Mi az a Digitális Tanterem Program?

A Digitális Tanterem program fő célja, hogy a diákok a nélkülözhetetlen digitális kompetenciákat elsajátítsák, és élvezetes módon ismerhessék meg a tananyagot. A program a tanulók mellett a pedagógusok szakmai fejlődését is támogatja, hogy az okoseszközöket sokoldalúan és hatékonyan használhassák munkájuk során.

A Digitális Tanterem Program keretében kétféle megoldást nyújtunk:
Lehetőség van az iskola meglévő eszközeire adaptálni a megoldásunkat, illetve természetesen egy komplett eszköztárat biztosító megoldást is tudunk nyújtani. Ez utóbbi keretében egy okoseszközökkel felszerelt tanteremet biztosítunk a SEOS (Smart Education Operation System) keretszoftver mellett, amely a tananyagok létrehozására és kiértékelésére alkalmas rendszer.
A Programban kiemelkedő figyelmet fordítunk a tanárok továbbképzésére, hogy digitális pedagógussá válhassanak.

Bővebb információért látogasson el a www.digitalistanterem.hu oldalunkra

Mit nyújt vállalatának a Digitális Oktatóterem?

Mit nyújt vállalatának a Digitális Oktatóterem?

A Digitális Oktatóterem korszerű tréning körülményeket biztosít a vállalatok számára. Az információk naprakész, korszerű, több vizuális elemmel illusztrált átadását szolgálja, célja, hogy az ismereteket könnyebben elsajátíthatóvá tegye.

A megoldás egy érintőképernyős kijelzőből – táblából –, az azt vezérlő számítógépből, a tréneri notebookból, a hallgatóság létszámával megegyező számú tabletből áll, illetve tartalmazza a teremben zárt WiFi hálózatot biztosító routert.

A Digitális Oktatóterem mind az egyéni feladatok végrehajtásában, mind csoportos feladatok esetén hatékony támogatást nyújt: a képernyő megosztható, az egyéni tesztek kiküldése és ellenőrzése is egyszerűbbé válik, hiszen a rendszer azonnal kijavítja és elemezhetővé teszi az elért eredményeket.

Általános feltételek

Tanterem-infrastruktúra
várható szállítási ideje:
40 munkanap

A létesíthetőség feltétele a tulajdonos
hozzájárulása az installációkhoz

Az Előfizetői Hozzáférési Pontig,
a belső internet hálózat
kiépítése és üzemeltetése

A Digitális Tanterem/Oktatóterem árazása egyedi igények alapján történik.

Amennyiben személyre szabott ajánlatot szeretne kérni és már ügyfelünk, kérjük hívja Ügyfélmenedzserét!