IoT-iparágak

Az IoT-kommunikációval a gépek az internetre csatlakozva bárhonnan képesek utasítást fogadni vagy információt küldeni.

Iparág-specifikus IoT-megoldások

Az IoT-technológiában rejlő lehetőségek száma végtelen, hiszen legyen szó akár autókról, liftekről, biztonsági kamerákról vagy vércukormérőkről, szinte bármilyen eszköz intelligens eszközzé válhat. Az IoT-kommunikációval a gépek az internetre csatlakozva bárhonnan képesek utasítást fogadni vagy információt küldeni...A Vodafone nemcsak 20 éves nemzetközi tapasztalatával és mobilhálózatával segíti vállalkozását, hanem a teljes IoT-fejlesztés folyamatában is Ön mellett áll. Az ötlettől a megfelelő partner bevonásán keresztül a személyre szabott kész rendszerig számíthat ránk. Partnereinkkel kipróbált iparág-specifikus IoT-megoldásokat kínálunk, amelyek segítségével vállalkozása még inkább kiszolgálhatja ügyfelei igényeit, illetve megfelelhet a korszerű piaci kihívásoknak és az iparágára vonatkozó jogszabályi előírásoknak.
Iparág-specifikus IoT-megoldások ábra

Szakterületeink az IoT-n belül

alt

Egészségügy

Távdiagnosztika, digitális tabletták, viselhető eszközök és még rengeteg futurisztikus fejlesztés válhat valósággá, és teheti hatékonyabbá az egészségügy működését.

Mutass többet
alt

Gyártás és ipar

Az Ipar 4.0 világában a legkisebb alkatrész is azonnal jelez, hogyha problémát érzékel. Az információs technológia és az automatizálás alapjaiban rajzolja át a gyártási folyamatokat.

Mutass többet
alt

Kereskedelem

A digitális reklámtáblától kezdve, a szenzorokkal felszerelt üzleteken keresztül az okos-kamerarendszerig, egyre több minden jelzi, hogy a kereskedelemben is elindult az újratervezés.

Mutass többet
alt

Szállítmányozás és logisztika

Az IoT-technológiával pontosan nyomon követhető a szállítmány, sőt annak állapota is, a költségek pedig jobban tervezhetők.

Mutass többet
alt

Kormányzat és közigazgatás

A holnap városa „okosváros”, amely a digitális infrastruktúra segítségével fenntarthatóbban, gazdaságosabban, biztonságosabban működik, és élhetőbb az ott lakók számára.

Mutass többet
alt

Mezőgazdaság

A szenzorokkal felszerelt ólak, az intelligens kamerák, a földeket figyelő drónok is bizonyítják, hogy a mezőgazdaságban milyen forradalmi változások jönnek.

Mutass többet
alt

Pénzügy, bank és biztosítás

Az okostechnológia térnyerésével a bank- és biztosítási szektorban is új üzleti modellek válnak szükségessé.

Mutass többet

Ismerje meg az okoseszközök világát!

Olvasson a legfrissebb vállalati IoT- és M2M-hírekről, technológiai trendekről, kutatásokról és a legújabb, legizgalmasabb okosfejlesztésekről.

IoT Zóna

Ha kérdése, ötlete van, vagy ajánlatot kérne, keresse szakértő kollégáinkat!

Gondolkodjunk együtt, hogy az IoT-technológia által Ön is a legtöbbet hozhassa ki vállalatából!