Mobil-kibervédelmi megoldás vállalkozásodnak

Válaszd Business Red csomag mellé,
Samsung Galaxy S23 Ultra készülékkel!

Kíváncsi vagy, milyen adatbiztonsági kockázatoknak van kitéve a vállalkozásod a mobileszközök miatt?
Akkor töltsd ki ezt a 2 perces kérdőívet, amelyben felmérjük, milyen mennyiségű és minőségű adathoz férnek hozzá a céges okostelefonok és tabletek, és milyen védelmi intézkedéseket vezettél már be. Ezután elkészítjük a vállalkozásra szabott mobilbiztonsági értékelést, ami tartalmazza a kiberfenyegetések elkerülése érdekében megtehető egyértelmű lépéseket is.

Mivel támogatják vállalkozásodat a Business RED tarifáink a Lookout mobil kibervédelmi megoldásával kiegészítve?

Lookout Business Mobile Security
Átfogó biztonság

A Lookout Business Mobile Security védelmet nyújt a mobileszközöket fenyegető hálózat-, eszköz-, alkalmazás- és tartalomalapú kockázatok ellen. Az adatok védelme mellett Business RED Pro tarifánk a készülékre kiterjedő biztosítást is tartalmaz.​

Korlátlanság a tarifákban​

Korlátlan perc és SMS Business RED tarifacsomagjainkban és korlátlan belföldi adat Business RED Pro csomag választása esetén.

Korlátlanság a tarifákban​

Korlátlan perc és SMS Business RED tarifacsomagjainkban és korlátlan belföldi adat Business RED Pro csomag választása esetén.

Csomagajánlataink

2 évre,
e-Packkel. Az ajánlat készülék nélkül is elérhető.

Kérj ajánlatot és kollégáink segítenek a választásban, illetve megrendelésben

Az 'Ajánlatot kérek' gomb megnyomását követően csak néhány adat kitöltésére van szükség, ami alapján kollégáink 48 órán belül kapcsolatba lépnek veled.

Kiemelt ajánlat

Business Mobile Security Extra

Business RED Pro

bruttó akár 18 990 Ft/hó

Korlátlan perc és SMS

belföldön és az EU-ban, magyar és EU-s normál díjas számokra

Korlátlan adat belföldön

és 40 GB az EU-ban, akár 5G hálózaton

Extra+ készülékbiztosítás

a tarfiacsomag a készülékbiztosítás havidíját minden hónapban tartalmazza

Business MultiNet SIM kártya nélkül

Világ Napijegy nélkül

Lookout Mobile Security Start

bruttó 749 Ft /hó/eszköz
Modern végpontvédelem
  • Alkalmazásalapú kockázatok elleni védelem
  • Eszközalapú kockázatok elleni védelem
  • Hálózatalapú kockázatok elleni védelem
Adathalászat és tartalomvédelem
  • Adathalászat elleni védelem
  • Veszélyes weboldalak szűrése

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual SIM

256 GB
bruttó 21 990 Ft/hó 21 hónapra egyösszegben bruttó 461 790 Ft

vagy

512 GB
bruttó 23 790 Ft/hó 21 hónapra egyösszegben bruttó 499 590 Ft

Részletek mutatása

Ajánlatot kérek

Business Mobile Security

Business RED Start

bruttó akár 10 990 Ft/hó

Korlátlan perc és SMS

belföldön és az EU-ban, magyar és EU-s számokra

10 GB

belföldön és az EU-ban, akár 5G hálózaton

Business MultiNet SIM kártyával

Világ Napijegy nélkül

Lookout Mobile Security Start

bruttó 749 Ft /hó/eszköz
Modern végpontvédelem
  • Alkalmazásalapú kockázatok elleni védelem
  • Eszközalapú kockázatok elleni védelem
  • Hálózatalapú kockázatok elleni védelem
Adathalászat és tartalomvédelem
  • Adathalászat elleni védelem
  • Veszélyes weboldalak szűrése

Samsung Galaxy A54
5G Dual SIM

128 GB
bruttó 6 490 Ft/hó 21 hónapra egyösszegben 136 290 Ft

Részletek mutatása

Ajánlatot kérek
További részletek

Lookout Business Mobile Security szolgáltatások​

A Lookout Business Mobile Security szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az Ügyfél a Vodafone Magyarország Zrt.-nél mobil vagy helyhez kötött elektronikus hírközlési szolgáltatásra vonatkozó üzleti előfizetői szerződéssel és Vodafone Business Marketplace regisztrációval rendelkezzen.

​A Vodafone Business Marketplace és a Lookout szolgáltatások nem foglalják magukban az adatkapcsolatot és annak költségeit. A szolgáltatás igénybevétele internet hozzáférés útján lehetséges, amely költségei az Ügyfelet terhelik. Tájékoztatjuk, hogy a szolgáltatás igénybevételéhez minden egyes védelmezni kívánt mobileszközre le kell tölteni a Lookout for Work nevű applikációt, és aktiválni kell azt.

​Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a Vodafone Business Marketplace (marketplace.vodafone.hu) igénybevételének feltételeiről, továbbá a Lookout szolgáltatások részletes feltételeiről kérjük, tájékozódjon az Egyéb Szolgáltatások Szerződési Feltételeiből, valamint a Lookout Business Mobile Security Termékspecifikus Feltételeiből, ami megtalálható a www.vodafone.hu/vodafonerol/aszf#marketplace oldalon.​

Business RED tarifacsomagok

A Business Red ajánlatok visszavonásig érhetők el Üzleti Előfizetők részére. A Business Red tarifacsomagok esetén a számlázás másodperc alapú. A Business Red tarifacsomagok havidíjában foglalt korlátlan percek, SMS/MMS-ek belföldön és a mindenkori Roaming díjszabás szerint az 1. roaming díjzónában külföldön, normál díjas irányok esetén és nemzetközi irányba a Red EU Nemzetközi díjzóna területén belül normál díjas, illetve speciális díjazású (zöld számok) nemzetközi hívásokra és SMS-ek esetén érvényesek. A nemzetközi hívások díját és a hívással elérhető országok zónabesorolását az ÁSZF 2. sz Díjszabás melléklet C/8. pontja tartalmazza.

A Business Red tarifacsomagok kizárólag az Üzleti Előfizető általi felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használhatóak (személyi használat), melybe nem értendő bele például, ha a SIM kártyát nem mobiltelefon-készülékben használják; hívások automatizált indítása; hívások tömeges indítása automatikus hívásfogadó eszközök felé; szolgáltatások, műszaki eszközök tesztelése, próbaüzeme stb. céljából; személyek, objektumok stb. távolról történő megfigyelése céljából (pl. vagyonőrzési funkciók); gép-gép kapcsolat (M2M) létrehozása céljából; hívások indítása vagy átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban; telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység stb. Nem rendeltetésszerű használat esetén, a Vodafone fenntartja a jogot, hogy előzetes figyelmeztetést követően az előfizetést a Kisvállalati Alaptarifára átváltsa.A Business Red (kivéve Pro és Max) tarifacsomagok havidíjába foglalt adatmennyiség felhasználását követően az adatforgalom sebessége lassításra kerül. A lassítás maximális értéke: 128 Kbit/s le- és feltöltés esetén. A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik.)

e-Pack

A Business Red tarifák táblázatában foglalt havidíjak e-Pack igénybevétele esetén érvényesek. E-Pack igénybevétele esetén, kedvezőbb havi előfizetési díj ellenében, az előfizető vállalja, hogy valamennyi előfizetése tekintetében e-számlát vesz igénybe, a számlabefizetés a számlán feltüntetett fizetési határidőig megtörténik és a számla kiegyenlítése a következő fizetési módok valamelyikével történik: www.vodafone.hu/szamlabefizetes oldalon keresztül, a Vodafone mobilalkalmazáson keresztül, banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, ATM automatákon keresztül. Amennyiben az Előfizető valamely hónapban nem tesz eleget a fenti feltételek bármelyikének, a következő havi számláján a havi e-Pack kedvezménnyel megegyező, egyszeri díj kerül kiterhelésre. Az e-Pack igénybevételének részletes feltételei az ÁSZF 7. számú Akciókról szóló melléklet B/1.11. pontjában találhatóak.

Készülékajánlat

A készülékajánlat július 9-ig, illetve a készlet erejéig érhető el. A készülékek csak Vodafone magyarországi előfizetői kártyával használhatók. Az elektronikus hulladékkezeléssel kapcsolatos részletes információk elérhetők a www.vodafone.hu/hulladekkezeles oldalon.Részletes információk az üzletekben, a Vodafone mobil hálózatából díjmentesen hívható 1788-as telefonszámon és az ÁSZF 2. sz. Díjszabás mellékletében.