Automatikus Kiegészítő Adat

Élvezze Business Net tarifáinkat gondmentesen és ne aggódjon ha elfogy az adata, mivel lassítás helyett automatikusan további 200 MB adatot biztosítunk havonta (számlazárásonként egy alkalommal), amit a számlazárás végéig, teljes sebességgel használhat fel! Az Automatikus Kiegészítő Adat díját csak az opció megkezdése esetén számlázzuk ki, amennyiben egyéb kiegészítő adatot rendel, úgy elsőként annak adatkeretét használhatja fel.

Kiegészítő Adat Benne foglalt adatmennyiség Nettó ár (az ÁFA-t nem tartalmazza) Csomagok, amelyekkel elérhető
Automatikus Kiegészítő Adat200 MB394 FtBusiness RED EU Basic, Business Red EU Standard, Business Red EU Premium, Business Red EU 2 GB, Business Red EU 10 GB, Business Red EU 30 GB, Business Net Start, Business Net Medium, Business Net Premium, Business EU Red 3 GB, Business EU Red 12 GB

Kiegészítő Adat

Ha a tarifájában foglalt adatmennyiség már elfogyott, vagy ha több adatra van szüksége, akkor válasszon plusz Kiegészítő Adat opcióink közül, és használja fel a választott adatmennyiséget a hónap végéig!

Kiegészítő Adat Benne foglalt adatmennyiség Nettó ár (az ÁFA-t nem tartalmazza) Csomagok, amelyekkel elérhető
Kiegészítő Adat 500 MB500 MB788 FtBusiness Net Start, Business Net Medium, Business Net Premium, Business RED EU Basic, Business Red EU Standard, Business Red EU Premium tarifacsomagok, valamint Internet Start, Internet Small, Internet Standard, Internet Plus, Internet Pro és Internet Premium internetopciók mellé.
Kiegészítő Adat 1 GB1 GB1 575 Ft
Kiegészítő Adat 5 GB5 GB3 937 Ft

Megújuló Kiegészítő Adat

Válasszon megújuló kiegészítő opcióink közül! Kedvezményes Kiegészítő Adatopcióinkat elég egyszer megrendelnie a Netinfo oldalon keresztül, és mi automatikusan minden hónapban kiegészítjük adatkeretét a megrendelt adatmennyiséggel, kedvező áron!
A Kiegészítő Adatopciók adattartalma megosztható, amennyiben az alaptarifa is osztható.

Kiegészítő Adat Benne foglalt adatmennyiség Nettó ár (az ÁFA-t nem tartalmazza) Csomagok, amelyekkel elérhető
Kedvezményes kiegészítő Adat 1 GB1 GB788 FtBusiness Net Start, Business Net Medium, Business Net Premium, Internet Standard, Business RED EU Basic, Buisness Red EU Standard, Business Red EU Premium tarifacsomagok, valamint az Internet Plus, Internet Pro és Internet Premium internetopciók mellé.
Kedvezményes kiegészítő Adat 5 GB5 GB3 150 Ft
Kedvezményes kiegészítő Adat 5 GB10 GB4 725 Ft
Egyéb üzleti tarifák esetén
Kiegészítő Adat Benne foglalt adatmennyiség Nettó ár (az ÁFA-t nem tartalmazza) Csomagok, amelyekkel elérhető
Automatikus PluszAdat 150 MB150 MB394 FtMinden olyan online adattal és Netinfó képességgel rendelkező egyedi nagyvállalati előfizetés, melyre 2016. június 1. előtt szerződtek.
Automatikus PluszAdat 150 MB150 MB394 Ft
Egyszeri PluszAdat 150 MB150 MB590 Ft
Egyszeri PluszAdat 1GB1 GB1 575 Ft
Megújuló PluszAdat 1GB1 GB1 181 Ft
További információk

A havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően számlázási ciklusonként egy alkalommal 200 MB belföldi adatforgalmat tartalmazó Automatikus Kiegészítő Adat opció kapcsolódik, melynek díja nettó 394 Ft. Az Automatikus Kiegészítő Adat opció adatforgalma az adott számlaciklus végéig felhasználható, nem megosztható. Az Automatikus Kiegészítő Adat felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig, internetezésre a Netinfo oldalon történő kiegészítő adatopció vásárlásával van lehetőség.
Kiegészítő adatopciót a Netinfo oldalon lehet vásárolni arról a SIM kártyáról és eszközről, amelyhez a Business Red EU Standard, Business Red EU Premium, MultiNet, Business MultiNet előfizetés valamint az Internet Standard, Internet Pro, Internet Plus vagy Internet Premium internetopció tartozik. Ha az adat SIM kártyáról (tabletről) szeretne kiegészítő opciót vásárolni a tarifájában foglalt adatforgalom felhasználása után, akkor előbb állítsa be a Netinfo oldalon, hogy azon a SIM kártyán keresztül is elérhető legyen a plusz adat vásárlási lehetőség. Az Európa Napijegy és a Világ Napijegy napidíja mindkét SIM kártya esetén kiszámlázásra kerül, ha mindkét készüléken szeretne internetezni. A Netinfo oldalon technikai okokból kizárólag az elsődleges SIM kártyához tartozó adatfelhasználást lehetséges nyomon követni, a megosztható adatmennyiséget esetlegesen használó másodlagos SIM kártya (kártyák) adatfelhasználásának konkrét mértékéről nem nyújt információt.

A kiegészítő opciók adattartalma megosztható, amennyiben a szolgáltatáscsomag vagy az internetopció is megosztható adatforgalmú. A Plusz Osztható Adat vagy Kiegészítő Adat kiegészítő opció díja minden esetben a hangalapú előfizetést terheli.

A havonta megújuló Kedvezményes Kiegészítő Adat opció megújuló adatopció, számlaciklusonként újra aktiválódik, nem szükséges minden számlaciklusban újra igényelni. Kedvezményes Kiegészítő Adat vásárlása esetén az Előfizető vállalja, hogy az előfizetéshez kapcsolódó határozott idő alatt a kiegészítő opciót is fenntartja, ez alatt az idő alatt az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az opció megszüntetésére nem kerül sor. Amennyiben a fenti feltételek nem teljesülnek, úgy az Előfizető a Kiemelt Üzletiz ÁSZF-ben írtak szerint az opció havi előfizetési díjának az Előfizető által elérhető Kiegészítő Adat opció díjához képest számított, az igénybe vett kedvezménnyel azonos mértékű kötbért köteles megfizetni.

Amennyiben adott számlázási ciklusban a Kiegészítő Adat és Kedvezményes Kiegészítő Adat opció nem kerül teljes egészében felhasználásra, akkor a fel nem használt hátralévő adatforgalma elvész. A Kiegészítő Adat és Kedvezményes Kiegészítő Adat opció kizárólag az adott számlaciklus végéig használható fel. Egy számlacikluson belül tetszőleges számú Kiegészítő Adat opció vásárolható a megújuló Kedvezményes Kiegészítő Adat opció mellé.