers" díjat
november A Vodafone - hazánkban elsőként - útjára indította a kizárólag mobiltelefonon keresztül játszható nyereményjátékát, a telefonon történő internethasználat népszerűsítése érdekében.
október 13. A Vodafone bejelentette, hogy hamarosan Magyarországon is forgalmazni fogja az iPhone 4-et, a világ legvékonyabb okostelefonját.
szeptember 30. A Volánbusz Zrt.-vel kötött megállapodásnak köszönhetően 80 távolsági járaton térítésmentesen használható a WiFi internet-kapcsolat utazás közben a Vodafone jóvoltából.
szeptember A Vodafone ügyfelei már rendezvényekre is vásárolhatnak belépőjegyet mobiltelefonjukkal.
szeptember 2. A Vodafone kis- és középvállalkozások számára tervezett teljes körű irodai kommunikációs megoldása, a SmartOffice elnyerte az IT Business „Leadership Award” díját.
augusztus A Sziget főtámogatójaként különleges innovációk sorával jelentkezett a Vodafone az idei fesztivál alkalmából. A Vodafone Sziget Iránytű, azaz a kiterjesztett valóságra épülő alkalmazás, a Percalapú Szigetjegy, valamint az sms-ben megvásárolható kávé is hozzájárult az együttműködés kiemelkedő sikeréhez.
július 15. A Vodafone mobilnetes megoldásait immár nemcsak közvetlenül a cégtől, hanem különböző kedvezményes csomagajánlatok keretében partnerszolgáltatóktól is megrendelhetik az előfizetők. Elsőként a Netfone és a Btel előfizetői számára érhetőek el.
június 17. A Vodafone új, állandó mozis és gyorséttermi kedvezményeket vezetett be ügyfelei számára Vodafone Kedd néven.
június 14. A Vodafone ügyfelei számára különlegesen kedvező percdíjakat biztosít az Európai Unió területéről. A Passport Hetijeggyel hét napon keresztül a megszokott magyarországi tarifákon telefonálhatnak a szolgáltató előfizetői.
május Telekommunikációs iparági összefogássá szélesedett az árvízkárosultak megsegítésének ügye. A 1749-es segélyvonal mindhárom mobilszolgáltató, valamint az Invitel és a UPC hálózatából is hívható.
április 30. A Vodafone egyedi, innovatív üzleti alapú megoldásokkal csatlakozik főtámogatóként a Szigethez. Ennek értelmében a vállalat mobilpénztárca (mobil payment), mobil média és „gép-gép közötti” (machine to machine) megoldások sorával jelentkezik a fesztiválon.
április A P3 Communication felmérése szerint Magyarországon a három legfontosabb (fel- és letöltés, válaszidő) kategóriában a Vodafone adathálózata bizonyult a legjobbnak
március 31. A Vodafone Magyarország vezérigazgatója, dr. Beck György, a vállalat elnök-vezérigazgatójaként folytatja tovább tevékenységét.
február 4. A Vodafone bemutatta a régió leggyorsabb mobilinternet szolgáltatását. Élesben demonstrálta csúcstechnológiájú megoldását, amelynek használatával az átlagos sebesség tízszeresével száguldhatnak az információs szupersztrádán a laptopos vagy okostelefonos internetezők.
január 15. Tízmillió forinttal támogatta a Légimentők munkáját a Vodafone, aminek első lépéseként sor került a budaörsi központi bázisuk beruházására is.
2009
november/december A Vodafone Magyarország teljesítményét Üzleti Etika Különdíjjal és Innovációs Díjjal is elismerték.
november A Magyar Posta a Vodafone-nal létrejött együttműködés értelmében új szereplővel tör be a mobil távközlési piacra Postafon néven.
november A Vodafone elsőként a hazai piacon, minden eddiginél nagyobb letöltési sebességet mutatott be.  A 21 megabites letöltési teszt új fejezetet nyit a hazai mobilinternet történetében.
október 8. 10 évvel ezelőtt pontosan ezen a napon írták alá a Vodafone koncessziós szerződését.
október 5. A távközlési vállalat bejelentette, hogy 5 millió forinttal támogatja a miskolci sportutánpótlást.
szeptember Egyedülálló vízilabdarelikia-kiállítást indított útjára a Vodafone, ahol a hatalmas gyűjtemény segítségével a látogatók újra átélhetik a magyar vízilabda történetének legemlékezetesebb pillanatait.
június 23. Megnyílt a miskolci Regionális Ügyfélszolgálati Központ.
