Tömeges SMS

Kommunikáljon ügyfélkörével célzottan, kényelmesen!

A Vodafone Tömeges-SMS-szolgáltatás és a hozzá kapcsolódó online SMS-küldő felület segítségével akár több száz ügyfelének, partnerének, vagy munkatársának küldhet egyszerre, rövid időn belül személyre szabott üzenetet, ajánlatot SMS-ben, melynek előnye hogy a fogadó félnek nem szükséges onlinenak lennie és az SMS fogadásához sem kell külön alkalmazást letöltenie.

Kommunikáljon ügyfélkörével célzottan, kényelmesen!
Tömeges SMS

A szolgáltatás előnyei

Gyors

  • Gyorsan indíthat akciókat, reagálhat versenytársai lépéseire.
  • Üzeneteit nagyon rövid időn belül az összes címzett egyszerre megkaphatja.
  • Az SMS üzeneteket a címzettek azonnal elolvashatják és akár rögtön reagálhatnak is rá.
  • Az online felületen, a könnyen kezelhető alkalmazás segítségével azonnal vagy akár időzítetten, előre meghatározott időpontban is küldhetők az üzenetek.

Költséghatékony

  • Magas elérési arányt biztosít, hiszen a címzettek az SMS-t a legtöbb esetben megnyitják.
  • A kézbesítési jelentések lehetővé teszik, hogy kiszűrésre kerülhessenek azok az ügyfelek, akiket a következő marketingtevékenység alkalmával már nem érdemes megkeresni (mert pl. nem válaszolt, nem reagált az akciókra stb.).

Célzott

  • Személyre szabottan szólíthatja meg célközönségét.
  • A címzetteket külön csoportokba rendezheti, elmentheti.
  • Az üzenet közvetlenül a címzetthez jut el, így az olvassa, akinek az üzenetet szánja.
Tömeges SMS

Kinek ajánljuk a szolgáltatást?

A Tömeges SMS szolgáltatás ideális választás kiterjedt ügyfélkörrel, sok alkalmazottal rendelkező vállalatok, intézmények számára, amelyeknek fontos, hogy üzeneteikkel gyorsan és célzottan szólítsák meg az érintetteket. Szolgáltatásunkat különösen ajánljuk az alábbi területeken:

A Tömeges SMS szolgáltatás hasznos megoldás lehet az oktatás, egészségügy és szolgáltatási ágazatok, illetve kulturális intézmények számára is.

Részletek

A szolgáltatás segítéségével a kis- és nagykereskedelmi szektor gyorsan és célzottan juttathat el üzenetet az általuk meghatározott célcsoportok részére.

Részletek

Érdemes a szolgáltatást igénybe vennie bármely olyan vállalatnak, amely számára fontos a gyors cégen belüli kommunikáció biztosítása.

Részletek

Kezdjünk el beszélgetni! Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégánkkal.