Számlabefizetés

BreadcrumbPortlet

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Számlabefizetés

Postpaid portlet (Szamlabefizetes) 2.9.4-r32-20160902

Ha eleged van a sorban állásból és a hosszadalmas ügyintézésből, fizesd be számláidat online! Az elektronikus számlabefizetéssel időt spórolhatsz, hiszen csak néhány egyszerű és biztonságos lépés az egész.

+36

 

 Ft

 

*Kötelező mezők

Az Online Ügyfélszolgálaton keresztül regisztrálhatod a bankkártya adataidat, így nem szükséges azt minden befizetéskor megadnod. A sikeres regisztráció után a gyorsfizetés/gyorsfeltöltés gombra kattintva a fizetési folyamat automatikusan végrehajtódik.

Ellenőrizd és erősítsd meg, hogy helyes adatokat adtál-e meg a számlabefizetéshez.

Telefonszám
Összeg

A gyorsfizetéshez regisztrált bankkártya szükséges. Regisztrációhoz kérünk lépj be az online ügyfélszolgálatba!

Gyorsfizetés csak arra a telefonszámra kezdeményezhetsz, amelyikkel bejelentkeztél. Másik telefonszámra való fizetés az eddig megszokott módon, a "Tovább" gombra kattintva van lehetőséged.

Biztos vagy benne, hogy elindítod a gyorsfizetést? Az összeg a regisztrált, alapértelmezettnek állított bankkártyád terhére kerül levonásra.


Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Az elektronikus Számlabefizetés lépései:

Adatok

Add meg a telefonszámodat és a befizetni kívánt összeget, majd kattints a Tovább gombra!

Megerősítés

Ellenőrízd a megadott adatokat, és erősítsd meg a befizetést

Befizetés

Átirányítunk az OTP Bank oldalára, ahol megadhatod adataid, és befizetheted a számládat. Sikeres befizetés esetén visszairányítunk a Vodafone honlapjára

Visszaigazolás

Sikeres számlabefizetésedet visszaigazoljuk, vagy értesítünk a sikertelen tranzakcióról.

Számládat a következő kártyákkal fizetheted be:

  • dombornyomott Visa®, MasterCard® és American Express®,
  • bármely Maestro® vagy elektronikus bankkártya
4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube