Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy díjmentes extra szolgáltatásokkal segítsünk Önnek és vállalkozásának ezekben a nem mindennapi mindennapokban. A Vodafone-nál azért dolgozunk nap mint nap, hogy jobbá, könnyebbé tegyük technológiánk és szolgáltatásaink által a hétköznapokat és lehetővé tegyük üzletmenete folytonosságát. Küldetésünk most aktuálisabb, mint bármikor.

Kapcsolattartás könnyedén

Több adat mobilra

Több adat mobilra Március 17-től minden lakossági,kisvállalati és nagyvállalati mobilhang előfizetőnknek elérhetővé tettünk 3 hónapra díjmentes extra 15GB-ot, mely számlázási ciklusonként, feltöltőkártyások esetén pedig 30 naponta 5-5 GB-ot biztosít belföldön és az EU-ban. Itt tudja megnézni, hogyan kell aktiválni.

Részletek

Az ajánlat május 15-től újonnan nem aktiválható. Azon ügyfeleink, akik ezt megelőzően aktiválták az ajánlatot, az aktiválástól számított 3 hónapon keresztül érhetik el számlázási ciklusonként, feltöltőkártyások esetén pedig 30 naponta.

Az ajánlat előfizetéses lakossági ügyfeleinknek a My Vodafone Applikációban érhető el, itt tudod megnézni , hogyan aktiváld. Feltöltőkártyás ügyfeleink pedig az „5GBPRE” kód 1270-es számra történő díjmentes SMS elküldésével rendelhetik meg.
A háromszor havi 5GB nem osztható és visszavonásig egyszeri alkalommal aktiválható. Az újraaktiválás feltöltőkártyások számára is automatikusan megtörténik, 30 naponta.

Több szórakozás otthonra

Annak érdekében, hogy az otthon töltött időszakot kényelmesebbé tegyük a családoknak, elérhetővé tesszük a UPC minden digitális TV előfizetőjénél a TV Prémium csomagokban található csatornákat 2020. március 16-tól visszavonásig.

Részletek

Ehhez a mediabox-ot használó ügyfeleknek nincs további teendője, azonban UPC Mediacard használata esetén esetenként szükség lehet a csatornák újra hangolására, amennyiben a TV készüléken nem elérhető az automatikus újra hangolás/változáskövetés funkció.

Több beszélgetés senior ügyfeleinknek

A koronavírus miatt kialakult helyzetben szeretnénk kiemelten támogatni a leginkább veszélyeztetett, 65 éves és annál idősebb, feltöltőkártyás ügyfeleinket, ezért normáldíjas, belföldi irányba felhasználható díjmentes 100 perc lebeszélhetőséget biztosítunk számukra.

Részletek

Az automatikus aktiválást követő 90 napig használható fel, belföldön normál díjas magyar számok hívására. A kedvezményt április 6-án minden érintett ügyfelünk számára automatikusan aktiváltuk, melyről ügyfeleinket SMS-ben értesítettük. A díjmentes percek nyomon követhetők az online webes felület áttekintés részénél (My Vodafone Account), a My Vodafone mobilapplikáció nyitó oldalán illetve a „FEI” vagy „IEGYENLEG” kód 171-es számra történő SMS elküldésével. A küldött szöveges üzenetek díjmentesek, a fogadott SMS ára bruttó 49 Ft fogadott SMS-enként. Vodafone Tuti+, Vodafone Tuti+Net 1GB, Vodafone Tuti+Net 5GB, Vodafone Tuti tarifa esetén 19 Ft. Nem lekérdezhető a 171-es szám hívásával. Amennyiben az Előfizető a felhasználás időtartama alatt a szolgáltatást lemondja, vagy havi előfizetéses csomagra vált, a fel nem használt percek elvesznek. A kedvezményes percek emelt díjas szolgáltatásokra nem használhatók fel.