  A Vodafone Magyarország „Egyre többet adunk” szlogennel elindította új kommunikációs kampányát.
május A Vodafone bevezette Vodafone Plus előfizetéses tarifáit. A Vodafone Plus csomagok a piacon egyedülállóan a benne foglalt percek mellett Díjmentes bónuszokat is tartalmaznak.
március A Vodafone élesben tesztelte a 4G LTE hálózatot Magyarországon.
január 30. A Vodafone Magyarország bejelentette, hogy regionális ügyfélszolgálati központot hoz létre Miskolcon.
január 19. A Vodafone Magyarország négyéves főtámogatói szerződést írt alá a Magyar Vízilabda Szövetséggel, így a vállalat a női és férfi bajnokság névadó szponzora lett. Ezenkívül a Vodafone névadó szponzorrá vált az utánpótlás-nevelést támogató Sulipóló sorozatnál és a Budai Vasas Pólósuli Egyesületnél.
2008
november Megújult a Vodafone feltöltőkártyás ügyfeleinek kialakított VitaMAX tarifacsomag, így a feltöltőkártyás ügyfelek 3000 forintos feltöltést követően minden hónapban automatikus kedvezményekben részesülnek.
szeptember A Vodafone Magyarország szélessávú UMTS-mobilinternetes hálózat berendezéseit teljes mértékben lecserélték a Huawei rendszerére (maximális elérhető letöltési sebesség 7.2 Mb/s, feltöltési sebesség 1.4 Mb/s).
június 17. A Vodafone Magyarország Alapítvány meghirdette „Többet érsz” programját. A „Többet érsz” program keretében a nyertesek egy éven keresztül teljes munkaidőben dolgozhatnak egy általuk megjelölt magyarországi civilszervezetnél, fizetésüket és egyéb költségeiket ez idő alatt a Vodafone Magyarország Alapítvány biztosítja.
június A Vodafone Magyarország elindította exkluzív mobilmarketing hirdetési programját.
március A Vodafone Magyarország Alapítvány kiállítással ünnepelte ötödik születésnapját.
január A Vodafone, a T-Mobile és a Nokia Siemens Networks végrehajtotta az első Magyarországon sugárzott mobiltévés tesztet (DVB-H).
  A Vodafone Magyarország hat hónapig tesztelte a 900 megahertzes frekvenciasávot Tószegen. A projekt célja annak kutatása volt, miként lehetne mobilinternetes lefedettségre használni ezt a tartományt.
2007
november 21. Első alkalommal adták át a Junior Prima díjakat, amelynek keretében a Vodafone magyar oktatás és köznevelés kategóriában ismert el 10 fiatal tehetséget.
november A Vodafone bevezette a Vodafone Connect Roaming napi tarifát.
október 25. A Vodafone Magyarország támogatási szerződést írt alá a Magyar Vízilabda Szövetséggel és Kásás Tamással. A Vodafone Magyarország névadó szponzora lett a férfi Magyar Kupának, a 2008. februári női nemzetközi tornának és a Sulipóló-sorozatnak.
június 1. A Vodafone Magyarország elindította a 3,5G szélessávú mobilinternetes szolgáltatását (maximális letöltési sebesség 1,8 Mb/s, feltöltési sebesség 384 kb/s).
január 1. Beck György lett a Vodafone Magyarország Zrt. vezérigazgatója.
2006
november A cég elindította online ügyfélszolgálatát.
május Megjelent a Vodafone kínálatában az egyéni felhasználók számára nyújtott BlackBerry mobil e-mail szolgáltatás, a BlackBerry Mobil E.mail.
2005
december 16. A Vodafone Magyarország elindította 3G-szolgáltatásait. A Vodafone első magyarországi 3G-alkalmazása a szolgáltató új 3G-hálózatán biztosított gyors internetelérést a Vodafone Mobile Connect 3G-adatkártya segítségével. (maximális letöltési sebesség 384 kb/s, feltöltési sebesség 128 kb/s). A Vodafone Magyarország a szolgáltatás elindításakor Budapest belső kerületeiben biztosította a 3G-lefedettséget.
július A Vodafone bevezette a Vodafone Passportot, amellyel 17 országban hívásonként egyszeri kapcsolási díj mellett hazai percdíjon beszélhetnek a Vodafone-ügyfelek, hívásfogadáskor pedig forgalmi díjat nem, csak az egyszeri kapcsolási díjat kell kifizetni.
március 4. A Vodafone Alapítvány segítségével új székhelyet kapott a győri Gézengúz Alapítvány. A Vodafone Magyarország Alapítvány 23,5 millió forinttal támogatta az épület felújítási munkálatait
2004
november Magyarországon először a Vodafone kínálatában jelent meg harmadik generációs mobilszolgáltatás: a Vodafone Mobile Connect 3G-adatkártya, amely a külföldön roamingoló ügyfeleknek biztosított internetelérést. A magyarországi mobilszolgáltatók közül elsőként a Vodafone biztosította ügyfelei részére a külföldi 3G-s partnerhálózatain a 3G-technológia által nyújtott adatátviteli sebesség elérésének lehetőségét az új Vodafone Mobile Connect 3G-adatkártya és a 3G-roamingszolgáltatás segítségével.
augusztus 12. A vodafone-os előfizetők száma elérte a másfélmilliót, a számhordozások száma pedig átlépte a tízezret.
május 26. A Vodafone Magyarország elindította új, vállalati mobil e-mail megoldását, a BlackBerry-t, amely megkönnyíti a mindennapi üzletmenetet. Segítségével a felhasználók bárhol, bármikor küldhetnek és fogadhatnak e-maileket, elérhetik a legfontosabb vállalati információkat, és használhatják elektronikus naptárukat, címjegyzéküket.
május 1. A Vodafone Magyarország biztosítja a számhordozást a hozzá csatlakozó, de régi mobilszámukat megtartani kívánó új ügyfelek számára.
2003
október A Vodafone Platina EFFIE díjat nyert a „Netfüggők” kampányáért.
július A Vodafone több mint ezer embert foglalkoztat Magyarországon.
május A Vodafone Magyarország előfizetőinek száma átlépte az egymilliós határt.
április A Vodafone megkezdte a Mobile Connect Card árusítását. A hordozható számítógépbe helyezhető kártya segítségével a világ minden pontjáról online kapcsolatot hozhat létre a felhasználó anélkül, hogy mobiltelefonját a notebookjához csatlakoztatná, vagy vezetékes vonalat keresne.
február A Vodafone Magyarország létrehozta a Vodafone Magyarország Társadalmi Esélyegyenlőségért Alapítványt.
január 30. Magyarországon is elindult a Vodafone live!, amely mobil e-mailezésre, csevegésre képes, színes WAP és mobilos játékokat magában foglaló multimédia-szolgáltatás.
2002
július 11. Az átalánydíjas csomagkapcsolt internet és adatátviteli szolgáltatások is megjelentek a Vodafone kínálatában.
január 25. Alig több mint két évvel a piacra lépése után a Vodafone már ötszázezredik aktív ügyfelét köszöntötte Magyarországon.
2001
június 22. A cég Miskolcon megnyitotta első vidéki márkaképviseletét.
január A Vodafone már kizárólag a saját hálózatán bonyolította a teljes fővárosi forgalmat.
1999
október 8. A Vodafone aláírta a koncessziós szerződést, amelynek értelmében a vállalat 15 éven át jogosult a 900 és 1800 megahertzes frekvenciatartományban mobiltelefon-szolgáltatást nyújtani magyarországi ügyfeleinek.
november 30. A Vodafone beindította magyarországi szolgáltatását.
július 7. A Vodafone Magyarország Rt. (az akkori VRAM és Primatel) elnyerte a koncessziós jogot magyarországi GSM 900 / DCS 1800 mobil rádiótelefon-hálózat kiépítésére.

4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube