Mi az IoT?

Képzeljünk el egy világot, ahol nem csak az emberek, de a tárgyak is kapcsolatban állnak egymással és velünk! Egy világot, ahol körülöttünk minden reagál a változásokra, az autók, a közlekedési lámpák, az épületek és a közutak mind kommunikálnának egymással.

Kontinenseken át követhetjük a vagyontárgyainkat, még a felhasználó előtt észlelhetjük a gyártási hibákat, szabályozhatjuk energiafogyasztásunkat - és még hosszan sorolhatnánk, mi mindent tesz lehetővé az IoT, magyarul "a dolgok internete".

Mi az IoT ábra

Miért érdemes a Vodafone megoldásait választani?

Nemzetközi tapasztalat

Egy időtálló és hatékonyan működő IoT-, M2M-megoldás megtervezése, fejlesztése és üzemeltetése komplex feladat, melyben a Vodafone több, mint 20 éves, nemzetközi IoT-területen szerzett tapasztalatával segíti ügyfeleit.

Egyedi megoldások

Az egyedi igények alapján kiválasztjuk a legmegfelelőbb megoldást és partnert, irányítjuk a megvalósítást és a projekt egésze alatt támogatást nyújtunk..

Egyetlen szerződés

Egyetlen szerződés keretében, kiszámítható költségeket, nemzetközi Vodafone SIM-kártyát és rugalmas, a cég igényeihez igazodó üzleti modellt kínálunk.
  • Jelenlegi elem
1. elem a 3 elemből, 0 alelemmel

Hogyan érinti a trend a vállalatokat?

Az IoT mára egész iparágakat formál át, hozzásegítve az újító vállalatokat, hogy lefaragják költségeiket, csökkentsék a kockázatokat és magasabb minőséget nyújtsanak ügyfeleiknek. A kihívásokkal teli 2020-as év a technológia szerepét is új megvilágításba helyezte. A COVID-19 járvány időszaka alatt készült IoT Spotlight 2020 keretében világszerte 1639 vállalati döntéshozót kérdeztünk arról, hogyan tudtak vállalataik alkalmazkodni a bizonytalan időszak körülményeihez, hogyan támogatja az IoT, hogy vállalatuk jövőálló lehessen.

95%

szerint az IoT

hozzájárul ahhoz, hogy az üzletmenet folytonossága fenntartható legyen.

95%

szerint az IoT

bevezetésével a vállalat bevétele növekededett, 81% szerint emellett a piaci részesedés is.

95%

szerint az IoT-projektek

beruházása pozitívan térül meg. Három év távlatából a megtérülés 73% szerint szignifikáns mértékű.

95%

szerint az IoT

jövőálló technológia, kritikus a jövőbeli sikereik szempontjából.