Miért jó a Vodafone Ready Fleet?

A Vodafone ReadyFleet szolgáltatás lehetővé teszi teljes flották távfelügyeletét és komplex menedzselését, valamint segítségével az egyes gépjárművek nagy pontosságú pillanatnyi pozícióját, haladási irányát is követni lehet Európa bármely pontján. Az autókba, tehergépjárművekbe vagy munkagépekbe szerelhető telemetria eszköz és a Vodafone M2M SIM kártya által gyűjtött adatok az intelligens adatfeldolgozás után válnak webes vagy mobil felületen távolról elérhetővé, számos előnyt biztosítva az üzemeltetőknek, tulajdonosoknak.

Pontos helyzetismertetés

Bárhol, bármikor valós idejű, térképen megjelenített adatokat láthat a gépjárművek elhelyezkedéséről, haladási irányáról, sebességéről és üzemanyagfogyasztásáról – mobil platformokon és számítógépen egyaránt.

Költségtakarékosság

Az üzemanyag vásárlásról és fogyasztásról naprakész adatok állnak rendelkezésre, így megelőzheti az üzemanyaglopásokat, az elektronikus menetlevéllel pedig csökkentheti adminisztrációs terheit.

Azonnali riasztás

Ha a jármű nem érint egy korábban meghatározott fontos pontot, nem az egyeztetett módon halad, vagy a sofőr nem tartja be a tilalmi időket, azonnali riasztást kap, és rögtön felveheti a kapcsolatot a sofőrrel.

Ügyfél-elégedettség

Pontosan előre jelezheti ügyfeleinek, hogy mikor fog érkezni a szállítmány (és ha esetleg csúszik, mennyit). Továbbá az áru megfelelő hőmérsékletét és biztonságát is garantálhatja.

Automatikus e-útdíj bevallás

A készülék automatikusan küld jelet az Állami Autópálya Kezelő Zrt. HU-GO rendszere felé, így elkerülhetők a bírságok.

Vállalatirányítási rendszerekbe integrálás

A készülék automatikusan küld jelet az Állami Autópálya Kezelő Zrt. HU-GO rendszere felé, így elkerülhetők a bírságok.

Hatékonyságnövelés

Az útvonal optimalizálásával és megtervezésével, valamint az okmány-megújítások, vagy karbantartások időzítésével elkészítheti az ideális beosztást.
  • Jelenlegi elem
Micro+ beépíthető eszköz
Készülék egyszeri ára nettó 10 000 Ft / bruttó 12 700 Ft
Szerelési díjnettó 5 000 Ft / bruttó 6 350 Ft
Havi díjnettó 2 881,89 Ft / bruttó 3 660 Ft

További feltételek és csomag ajánlatok az ÁSZF-ben találhatók.

A ReadyFleet szolgáltatásban visszamenőleg elérhetők az utazások és járművek részletei, így teljes képet kaphat a vezetési szokásokról, a teljesítmény-mutatókról, és az üzemanyag-nyilvántartásról is. A rendszer az előre megtervezett utakhoz automatikusan készít menetlevelet, és segítségével, figyelemmel kísérhető a menetidő/állásidő, így a jogszabályi előírásoknak is könnyebben tud megfelelni. Értesítések is kérhetők a gépjármű útvonalával kapcsolatos (pl. határátlépés, adott pontra érkezés), valamint váratlan eseményekről (pl. riasztás motorháztető nyitásáról, billentésről). A dedikált üzenetváltásra kifejlesztett Messenger szolgáltatással pedig folyamatos kapcsolat létesíthető a sofőrrel.

Az online kezelőfelület webes felületen és mobil applikáción (Android, iOS, és Windows) keresztül egyaránt elérhető; melyhez különböző hozzáférési jogosultságok szerint férhetnek hozzá az erre kijelölt személyek. A gépjárművekbe a Vodafone partnere, a GPSmart építi be a SIM kártyával ellátott eszközt, valamint az ehhez kapcsolódó kiegészítőket igény szerint: üzemanyagszonda, tengelyszám kapcsoló, indításgátló, hőmérséklet szenzor, RFID sofőrazonosító, hátfalnyitás érzékelő és hivatali/magán kapcsoló egységek. A beépített eszközökre 2 év garancia vonatkozik, melyekre hiba esetén cserekészüléket biztosítunk.

A ReadyFleet szolgáltatás részletes leírását az ÁSZF 1. sz. Szolgáltatások leírása melléklete tartalmazza.