Okosváros, Közmű

Okosváros és közmű

A Vodafone célja, hogy a települések igényeit megismerve közösen határozzuk meg azokat a megoldásokat, amelyek legjobban szolgálják az adott város stratégiáját és fejlesztési elképzeléseit, különös tekintettel az okosváros megoldásokra.

A Vodafone-nál arra törekszünk, hogy a városvezetéssel együttműködve élhetőbb, fenntarthatóbb, gazdaságosan és hatékonyan működő, modern települések létrejöttét segítsük.

Okosváros megoldásaink között a közmű szektor is megtalálhatja azokat a szolgáltatásokat, amelyekkel működésük hatékonyabbá tehető.

Élhetőbb közterületek

Élhetőbb közterületek

Megoldásaink segítségével a települések levegője tisztábbá válhat és digitalizált közösségi terek hozhatók létre, amelyek nem csak közlekedésre szolgálnak. Ha egy közterület élményekben gazdag és többféle funkcióval is bír, jelentősen hozzájárulhat a lakók életminőségének javításához.

További információk
Hatékonyabb városgazdálkodás

Hatékonyabb városgazdálkodás

Számos költségmegtakarítást eredményező monitoring, távfelügyeleti és folyamatoptimalizáló megoldással segítjük a hatékonyabb városgazdálkodás kialakítását.

További információk
Felelősség az ott élőkért

Felelősség az ott élőkért

A digitalizáció mindenkié. Egy település életében a legfontosabb a lakók biztonságának megteremtése, az egészség védeleme és az oktatás színvonalának növelése. Megoldásaink hozzájárulhatnak ahhoz, hogy jelentős mértékben fejleszthesse a városvezetés ezeket az alapvető fontosságú területeket.

További információk
Hatékonyabb tájékoztatás

Hatékonyabb tájékoztatás

A digitális információmegosztó felületen, illetve a papírmentes sorkezelő rendszeren túl megoldási lehetőséget kínálunk arra, hogy a város és a település lakói között egy olyan kommunikációs csatorna jöjjön létre, amely nemcsak információmegosztó felületként működik, hanem alkalmas arra is, hogy bevonja az ott élőket lakóhelyük formálásába.

További információk

Kezdjünk el beszélgetni! Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégánkkal.