Általános Szerződési Feltételek - Vodafone.hu - Vodafone Magyarország

ÁSzF

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

A Vodafone Lakossági Általános Szerződési Feltételek részletesen szabályozzák a mobil rádiótelefon, a mobil internet és a vezetékes internet szolgáltatásokkal és azok igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a szolgáltató és az előfizető jogait és kötelezettségeit és egyéb, a szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.

Az internet –hozzáférési szolgáltatást terhelő általános forgalmi adó csökkentéséről bővebb információért kattintson ide.

Közlemények

Értesítések

A dokumentumok megtekintéséhez szükséges programot (Adobe Acrobat Reader) itt töltheted le.

Kapcsolódó információk

Kapcsolódó oldalak

A Vodafone Üzleti Általános Szerződési Feltételek részletesen szabályozzak a mobil rádiótelefon, a mobil internet és a vezetékes internet szolgáltatásokkal és azok igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a szolgáltató és az előfizető jogait és kötelezettségeit és egyéb, a szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.

Az internet –hozzáférési szolgáltatást terhelő általános forgalmi adó csökkentéséről bővebb információért kattintson ide.

Közlemények

A dokumentumok megtekintéséhez szükséges programot (Adobe Acrobat Reader) itt töltheted le.

Kapcsolódó információk

Kapcsolódó oldalak

A Lakossági ÁSZF módosításainak listája dokumentum részletesen tartalmazza az adott dátummal hatályba lépő Lakossági Általános Szerződési Feltételek módosításait.

 

Az Üzleti ÁSZF módosításainak listája dokumentum részletesen tartalmazza az adott dátummal hatályba lépő Üzleti Általános Szerződési Feltételek módosításait.

 

Az Egyéb Szolgáltatások Szerződési Feltételei (a továbbiakban: ESzSzF) szabályozzák a Vodafone hírközlési szolgáltatások körébe nem tartozó egyéb szolgáltatásainak szerződési feltételeit. Ezen szolgáltatások igénybevételével a felhasználó kifejezetten elfogadja az ESzSzF-ben foglaltakat.

Az aktuális módosítások a dokumentumban dőlt betűvel szedve vannak feltüntetve. A szolgáltató fenntartja a jogot az ESzSzF egyoldalú módosítására, amelyet meglévő szolgáltatás módosítása esetén annak hatálybalépését megelőző legalább 15 nappal ezen az oldalon teszi közzé. Új szolgáltatás bevezetése esetén legkésőbb a szolgáltatás bevezetésének napjától érhető el az ESzSzF hatályos változata.


4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube