SD-WAN hálózati szolgáltatás

Az üzletmenet folyton változó prioritásaival egy sikeres vállalat minden elemének lépést kell tartania. Nincs ez másként a vállalat adathálózatával sem: legyen az egy induló vállalkozás, amelynek számos új adatkapcsolatra van szüksége, vagy akár egy nagyvállalat, amely szeretné hatékonyabban kihasználni az erőforrásait, legyenek azok eszközök, alkalmazások vagy adatkapacitás.

A Vodafone SD-WAN szolgáltatása magasabb fokú irányítást és megbízhatóságot kínál egyéni, lokális vagy akár globális szinten: lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy bárhol dolgozzanak, támogatja az egyes telephelyek egyedi adathálózati igényeit - mindezt a kellő rugalmassággal annak érdekében, hogy az adathálózat is a vállalattal összhangban fejlődjön.

A Vodafone SD-WAN szolgáltatást vezetékes és mobilhálózatainkra épül, mellyel magasabb szintű rendelkezésre állást, megbízhatóságot érhet el versenyképesebb költségszinten. Alkalmazás szintű analitikához is hozzáférhet, amellyel jobban megértheti és optimalizálhatja a működését.

Menedzselt adatszolgáltatások
Menedzselt adatszolgáltatások

Miért érdemes a Vodafone SD-WAN
szolgáltatását választania?

Az SD-WAN szolgáltatás intelligensen, valós időben irányítja a forgalmat és a beépített analitika segítségével képes kiválasztani a költséghatékonyabb és megfelelő minőséget biztosító hozzáférést (pl. broadband internet, mobilinternet) annak érdekében, hogy a magas minőségű, drágább hozzáférést az üzleti szempontból kritikus szolgáltatások használhassák.

A felhőalapú működésnek köszönhetően egyszerűen és gyorsan módosíthatók a hálózati beállítások, így a vállalat adathálózata is gyorsan képes reagálni az újabb kihívásokra.

A szolgáltatás rövid idő alatt beüzemelhető, az átállás meglévő internetszolgáltatás esetén is egyszerű.

Fejlett analitikai képességének köszönhetően a szolgáltatás folyamatos rálátást biztosít a kulcsfontosságú hálózati elemekre, amelyek befolyásolják, hogy a felhasználók miként használják az üzleti szempontból kritikus erőforrásokat, és percek alatt azonosítani tudja az esetleges minőségromlást és annak kiváltó okait.

A szolgáltatás fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik és jól kombinálható felhőalapú egyéb biztonsági szolgáltatásokkal az egységes, vállalati szintű biztonsági stratégia felépítéséhez, amelyre minden vállalatnak szüksége van, amikor alkalmazásai a felhőbe költöznek és a felhasználók/eszközök bárhonnan és bármikor csatlakozhatnak.

Kezdjünk el beszélgetni! Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégánkkal.