Pénzügy és Facility Management Digitalizáció

Pénzügy, Facility

Célunk, hogy olyan digitális okosmegoldásokat nyújtsunk a pénzügyi és irodaüzemeltetési szektor számára, amelyek hozzájárulnak versenyképességük, termelékenységük, hatékonyságuk és profitabilitásuk javításához. Az alább bemutatásra kerülő megoldások igénybevételével a felhasználók képesek lesznek megkülönböztetni magukat versenytársaiktól, gyorsabban és rugalmasabban tudnak reagálni a változásokra, kimutatható üzleti hasznot érhetnek el.

A Vodafone segít azonosítani és üzembe helyezni azon megoldásokat, melyek lehetővé teszik a vállalkozások számára a hosszú távon is növekedést biztosító digitális átalakulást, mely egyelőre egy kiaknázatlan terület számos vállalat számára.

Biztonság növelése

Biztonság növelése

Napjainkban kiemelt jelentőséggel bír az épületek, irodák, illetve különösen az ügyfelek és a dolgozók biztonságának növelése, melyhez nagymértékben hozzájárulhatnak megoldásaink.

További információk
Költségmegtakarítás

Költségmegtakarítás

Olyan épületmonitoring és távfelügyeleti, valamint folyamatoptimalizáló megoldásokat nyújtunk, melyek jelentősen hozzájárulnak a költséghatékonyabb működés kialakításához.

További információk
Ügyfélélmény növelése

Ügyfélélmény növelése

Egy vállalat számára fontos, hogy külső ügyfeleiben pozitív benyomást keltsen, valamint hogy a dolgozói számára is olyan lehetőségeket biztosítson, melyekkel növeli elégedettségüket. Ezeket olyan megoldások támogathatják, mint a könnyű és gyors parkolóhely találás megérkezéskor, vagy informálódás modern digitális felületekről.

További információk

Kezdjünk el beszélgetni! Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégánkkal.