Turizmus

Turizmus

Célunk, hogy olyan digitális okosmegoldásokat nyújtsunk a szektor résztvevői számára, amelyekkel fokozhatják versenyképességüket.

Az alábbi megoldások hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a szállodák, hotelek tovább növeljék a vendégek kiszolgálásának színvonalát és megkülönböztethessék magukat versenytársaiktól.

A Vodafone segít azonosítani és üzembe helyezni azon megoldásokat, melyek lehetővé teszik a szektor résztvevőinek a hosszú távon is növekedést biztosító digitális átalakulást.

Földművelés

Személy- és vagyonvédelem

A vendégek számára alapvető fontossággal bír a saját egészségük védelme és vagyontárgyaik biztonsága. A személyvédelemre például a hőmérséklet-érzékelővel ellátott kamera, míg a vagyonvédelemre a hordozható széf nyújthat megoldást.

További információk
Hatékonyabb működés, energiahatékonyság

Hatékonyabb működés, energiahatékonyság

A költséghatékony működés fontos részét képezi az épületek energiafelhasználásának optimalizálása, illetve karbantartása, melyekre megoldást nyúthatnak például energetikai és gépészetmonitoring megoldásaink.

További információk
Ügyfél- és dolgozói élmény növelése, vendégek tájékoztatása

Ügyfél- és dolgozói élmény növelése, vendégek tájékoztatása

A turisztikai szektorban kiemelten fontos tényező az ügyfélélmény növelése. Okosmegoldásainkkal új szintre emelheti nemcsak vendégei, de alkalmazottai elégedettségét is.

További információk

Kezdjünk el beszélgetni! Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégánkkal.