Duplán látsz a sok munkától?
Duplán látsz a sok munkától?

Legalább a mobil havidíjad felezd meg!

50% kedvezmény az első 3 hónapban új, 2 éves üzleti mobil- vagy vezetékes szolgáltatás

Az ajánlat kisvállalati előfizetőknek, 2023. december 31-ig, jogosult szolgáltatásokra érvényes. A vezetékes szolgáltatások elérhetősége területenként változhat.

Tudjuk, hogy szenvedélyes és elkötelezett vállalkozóként ügyfeleid és munkavállalóid elégedettsége mellett arra is törekszel, hogy megfelelj a változó gazdasági környezetnek.

A lehető leghatékonyabb működésre van szükséged a sikerhez:
ebben számíthatsz mobil- és vezetékes szolgáltatásainkra.

Hasznosítsd őket most féláron az első három hónapban!

Üzleti mobilcsomagok

Üzleti mobilcsomagok

Percdíjas- és 5G-képes, korlátlan mobil tarifacsomagok vállalkozásod igényeihez

Megnézem
Üzleti internet csomagok

Üzleti internet csomagok

Vezetékes internet vállalkozásodnak

Megnézem
Üzleti TV csomagok

Üzleti TV csomagok

Vodafone TV médiaboxszal, interaktív funkciókkal

Megnézem
Üzleti vezetékes telefon

Üzleti vezetékes telefon

Telefoncsomagok állandó elérhetőséghez

Megnézem

Optimalizáld működésedet és költségeidet

Ha vállalkozásod vezetékes és mobil szolgáltatásai is nálunk vannak, közös ügyfeleinknek járó kedvezményekben és előnyökben részesülsz

Készülékajánlataink

Samsung Galaxy A54 5G Dual SIM

Samsung Galaxy A54 5G Dual SIM

6 090 Ft

/hó
készülék részlet, 21 hónapig
0 Ft kezdőrészlet
Ha 2 évre a Business RED Start tarifacsomagot választja.
Előfizetéses alap készülékár: 127 890 Ft

iPhone 15 128GB

iPhone 15 128GB

17 190 Ft

/hó
készülék részlet, 21 hónapig
0 Ft kezdőrészlet
Ha 2 évre a Business RED Medium tarifacsomagot választja.
Előfizetéses alap készülékár: 360 990 Ft

Samsung Galaxy S23 U 256GB 5G DS

Samsung Galaxy S23 U 256GB 5G DS

20 990 Ft

/hó
készülék részlet, 21 hónapig
0 Ft kezdőrészlet
Ha 2 évre a Business RED Pro tarifacsomagot választja.
Előfizetéses alap készülékár: 440 790 Ft
  • Jelenlegi elem
Fontos tudnivalók a Vodafone Mobil-vezetékes üzleti kedvezményről
A 3 hónap 50% havidíj-kedvezmény akció 2023. október 4-től 2023.12.31-ig érhető el Üzleti Előfizetők számára. Azon Üzleti Előfizetőnek, aki mobil szolgáltatás tekintetében legalább 2 éves határozott időre új Előfizetői Szerződést köt az ÁSZF-ben meghatározott jogosult díjcsomagok valamelyikére.
A kedvezmény a jogosult mobil díjcsomagra létrejött Előfizetői Szerződés alapján nyújtott szolgáltatás aktiválása utáni első három hónapban jár és mértéke a jogosult mobil díjcsomagokban foglalt mobil hang és mobil internetszolgáltatás havi előfizetési díjának 50%-50%-a, amely a jogosult díjcsomag teljes havidíjából kerül jóváírásra.
Azon Üzleti Előfizetőnek, aki helyhez kötött internet-hozzáférési szolgáltatás vagy helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatás, vagy helyhez kötött telefonszolgáltatás tekintetében legalább 2 éves határozott időre új Előfizetői Szerződést köt az ÁSZF-ben meghatározott jogosult díjcsomagok valamelyikére.
Az akció keretében az Üzleti Előfizető 50% havidíj-kedvezményre jogosult a jogosult díjcsomagra létrejött Előfizetői Szerződés alapján nyújtott szolgáltatás aktiválása utáni első három hónapban a teljes havidíjból.
Az akciós időtartamot követően a jogosult díjcsomagok teljes havidíja kerül kiszámlázásra. A kedvezmény kizárólag aktív szolgáltatás havidíjára érvényes, szüneteltetett vagy korlátozott szolgáltatás esetén nem érvényesül. Az akciók és a díjcsomagok részletes feltételei az ÁSZF Díjszabás és Akciók mellékleteiben találhatók.

Mobil és vezetékes kedvezmények és előnyök részletei

Fontos tudnivalók a Vodafone Mobil-vezetékes üzleti kedvezményről
A Vodafone Mobil-vezetékes üzleti kedvezmény, amely a szolgáltató által egyoldalúan nyújtott kedvezmény, 2022. október 24-tól visszavonásig érhető el, azon Vodafone Üzleti Előfizető számára, akik a Vodafone Magyarország zrt.-nél legalább egy jogosult, aktív (azaz nem szüneteltetett/felfüggesztett/korlátozott/törölt) mobil hang és legalább egy jogosult, aktív (azaz nem szüneteltetett/felfüggesztett/korlátozott/törölt) helyhez kötött (műsorterjesztési, internet-hozzáférési) elektronikus hírközlési szolgáltatásra vonatkozó Előfizetői Szerződésre és az adott Előfizetői Szerződéseken egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítón új szerződést köt vagy az alább meghatározott jogosult tarifacsomagok közül legalább már két tarifacsomaggal rendelkezik és meglévő szerződést hosszabbít, jogosulttá válik a Vodafone Mobil-vezetékes üzleti kedvezményre. A Vodafone Mobil-vezetékes üzleti kedvezmény aktiválása automatikusan megszünteti az adott Előfizetői Szerződéseken egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítón lévő összes más mobil-vezetékes és mennyiségi kedvezményeket, amelyek részleteit az ÁSZF 7. sz. melléklet: Akciók vonatkozó B/1.13. Vodafone mobil-vezetékes Előnyök akció és B/1.14. Vodafone mobil-vezetékes Kedvezmény akció pontjában valamint a 7. sz. melléklet B/1.4-es pontjában (Havidíj kedvezmény akció) találhatók. A felsorolt, megszűnt kedvezmények inaktiválás után ismételten nem igényelhetők. A szolgálató által egyoldalúan nyújtott kedvezményre tekintettel a Vodafone jogosult a kedvezményt a már szerződött Előfizetők számára is megszüntetni, a kedvezmény megszüntetése nem keletkeztet felmondási okot az Előfizető oldalán.

A Vodafone Mobil-vezetékes üzleti kedvezmények mértéke a publikus kedvezményekkel csökkentett mobil és vezetékes bruttó havidíjak összegéből:
Kedvezmény szintjének megnevezéseA publikus kedvezményekkel csökkentett mobil és vezetékes bruttó havidíjak összegeKedvezmény mértéke havonta (Bruttó havidíjból)
S25 000,000 Ft alatt15%
M25 000,000 Ft - 49 999,000 Ft között20%
L50 000,000 Ft - 99 999,000 Ft között25%
XL100 000,000 Ft - 199 999,000 Ft között30%
XXL200 000,000 Ft felett35%
A Vodafone Mobil-vezetékes üzleti kedvezmény nem érhető el a rézérpáras technológiával ellátott területeken nyújtott szolgáltatások esetén. Amennyiben Üzleti Előfizető nem publikus havidíj kedvezménnyel rendelkezik az adott tarifacsomagon, akkor az adott tarifacsomag a Mobil-vezetékes üzleti kedvezmény alapjául szolgáló összes havidíjba nem számolódik bele. A kedvezmény minden hónapban az adott számlaszámon lévő, jogosult előfizetések esetleges kedvezményekkel csökkentett, fizetendő havi díjainak összege alapján kerül meghatározásra az alábbiak figyelembevételével. A sávos havi előfizetésidíj-kedvezmény az alábbi sorrendben kerül levonásra a szolgáltatások havi előfizetési díjából: Mobil Hang, Kábeltelevízió (vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás), Vezetékes telefon, Vezetékes Internet-hozzáférési szolgáltatás, Mobil Internet. A kedvezmény nem haladhatja meg az adott számlában az adott tarifacsomag következő időszakra terhelt havi előfizetési díját. Tört havi kedvezmény igénybevételére nincs lehetőség. A kedvezményre az Előfizető a mindenkori számlazáráskor fennálló aktuális állapot figyelembevételével mindaddig jogosult, amíg a feltételek fennállnak, azok megszűnése esetén a kedvezmények automatikusan deaktiválásra kerülnek.

A Vodafone Mobil-vezetékes üzleti kedvezmény akció részletes leírását és a sávos kedvezmény alapjául szolgáló, jogosult mobil hang és adat, illetve helyhez kötött szolgáltatások listáját az ÁSZF 7. számú Akciók mellékletének B/1.17. pontja tartalmazza.
Fontos tudnivalók a Vodafone Mobil-vezetékes üzleti előnyökről
A Vodafone Mobil-vezetékes üzleti előnyök akció, amely a szolgáltató által egyoldalúan nyújtott kedvezmény, 2022. október 24-tól visszavonásig érhető el, azon Vodafone Üzleti Előfizető számára, akik a Vodafone Magyarország Zrt.-nél legalább egy jogosult, aktív (azaz nem szüneteltetett/felfüggesztett/korlátozott/törölt) mobil hang és legalább egy jogosult, aktív (azaz nem szüneteltetett/felfüggesztett/korlátozott/törölt) helyhez kötött (műsorterjesztési, internet-hozzáférési) elektronikus hírközlési szolgáltatásra vonatkozó Előfizetői Szerződésre és az adott Előfizetői Szerződéseken egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval új szerződést köt vagy az alább meghatározott jogosult tarifacsomagok közül legalább már két tarifacsomaggal rendelkezik és meglévő szerződést hosszabbít, jogosulttá válik a Vodafone Mobil-vezetékes üzleti előnyök akcióra. A szolgálató által egyoldalúan nyújtott kedvezményre tekintettel a Vodafone jogosult a kedvezményt a már szerződött Előfizetők számára is megszüntetni, a kedvezmény megszüntetése nem keletkeztet felmondási okot az Előfizető oldalán.

