Mit tartalmaz a Vodafone Iroda?

Használja vezetékes számát is mobilkészülékén, hogy vonalas telefonon is mindig elérhető legyen, akár irodán kívül is!

Havidíj (Hűségkedvezmény akcióval, 2 éves szerződéssel)
Lebeszélhető percek (belföldi, normál díjas vezetékes hívásokhoz)
Vezetékes Telefonszám 10003 500 Ft1 000 perc
Vezetékes Telefonszám 2001 490 Ft200 perc
Vezetékes Telefonszám Basic990 Ft-

A Vezetékes telefonszám szolgáltatás és a Fax e-mailben szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az Előfizető rendelkezzen Vodafone hang előfizetéssel. A Vezetékes telefonszám szolgáltatás és a Fax e-mailben szolgáltatás egy előfizetésre együttesen nem vehető igénybe, ugyanakkor egy üzleti ügyfél több előfizetésére is igényelhető.

További részletek

A Vezetékes telefonszám szolgáltatás szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az Előfizető rendelkezzen Vodafone hang előfizetéssel. A Vezetékes telefonszám szolgáltatás és a Fax e-mailben szolgáltatás egy előfizetésre együttesen nem vehető igénybe, ugyanakkor egy üzleti ügyfél több előfizetésére is igényelheti. Ugyanaz a vezetékes telefonszám nem használható egyidejűleg hívások és faxüzenetek fogadására.

A vezetékes telefonszám körzetszámának meg kell egyeznie az Előfizető székhelyének vagy telephelyének földrajzi címéhez tartozó körzetszámmal.

A vezetékes telefonszám szolgáltatás műszaki megvalósításából adódóan a vezetékes telefonszámmal nem működik együtt POS modem, vezetékes vonalra kötött riasztó, analóg telefon, illetve ISDN eszköz, illetve semmilyen egyéb, a helyhez kötött telefon szolgáltatást, mint fizikailag is vezetékes hálózaton elérhető szolgáltatást igénylő szolgáltatás (kizárt szolgáltatások).

A havidíjban foglalt percekből fel nem használt percek a következő számlázási időszakra nem vihetők át. Az opcióban foglalt díjmentes percek felhasználása után a további hívások, valamint (a számlázási időszak kezdetétől) minden egyéb irányú hívás számlázása a tarifacsomag percdíjai és számlázási egysége alapján történik. Külföldön a mindenkori Roaming díjszabás érvényes.

Az ÁSZF 7. számú Akciók mellékletében szereplő Hűségkedvezmény akció keretein belül azon üzleti Előfizetők, akik a Vezetékes telefonszám szolgáltatásra 2 év határozott idejű előfizetést kötnek vagy további 2 év határozott idejű szerződéssel hosszabbítanak, a szolgáltatást a fent megjelölt kedvezményes havidíjjal vehetik igénybe a határozott időtartam lejártáig.

A Vezetékes telefonszám szolgáltatás részletes leírása az ÁSZF 1. sz. Szolgáltatások leírása mellékletében található, az árazásra vonatkozó további információk az ÁSZF 2. számú Díjszabás mellékletében szerepelnek.

Miért jó a Vodafone Iroda?

Vezetékes szám megtartása

Biztosítjuk a számhordozást vezetékes telefonszámára. Nincs több nem fogadott hívás a vezetékes számon. Eldöntheti, hogy a beérkező hívásokat mobilon vagy vezetékes telefonon szeretné fogadni – mindezt hívásátirányítási díj nélkül.

Cégen belül belföldön 0 Ft

A céges telefonokon keresztül munkatársai belföldön 0 Ft-os percdíjért hívhatják egymást mobilon és vezetékes telefonon is.

Minden egyben

Több szolgáltatás, egy szerződés – a Vodafone-nál mindent elintézhet egy helyen. Így cégét hatékonyan és költségtudatosan vezetheti.
  • Jelenlegi elem

Megrendelés és további info

Amennyiben személyre szabott ajánlatot szeretne kérni és már ügyfelünk, kérjük, hívja vállalati kapcsolattartóját vagy a 1788 -as telefonszámot.

Regisztrációmmal hozzájárulok, hogy a kapcsolattartóként általam képviselt vállalkozással kapcsolatos információkat, illetve kapcsolattartóként megadott személyes adataimat a Vodafone Magyarország Zrt. kezelje és ennek alapján cégre szabott ajánlatok továbbítása, illetve marketing tevékenysége, kapcsolattartás, közvetlen üzletszerzési célú megkeresések és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail) kezelje és használja fel. Tudomásul veszem, hogy a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf.: 350. postai és az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com elektronikus címeken keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

Adatkezelési tájékoztató