Microsoft 365

Hatékonyabb munkavégzés

Minden, ami a sikeres munkavégzéshez kell!

A Microsoft 365 üzleti szolgáltatás csomag tartalmaz minden olyan ismert, a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen alkalmazást, mint a Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams és a OneDrive.

A Microsoft 365 mindig a legfrissebb verziókat tartalmazza, így biztos lehet benne, hogy a gépein mindig korszerű megoldások találhatóak.

Vásárlás a Marketplacen
Minden, ami a sikeres munkavégzéshez kell!

Rugalmas és hatékony működés az otthoni munkavégzéshez

Csapatmunka

A Microsoft Teams segítségével a munkatársak együttműködhetnek, értekezleteket szervezhetnek, felhívhatják egymást és minden fontos üzleti ügyet egy helyen intézhetnek.

Biztonság

A Microsoft 365 világszínvonalú biztonsági rendszerével modernizálhatja vállalkozása védelmét, csökkentheti a kockázati tényezőket és megfelelhet a szabványi előírásoknak is.

Hatékony fájlmegosztás

A SharePoint a különböző projekteket megvalósító csapatoknak és részlegeknek testre szabható kollaborációs szoftvereket biztosít és így hatékony csapatmunkát tesz lehetővé.
  • Jelenlegi elem

Csomagok összehasonlítása


Csomagajánlatok
Microsoft 365 Vállalati AlapverzióÜzleti Microsoft 365 alkalmazásokMicrosoft 365 Vállalati Standard VerzióOffice 365 Enterprise E1Office 365 Enterprise E3
Telepíthető Office
Online Office
Microsoft Teams
Exchange levelezés
OneDrive tárhely
Sharepoint
Microsoft Visio logó
Office 365 logó
Microsoft Project logó

Hogyan veheti igénybe a szolgáltatást?

Step 1

Igénylés

Kattintson az igény leadása gombra és töltse ki Marketplace regisztrációs űrlapunkat.

Igény leadása
Step 2

Adategyeztetés és regisztráció

Kollégáink 3 munkanapon belül felveszik önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.

Step 3

Első vásárlás

A sikeres regisztrációt és aktiválást követően vásárolhat a felületen keresztül.

További információk

A Microsoft/Office 365 szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az előfizető a szolgáltatónál meglévő, vagy új Vodafone Business Marketplace Szerződéssel rendelkezzen. Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a szolgáltatások és a kedvezmények részletes feltételeiről kérjük, tájékozódjon az Egyéb Szolgáltatások Szerződési Feltételeiből valamint a Microsoft/Office 365 Termékspecifikus Feltételeiből, melyet a https://www.vodafone.hu/vodafonerol/aszf#marketplace oldalon találhat meg. Microsoft 365 termékek nem tartalmaznak adatkapcsolatot. A szolgáltatás igénybevétele internet hozzáférés útján lehetséges, amely költségei az előfizetőt, illetve a Felhasználót terhelik.