• English
 • Kosarad tartalma

  A kosár jelenleg üres.

  van a kosaradban
  Átvételkor fizetendő:
  Havidíj:
  Részletek

Általános Szerződési Feltételek - Vodafone.hu - Vodafone Magyarország

ÁSzF

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

A Vodafone Lakossági Általános Szerződési Feltételek részletesen szabályozzák a mobil rádiótelefon, a mobil internet és a vezetékes internet szolgáltatásokkal és azok igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a szolgáltató és az előfizető jogait és kötelezettségeit és egyéb, a szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.

Közlemények

Értesítések

A dokumentumok megtekintéséhez szükséges programot (Adobe Acrobat Reader) itt töltheted le.

Kapcsolódó információk

Kapcsolódó oldalak

A Vodafone Üzleti Általános Szerződési Feltételek részletesen szabályozzak a mobil rádiótelefon, a mobil internet és a vezetékes internet szolgáltatásokkal és azok igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a szolgáltató és az előfizető jogait és kötelezettségeit és egyéb, a szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.

Közlemények

A dokumentumok megtekintéséhez szükséges programot (Adobe Acrobat Reader) itt töltheted le.

Kapcsolódó információk

Kapcsolódó oldalak

A Lakossági ÁSZF módosításainak listája dokumentum részletesen tartalmazza az adott dátummal hatályba lépő Lakossági Általános Szerződési Feltételek módosításait.

 

Az Üzleti ÁSZF módosításainak listája dokumentum részletesen tartalmazza az adott dátummal hatályba lépő Üzleti Általános Szerződési Feltételek módosításait.

 

Az Egyéb Szolgáltatások Szerződési Feltételei (a továbbiakban: ESzSzF) szabályozzák a Vodafone hírközlési szolgáltatások körébe nem tartozó egyéb szolgáltatásainak szerződési feltételeit. Ezen szolgáltatások igénybevételével a felhasználó kifejezetten elfogadja az ESzSzF-ben foglaltakat.

Az aktuális módosítások a dokumentumban dőlt betűvel szedve vannak feltüntetve. A szolgáltató fenntartja a jogot az ESzSzF egyoldalú módosítására, amelyet meglévő szolgáltatás módosítása esetén annak hatálybalépését megelőző legalább 15 nappal ezen az oldalon teszi közzé. Új szolgáltatás bevezetése esetén legkésőbb a szolgáltatás bevezetésének napjától érhető el az ESzSzF hatályos változata.