Digitális megoldások a mezőgazdaságok számára

Mezőgazdaság

A szenzorokkal felszerelt ólak, az intelligens kamerák, vagy a földeket figyelő drónok is bizonyítják, hogy a mezőgazdaságban milyen forradalmi változások várhatóak a közeljövőben.

A Vodafone számos olyan okosmegoldással támogatja a szektor résztvevőit, amelyekkel azok növelhetik termelékenységüket és versenyképességüket.

Segítünk azonosítani és üzembe helyezni azon megoldásokat, melyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy rugalmasabban tudjanak reagálni a változásokra, valamint növelni tudják hatékonyságukat.

Földművelés

Földművelés

A földművelés területén számos lehetőséget nyújtunk, amellyel fokozható a termelékenység. Szenzorok segítségével figyelheti meg a környezeti változásokat, vagy akár „mikrogazdaságokban” modellezheti a termesztési környezetet annak érdekében, hogy a legtökéletesebb minőségű növények kerülhessenek előállításra.

További információk
Állattartás

Állattartás

A modern technológia segítségével mind az állatartás, mind a feldolgozás folyamata eredményesebbé tehető. Többek között táv- és termelésfelügyeleti megoldásokat nyújtunk a hatékonyság növeléséhez.

További információk
Biztonság és hatékony energiafelhasználás

Biztonság és hatékony energiafelhasználás

Napjainkban kiemelt jelentőséggel bír a biztonság kérdése, valamint az energiafelhasználás optimalizálása. Ezeken a területeken nyújthatnak segítséget fejlesztéseink, például az eszközmonitorozás vagy az online mérő és adatgyűjtő megoldások.

További információk

Kezdjünk el beszélgetni! Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégánkkal.