Világ napijegy

Használja telefonját külföldön is

Korlátlan beszélgetés világszerte!

A Vodafone egyedülálló roamingajánlatával gondtalan lehet a külföldi útja, mert hazai percdíjakon indíthat hívást és küldhet SMS-t haza. Okoskészülékét se hagyja pihenni, hiszen a tarifacsomagjában meghatározott roaming adatkeretet a Világ Napijegy országaiban is használhatja!

Világ napijegy

Hol érhető el?

Hol érhető el?

Világ Napijegy - Amerika

1 990 Ft/nap

Anguilla, Antigua és Barbuda, Aruba, Barbados, Bermuda, Bonaire, Brazília, Brit Virgin-szigetek, Chile, Costa Rica, Curaçao, Dominikai Közösség, Dominikai Köztársaság, Egyesült Államok, El Salvador, Grenada, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Jamaica, Kajmán-szigetek, Kanada, Kolumbia, Mexikó, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Saint Kitts és Nevis, Saint Lucia, Suriname, Szt. Vincent és a Grenadine-szigetek, Trinidad és Tobago, Turks- és Caicos-szigetek, Uruguay

Világ Napijegy - Afrika

1 990 Ft/nap

Dél-afrikai Köztársaság, Egyiptom, Ghána, Katar, Kenya, Mozambik

Világ Napijegy - K-Európa/Ázsia

2 990 Ft/nap

Albánia, Afganisztán, Ausztrália, Azerbajdzsán, Bosznia-Hercegovina, Dél-Korea, Egyesült Arab Emirátusok, Fülöp-szigetek, Grúzia, Hongkong, India, Indonézia, Izrael, Japán, Kambodzsa, Kazahsztán, Kína, Észak-Macedónia, Makaó, Malajzia, Oroszország, Örményország, Srí Lanka, Szaúd-Arábia, Szerbia, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Új-Zéland, Ukrajna

Világ Napijeggyel elérhető hálózatok

Hogyan tudok extra szolgáltatásokat rendelni?

Világ Napijegy szolgáltatás aktiválása

Alkalmazáson keresztül

Akkor is, ha már nincs mobiladatod.

My Vodafone alkalmazás

Online fiókon keresztül

My Vodafone belépés

Fontos!

A Világ Napijegy használata során a hanghívások, SMS-küldés és az adatforgalom számlázása a magyarországi időzóna szerint történik. A Világ Napijegy egy adott naptári napon magyar idő szerint éjfélig érvényes.
A szolgáltatás aktiválása díjmentes, a Világ Napijegy akkor kerül kiszámlázásra, ha külföldön használja telefonját (hívásindítás/fogadás, SMS-küldés vagy adatforgalom). A szolgáltatás előfizetéses ügyfeleink számára érhető el. A szolgáltatás a sikeres megrendelést követően annak lemondásáig aktív marad. A Világ Napijegy szolgáltatás lemondását követően indított forgalmakat a forgalmi díjas roaming díjszabás szerint számlázzuk.

További információk

Napijegy díja

Előfizetéses ügyfelek számára:
Világ Napijegy - Amerika napi díja: bruttó 1 990 Ft
Világ Napijegy - Afrika napi díja: bruttó 1 990 Ft
Világ Napijegy - K-Európa/Ázsia napi díja: bruttó 2 990 Ft

Magyarországi szám hívása és SMS küldés

Itthon érvényes perc- és SMS-díjak

Hívásindítás és SMS- küldés abba az országba ahol épp tartózkodsz

Itthon érvényes hálózaton kívüli perc- és SMS-díjak

Hívásindítás és SMS- küldés harmadik országba

Itthon érvényes nemzetközi perc- és SMS-díjak

Internet

Amennyiben a belföldi és roaming adatkeret azonos, a tarifacsomagban meghatározott adatkerettel netezhet a Világ Napijegy felhasználási területén. Az adatkeret felhasználása esetén, amennyiben Előfizető nem vásárol további kiegészítő adatopciót, a külföldi adathozzáférés lehetősége is megszűnik.
Amennyiben a belföldi és roaming adatkeret eltérő, a tarifacsomagban meghatározott roaming adatkeretet használhatja internetezésre a Világ Napijegy felhasználási területén. Az adatkeret felhasználása esetén, amennyiben nem vásárol további kiegészítő adatopciót, a külföldi adathozzáférés lehetősége a tarifacsomagnál jelzettek szerint megszűnik következő számlázási ciklus kezdetéig. A felhasználást követően egyszeri roaming adatopciót vásárolhat, amelyet tarifacsomagjában meghatározott sebességgel élvezhet.

Érvényesség

Aktív Világ Napijegy tarifa esetén utólag fizető Előfizetők a felsorolt országokban kizárólag a megjelölt partnerhálózatokon érik el a roaming-szolgáltatást. Amennyiben másik hálózatot szeretne használni a célországban, előbb le kell mondania az Amerika/Afrika/K-Európa/Ázsia Világ Napijegyet és csak ezután tud kézi beállítással más hálózatot kiválasztani, amin kizárólag forgalmi díjas roaming igénybevételére van lehetősége.

Külföldről hogyan érheti el az ügyfélszolgálatot?

Ha külföldre utazik, akkor Vodafone-osként a következő rövid hívószámokat érheti el a Globális számok szolgáltatásnak köszönhetően:

1788 - Üzleti ügyfélszolgálat170 - hangposta

A hívószámokat valamennyi roamingpartnerünk hálózatán elérheti, azonban átmeneti, technikai problémák esetén javasoljuk, a számok hosszú formátumának használatát:

1788 - +36 70 700 1788170 - +36 70 9090 170

A hívásdíj azonos a Magyarországra irányuló hívások roaming díjával.

A Magyarországon tartózkodó és a Vodafone hálózatát választó külföldiek is tárcsázhatják az otthon megszokott rövid hívószámaikat mindenféle különösebb beállítás nélkül.

Gyakori kérdések

Magyarországi szám hívása és SMS küldés

Itthon érvényes perc- és SMS-díjak

Hívásindítás és SMS- küldés abba az országba ahol épp tartózkodsz

Itthon érvényes hálózaton kívüli perc- és SMS-díjak

Hívásindítás és SMS- küldés harmadik országba

Itthon érvényes nemzetközi perc- és SMS-díjak

Internet

Amennyiben a belföldi és roaming adatkeret azonos, a tarifacsomagban meghatározott adatkerettel netezhetsz a Világ Napijegy felhasználási területén. Az adatkeret felhasználása esetén, amennyiben Előfizető nem vásárol további kiegészítő adatopciót, a külföldi adathozzáférés lehetősége is megszűnik.

Amennyiben a belföldi és roaming adatkeret eltérő, a tarifacsomagodban meghatározott roaming adatkereteddel netezhetsz a Világ Napijegy felhasználási területén. Az adatkeret felhasználása esetén, amennyiben Előfizető nem vásárol további kiegészítő adatopciót, a külföldi adathozzáférés lehetősége a tarifacsomagnál jelzettek szerint megszűnik következő számlázási ciklus kezdetéig. A felhasználást követően egyszeri roaming adatopciót vásárolhatsz, amelyet tarifacsomagodban meghatározott sebességgel élvezhetsz.