Business Mobile Kiegészítő Adat opciók

Ha a tarifájában foglalt adatmennyiség már elfogyott, vagy ha több adatra van szüksége, akkor válasszon plusz Kiegészítő Adat opcióink közül, és használja fel a választott adatmennyiséget a hónap végéig!

Kiegészítő Adat Benne foglalt adatmennyiség Nettó ár Bruttó ár Tarifacsomagok, amelyekkel elérhető
Kiegészítő Adat 500 MB500 MB1 000 Ft1 050 FtBusiness Mobile Smart 3 GB, Business Mobile Smart 5GB, Business Mobile Red 5GB, Business Mobile Red 20 GB
Kiegészítő Adat 3 GB3 GB3 000 Ft3 150 FtBusiness Mobile Smart 3 GB, Business Mobile Smart 5GB, Business Mobile Red 5GB, Business Mobile Red 20 GB
Kiegészítő Adat 5 GB5 GB4 000 Ft4 250 FtBusiness Mobile Smart 5GB, Business Mobile Red 5GB, Business Mobile Red 20 GB

Business Mobile Net Plusz Adat opciók

Válasszon Business Mobile Net Plusz Adat opcióink közül, a Netinfon keresztül. A Plusz Adat opciók adattartalma megosztható, amennyiben az alap tarifacsomag is osztható.

Megújuló Kiegészítő Adat Benne foglalt adatmennyiség Nettó ár Bruttó ár Tarifacsomagok, amelyekkel elérhető
Business Mobile Net Plusz Adat 5 GB5 GB3 000 Ft3 150 FtBusiness Mobile Net 5 GB, Business Mobile Net 20 GB, Business Mobile Net 50GB
Business Mobile Net Plusz Adat 20 GB20 GB5 000 Ft5 250 FtBusiness Mobile Net 20 GB, Business Mobile Net 50GB
További információk

Kiegészítő vagy Plusz adatot a My Vodafone alkalmazásban lehet vásárolni.

A Világ Napijegy napidíja mindkét SIM kártya esetén kiszámlázásra kerül, ha mindkét készüléken szeretne internetezni.

Automatikus Kiegészítő Adat 200 MB vagy Automatikus PluszAdat 150 MB: A fenti tarifacsomagok havidíjban foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően, illetve ha a havidíjban foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását megelőzően kiegészítő adatopció vásárlására kerül sor, úgy a kiegészítő adatopcióban, majd a havidíjban foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően, illetve ha a megvásárolt kiegészítő adatopcióban foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását megelőzően további egy vagy több alkalommal kiegészítő adatopció(k) vásárlására kerül sor, úgy a kiegészítő adatopcióban, majd a havidíjban foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően számlázási ciklusonként egy alkalommal automatikusan aktiválódó Automatikus PluszAdat vagy Automatikus Kiegészítő Adat opció kapcsolódik, melynek díja bruttó 500 Ft. Az Automatikus PluszAdat és Automatikus Kiegészítő Adat opció adatforgalma az adott számlaciklus végéig felhasználható, nem megosztható. Az Automatikus PluszAdat vagy Automatikus Kiegészítő Adat opció minden hónapban megújul, de csak a havidíjban vagy a kiegészítő adatopció(k)ban foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követő további használattal aktiválódik és kerül kiszámlázásra. Az Automatikus PluszAdat és Automatikus Kiegészítő Adat opcióban foglalt adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik.

Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció: Amennyiben egy Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció nem kerül teljes egészében felhasználásra a következő Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció vásárlásának pillanatáig, akkor a meglévő adatopció fel nem használt hátralévő adatforgalma elvész. A Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció kizárólag az adott számlaciklus végéig használható fel a tarifacsomag havidíjában foglalt adatforgalomra irányadó, azonos feltételekkel. Egy számlacikluson belül tetszőleges számú Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció vásárolható. A Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció nem megújuló opció, minden számlaciklusban újra kell igény szerint vásárolni.

Kedvezményes kiegészítő Adat vagy Megújuló PluszAdat opció: A Kedvezményes kiegészítő adat vagy Megújuló PluszAdat opció megújuló opció, számlaciklusonként újra aktiválódik, nem szükséges minden számlaciklusban újra igényelni. Amennyiben adott számlázási ciklusban a Kedvezményes kiegészítő adat vagy Megújuló PluszAdat opció nem kerül teljes egészében felhasználásra, akkor a fel nem használt hátralévő adatforgalom elvész. A Kedvezményes kiegészítő adat vagy Megújuló PluszAdat opció kizárólag az adott számlaciklus végéig használható fel a tarifacsomag havidíjában foglalt adatforgalomra irányadó, azonos feltételekkel. Egy számlacikluson belül tetszőleges számú Kedvezményes kiegészítő adat vagy Megújuló PluszAdat opció vásárolható A Kedvezményes Kiegészítő Adat opció vásárlása esetén az Előfizető vállalja, hogy az előfizetéshez kapcsolódó határozott idő alatt a kiegészítő opciót is fenntartja, ez alatt az idő alatt az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az opció megszüntetésére nem kerül sor. Amennyiben a fenti feltételek nem teljesülnek, úgy az Előfizető az ÁSZF-ben írtak szerint az opció havi előfizetési díjának az Előfizető által elérhető Kiegészítő Adat opció díjához képest számított, az igénybe vett kedvezménnyel azonos mértékű kötbért köteles megfizetni.

További feltételek a tarifacsomagokról, illetve a tarifacsomagokhoz igényelhető adatopciókról az Üzleti ÁSZF-ben (www.vodafone.hu/aszf) oldalon a fent megjelölt tarifák leírásánál találhatóak.

Így tudja megrendelni

Ha elfogyott az adatmennyisége, akkor a netinfo.vodafone.hu oldalon mobiljáról közvetlenül vásárolhat további adatot.
Netinfo
Ezen felül a My Vodafone alkalmazás segítésével is megveheti fenti adat opciókat.
Ha számítógépén szeretné megrendelni, jelentkezzen be saját fiókjába és intézze el pár kattintással.
Bejelentkezés
  • Jelenlegi elem