Megújuló Kiegészítő Adat opciók

Ha a tarifádban foglalt adatmennyiség már elfogyott, vagy ha több adatra van szükséged, akkor válassz Megújuló Kiegészítő Adat opcióink közül, és használd fel a választott adatmennyiséget a hónap végéig!

Adatmennyiség (belföldön és az EU-ban) Havidíj (bruttó) Havidíj (nettó) Tarifacsomagok, amelyekkel elérhető
Plusz 3 GB1000 Ft952 FtBusiness Start, Business Medium, Business Red Start, Business Red Medium
Plusz 10 GB3000 Ft2857 FtBusiness Start, Business Medium, Business Red Start, Business Red Medium

Business MobileNet Plusz Adat

Igényelj megújuló kiegészítő adatopciót Business MobileNet csomagodhoz az online ügyfélszolgálaton keresztül vagy a My Vodafone alkalmazásban!

Felhasználható az alábbi csomagokhoz Tarifacsomag Opcióban foglalt adatmennyiség Opció díja
Business MobileNet Start,
Business MobileNet Pro
Business MobileNet
Plusz Adat 5 GB
5 GBbruttó 2000 Ft
nettó 1905 Ft
Business MobileNet ProBusiness MobileNet
Plusz Adat 20 GB
20 GBbruttó 5000 Ft
nettó 4762 Ft

A Kiegészítő adatopciók az adott számlaciklus végéig a tarifacsomagban foglalt adatforgalomra irányadó, azonos feltételekkel használhatók fel.

További információk

Kiegészítő vagy Plusz adatot a My Vodafone alkalmazásban lehet vásárolni.

A Világ Napijegy napidíja mindkét SIM kártya esetén kiszámlázásra kerül, ha mindkét készüléken szeretne internetezni.

Automatikus Kiegészítő Adat 200 MB vagy Automatikus PluszAdat 150 MB: A fenti tarifacsomagok havidíjban foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően, illetve ha a havidíjban foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását megelőzően kiegészítő adatopció vásárlására kerül sor, úgy a kiegészítő adatopcióban, majd a havidíjban foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően, illetve ha a megvásárolt kiegészítő adatopcióban foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását megelőzően további egy vagy több alkalommal kiegészítő adatopció(k) vásárlására kerül sor, úgy a kiegészítő adatopcióban, majd a havidíjban foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően számlázási ciklusonként egy alkalommal automatikusan aktiválódó Automatikus PluszAdat vagy Automatikus Kiegészítő Adat opció kapcsolódik, melynek díja bruttó 500 Ft. Az Automatikus PluszAdat és Automatikus Kiegészítő Adat opció adatforgalma az adott számlaciklus végéig felhasználható, nem megosztható. Az Automatikus PluszAdat vagy Automatikus Kiegészítő Adat opció minden hónapban megújul, de csak a havidíjban vagy a kiegészítő adatopció(k)ban foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követő további használattal aktiválódik és kerül kiszámlázásra. Az Automatikus PluszAdat és Automatikus Kiegészítő Adat opcióban foglalt adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik.

Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció: Amennyiben egy Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció nem kerül teljes egészében felhasználásra a következő Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció vásárlásának pillanatáig, akkor a meglévő adatopció fel nem használt hátralévő adatforgalma elvész. A Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció kizárólag az adott számlaciklus végéig használható fel a tarifacsomag havidíjában foglalt adatforgalomra irányadó, azonos feltételekkel. Egy számlacikluson belül tetszőleges számú Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció vásárolható. A Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció nem megújuló opció, minden számlaciklusban újra kell igény szerint vásárolni.

Kedvezményes kiegészítő Adat vagy Megújuló PluszAdat opció: A Kedvezményes kiegészítő adat vagy Megújuló PluszAdat opció megújuló opció, számlaciklusonként újra aktiválódik, nem szükséges minden számlaciklusban újra igényelni. Amennyiben adott számlázási ciklusban a Kedvezményes kiegészítő adat vagy Megújuló PluszAdat opció nem kerül teljes egészében felhasználásra, akkor a fel nem használt hátralévő adatforgalom elvész. A Kedvezményes kiegészítő adat vagy Megújuló PluszAdat opció kizárólag az adott számlaciklus végéig használható fel a tarifacsomag havidíjában foglalt adatforgalomra irányadó, azonos feltételekkel. Egy számlacikluson belül tetszőleges számú Kedvezményes kiegészítő adat vagy Megújuló PluszAdat opció vásárolható A Kedvezményes Kiegészítő Adat opció vásárlása esetén az Előfizető vállalja, hogy az előfizetéshez kapcsolódó határozott idő alatt a kiegészítő opciót is fenntartja, ez alatt az idő alatt az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az opció megszüntetésére nem kerül sor. Amennyiben a fenti feltételek nem teljesülnek, úgy az Előfizető az ÁSZF-ben írtak szerint az opció havi előfizetési díjának az Előfizető által elérhető Kiegészítő Adat opció díjához képest számított, az igénybe vett kedvezménnyel azonos mértékű kötbért köteles megfizetni.

További feltételek a tarifacsomagokról, illetve a tarifacsomagokhoz igényelhető adatopciókról az Üzleti ÁSZF-ben (www.vodafone.hu/aszf) oldalon a fent megjelölt tarifák leírásánál találhatóak.

Így tudod megrendelni

Ezen felül a MyVodafone alkalmazás segítségével is megveheted a fenti adat opciókat.
Ha számítógépeden szeretnéd megrendelni, jelenkezz be saját fiókodba és intézd el pár kattintással.
Bejelentkezés
  • Jelenlegi elem