Mit kínál a Vodafone Gigabit Net hálózata?

 • Gigasebesség mobilon

  Hozza ki vállalkozásából a legtöbbet az akár 10× gyorsabb adatátviteli sebesség és a jelentősen rövidülő válaszidő segítségével!
 • Szupergyors internet az üzeti igényeknek megfelelő stabilitással

  A vezetékes internet mellé igénybe vehető Prémium kiegészítő szolgáltatása olyan speciális mobiltechnológiát alkalmaz, amellyel kivédhetővé válnak az előre nem látható esetleges vezetékes hálózati kimaradások, ezáltal biztosítva a folyamatos internet elérést, munkavégzést.
 • Új Narrowband-IoT, a szenzorok hálózata

  Az új NB-IoT hálózat nehezen hozzáférhető helyeken is összekapcsolja az eszközöke

Ismerje meg Magyarország első 5G szolgáltatását!

5g ábra

Mi is az az 5G?

Az 5G az ötödik és egyben legújabb generációs mobiltechnológia, ami az eddiginél jóval gyorsabb internet sebességet és megbízhatóbb kültéri lefedettséget biztosít.

Ahhoz, hogy készen álljunk a jövő kihívásaira és megbízható hátteret biztosítsunk a legújabb innovációknak, Magyarországon elsőként tettük elérhetővé ügyfeleink számára az 5G szolgáltatást.

Milyen előnyöket nyújt az 5G?

Akár 10x gyorsabb internet, mint 4G-n

Fontos dokumentumok letöltése másodpercek alatt.

Élmények valós időben

Videokonferenciák akadozás nélkül, gördülékenyebb együttműködés kollégáival, ügyfeleivel.

Kiváló minőség zsúfolt helyeken

Megbízható szolgáltatás üzleti útjai során, forgalmas pályaudvarokon, repülőtereken, vagya akár konferenciákon is.
 • Jelenlegi elem

Készülékajánlataink

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB 5G DS

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB 5G DS

8 390 Ft

/hó
készülék részlet, 21 hónapig
0 Ft kezdőrészlet
Ha 2 évre a Business RED Start tarifacsomagot választja.
Előfizetéses alap készülékár: 176 190 Ft
Samsung Galaxy S22 128GB 5G DS

Samsung Galaxy S22 128GB 5G DS

9 990 Ft

/hó
készülék részlet, 21 hónapig
0 Ft kezdőrészlet
Ha 2 évre a Business RED Medium tarifacsomagot választja.
Előfizetéses alap készülékár: 209 790 Ft
 • Jelenlegi elem

Keresse webshopunkon és a megjelölt üzleteinkben: 5G-s készülékeink a következő üzleteinkben érhetőek el: Vodafone Partner - Fusion Phone Kft. (1061 Budapest, Deák Ferenc tér 6.), Westend City Center Márkaképviselet (1062 Budapest, WestEnd City Center, Váci út 3.), Millenium City Center (MCC) Márkaképviselet (1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6.).

Hol lesz elérhető az 5G?

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy magas színvonalon tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Így elsőként hoztuk el ügyfeleink számára kereskedelmi 5G szolgáltatásunkat Budapest belvárosában. Kísérje figyelemmel lefedettségi térképünket, hogy megtudja telephelyén elérhető-e már szolgáltatásunk.

Hol lesz elérhető Magyarország pixeles térkép
Mi szükséges az 5G használatához?

Ahhoz, hogy elsők között érhesse el 5G szolgáltatásunkat, 5G-képes Vodafone Business RED tarifáink egyikére és 5G-képes készülékre van szüksége, továbbá arra, hogy 5G lefedettséggel rendelkező területen tartózkodjon.

Amennyiben 5G-képes készülékét olyan területen használoja majd, ahol nem érhető el 5G lefedettség, a készüléke a jelerősség függvényében automatikusan átvált 4G, 3G vagy 2G szolgáltatásra.

Több adatot fogyaszt az 5G, mint a korábbi technológiák?

Mivel az 5G szolgáltatás nagyobb sebességgel működik, a videók és további tartalmak letöltése és streamelése jóval gyorsabban történik. Így lehetősége lesz egy adott időtáv alatt több tartalmat letölteni és streamelni, ez pedig nagyobb adatigénnyel járhat.

Mennyire biztonságos az 5G?

Magyarországon a kormány által az 5G szolgáltatások nyújtásához kiválasztott frekvenciatartomány nem használ jelentősen magasabb rádiófrekvencia-tartományokat, mint a meglévő hálózatunk, így élettani hatásai sem térnek el a meglévő, 4G technológiától. A további 5G-képes frekvenciákhoz való hozzáférést pedig mind magyar, mind uniós szervek folyamatosan ellenőrzik. További információt itt talál.

Mennyibe kerül az 5G szolgáltatás?

Az 5G szolgáltatáshoz 5G-képes Vodafone Business RED tarifáink egyikével extra költségek nélkül férhet hozzá.