Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy díjmentes extra szolgáltatásokkal segítsünk Önnek és vállalkozásának ezekben a nem mindennapi mindennapokban. A Vodafone-nál azért dolgozunk nap mint nap, hogy jobbá, könnyebbé tegyük technológiánk és szolgáltatásaink által a hétköznapokat és lehetővé tegyük üzletmenete folytonosságát. Küldetésünk most aktuálisabb, mint bármikor.

Kapcsolattartás könnyedén

Több adat mobilra

Több adat mobilra Március 17-től minden lakossági,kisvállalati és nagyvállalati mobilhang előfizetőnknek elérhetővé tettünk 3 hónapra díjmentes extra 15GB-ot, mely számlázási ciklusonként, feltöltőkártyások esetén pedig 30 naponta 5-5 GB-ot biztosít belföldön és az EU-ban. Itt tudja megnézni, hogyan kell aktiválni.

Részletek
Több szórakozás otthonra

Annak érdekében, hogy az otthon töltött időszakot kényelmesebbé tegyük a családoknak, elérhetővé tesszük a UPC minden digitális TV előfizetőjénél a TV Prémium csomagokban található csatornákat 2020. március 16-tól visszavonásig.

Részletek
Több beszélgetés senior ügyfeleinknek

A koronavírus miatt kialakult helyzetben szeretnénk kiemelten támogatni a leginkább veszélyeztetett, 65 éves és annál idősebb, feltöltőkártyás ügyfeleinket, ezért normáldíjas, belföldi irányba felhasználható díjmentes 100 perc lebeszélhetőséget biztosítunk számukra.

Részletek