Az Előfizető minden jogosult mobil előfizetésén az Előnyök aktiválása a sikeres beazonosítást követően automatikusan történik a Vodafone belső adatbázisa alapján, amely az adott Előfizetőt fenti azonosító adatai alapján jogosult Mobil-vezetékes ügyfélként azonosítja. Az aktiválásról SMS értesítést küldünk minden jogosult telefonszámra. Az Előfizető az Előnyökre mindaddig jogosult, amíg a fenti feltételek fennállnak, azok megszűnése esetén az Előnyök automatikusan deaktiválásra kerülnek.

Díjmentes 10GB megújuló adat
A megújuló 10 GB akciós adatforgalom a mobil díjcsomag havidíjában foglalt adatforgalom előtt és az esetlegesen vásárolt kiegészítő adatopciókat megelőzően kerül felhasználásra számlázási ciklusonként. Amennyiben a 10 GB akciós adatforgalom nem kerül teljes egészében felhasználásra az adott számlázási ciklusban, akkor a fel nem használt, hátralévő adatforgalom elvész. A 10 GB akciós adatforgalom kizárólag akkor vehető igénybe, ha az Előfizető legfeljebb két másik aktív adatopcióval rendelkezik a mobil előfizetésén. Kettőnél több adatopció esetén kizárólag a két adatopció feletti adatopciók lemondása esetén vehető igénybe az akciós adatforgalom. A 10 GB díjmentes adatopció mobil előfizetésenként egy alkalommal aktiválható, csak az adott mobil előfizetésen érvényesíthető és nem osztható.

Korlátlan mobil hívás Vodafone vezetékes irányba
A korlátlan hívás Vodafone vezetékes irányba opció aktiválásával a Vodafone vezetékes irányba indított korlátlan percek belföldön és a mindenkori Roaming díjszabás szerint az 1. roaming díjzónából, Vodafone vezetékes hálózatba irányuló hanghívások esetén érvényesek, így a mobil díjcsomagban foglalt percek bármely egyéb belföldi mobil vagy vezetékes hálózatba irányuló hívásra felhasználhatók, mivel a normál díjas Vodafone vezetékes irányba indított hívások a mobil tarifacsomagban foglalt keretet nem fogyasztják.

Korlátlan mobil hívás Vodafone mobil irányba
A korlátlan hívás Vodafone mobil irányba opció aktiválásával a Vodafone belföldi mobil irányba indított hívások díjmentesek.

Korlátlan vezetékes hívás Vodafone mobil irányba A korlátlan vezetékes hívás Vodafone mobil irányba opció aktiválásával a Vodafone belföldi mobil irányba indított hívások díjmentesek.

Wifi pótló opció
A Wifi pótló opció szolgáltatás azon Vodafone Mobil-vezetékes ügyfelek számára elérhető, akiknek Vodafone mobil előfizetőként nyilvántartott azonosítói (ugyanazon előfizetői név, adószám, ügyfélszám, számlázási azonosító) azonosak azon meghibásodott helyhez kötött Internet hozzáférési szolgáltatás szolgáltatási címén rögzített Előfizető fenti azonosítóival, amelyre az Előfizető hibabejelentést tett és jogosult Vodafone Utólag Fizető mobil díjcsomaggal rendelkeznek. A Wifi pótló opció az Előfizető nevén lévő valamennyi jogosult mobil előfizetésre igénybe vehető. A Wifi pótló opció szolgáltatás a helyhez kötött Internet hozzáférési szolgáltatás az Előfizető érdekkörébe tartozó meghibásodása esetén, szabadon felhasználható korlátlan mobil adatforgalmat biztosít, legfeljebb az aktiválást követő 72 órában, a Vodafone-os mobil díjcsomag havidíjában foglalt adatforgalomra irányadó, azonos feltételekkel azzal, hogy a meghibásodás esetén felhasználható adatforgalom nem osztható. Külföldi használat esetén a mindenkori Roaming díjszabás érvényes, a Vodafone-os mobil díjcsomagokban meghatározott feltételek szerint. A Wifi pótló opció szolgáltatás aktiválására azon Előfizető jogosult, aki a vezetékes internet szolgáltatásban kimaradást észlel és az ügyfélszolgálaton keresztül a helyhez kötött Internet hozzáférési szolgáltatás hibáját bejelenti, abban az esetben, amennyiben az Ügyfélszolgálat nem tudja a hibabejelentő hívásban megjavítani a szolgáltatás kimaradását, valamint azt egyedi hibaként azonosítja. A Vodafone Mobil-vezetékes üzleti előnyök részletes leírását az ÁSZF 7. számú Akciók mellékletének B/1.18. és B/2.12. pontja tartalmazza.