Vodafone IoT
Az okos jövő

A Vodafone IoT- és M2M-megoldásaival megkönnyítheti életét és intelligenssé teheti eszközeit.

Mi az IoT?

Képzeljünk el egy világot, ahol nem csak az emberek, de a tárgyak is kapcsolatban állnak egymással és velünk! Egy világot, ahol körülöttünk minden reagál a változásokra, az autók, a közlekedési lámpák, az épületek és a közutak mind kommunikálnának egymással.

Kontinenseken át követhetjük a vagyontárgyainkat, még a felhasználó előtt észlelhetjük a gyártási hibákat, szabályozhatjuk energiafogyasztásunkat - és még hosszan sorolhatnánk, mi mindent tesz lehetővé az IoT, magyarul "a dolgok internete".

Mi az IoT ábra

Miért érdemes a Vodafone megoldásait választani?

Nemzetközi tapasztalat

Egy időtálló és hatékonyan működő IoT-, M2M-megoldás megtervezése, fejlesztése és üzemeltetése komplex feladat, melyben a Vodafone több, mint 20 éves, nemzetközi IoT-területen szerzett tapasztalatával segíti ügyfeleit.

Egyedi megoldások

Az egyedi igények alapján kiválasztjuk a legmegfelelőbb megoldást és partnert, irányítjuk a megvalósítást és a projekt egésze alatt támogatást nyújtunk..

Egyetlen szerződés

Egyetlen szerződés keretében, kiszámítható költségeket, nemzetközi Vodafone SIM-kártyát és rugalmas, a cég igényeihez igazodó üzleti modellt kínálunk.

Hogyan érinti a trend a vállalatokat?

Az IoT már most egész iparágakat formál át, és hozzásegíti az újító vállalatokat, hogy lefaragják költségeiket, csökkentsék a kockázatokat és magasabb minőséget nyújtsanak ügyfeleiknek. Legfrissebb, 13 országra kiterjedő nemzetközi Vodafone IoT Barometer 2017 felmérésünkben 1278 vállalati döntéshozót kérdeztünk arról, hogyan használja cégük az IoT-megoldásokat.

98%

szerint az IoT-projektek

üzleti szempontból kritikus fontosságúak.

98%

szerint az IoT

az iparág bármely vállalata számára kulcsfontosságú lesz a siker eléréséhez.

98%

szerint az IoT-nek

hatalmas vagy jelentős hatása lesz az egész gazdaságra az elkövetkező öt évben.

98%

szerint az IoT-nek

hatalmas vagy jelentős hatása lesz az egyes vállalkozások versenyképességére.

Ha kérdése, ötlete van, vagy ajánlatot kérne, keresse szakértő kollégáinkat!

Gondolkodjunk együtt, hogy az IoT-technológia által Ön is a legtöbbet hozhassa ki vállalatából!