Válassz egy csomagban
korlátlan üzleti mobilwifit és mobil tarifát.

Vodafone Business Infinity+
Csupán havi 6 000 Ft-ért

Kötöttségek nélkül,
bárhonnan* dolgozhatsz

Fontos számodra, hogy kötöttségek nélkül,
bárhonnan dolgozhass?
Nem elérhető irodád, telephelyed területén a vezetékes internet?

Akkor válaszd a

Business Infinity+

korlátlan mobilinternet tarifacsomagot


*belföldön, lefedettségi területen belül

Minden, ami a sikeres online jelenléthez kell

A Business Infinity+ és legalább egy darab 24 hónapos határozott idejű Business RED Start, Business RED Medium,
Business RED Pro
vagy Business RED Max mobil hang alapú tarifacsomag megléte esetén. Részletek

24 hónapos határozott időre, belföldön, e-Packkel
Business Infinity+
6 000 Ft/hó
Kizárólag azon ügyfeleinknek érhető el, akiknél nincs kiépített Vodafone vezetékes internet

Korlátlan belföldi adat

4G/LTE hálózat

További extra előnyök mobil előfizetéseid mellé: 10GB megújuló extra adat korlátlan mobil hálózaton belüli hívás

Gyors, könnyű beüzemelés

Extra 5G opció bruttó 500 Ft/hó

Részletek

Bővebb információkért keresd a díjmentesen hívható 1420-as telefonszámot, érdeklődj üzleteinkben,
vagy kérj ajánlatot és kollégáink 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot.

Nincs még üzleti mobil előfizetésed?

Ismerd meg csomagjainkat, hogy további előnyökben részesülj!
Business RED tarifacsomagok 24 hónapos határozott időre, e-Packkel
Business RED Start
10 990 Ft /hó
 • Korlátlan perc és SMS
  belföldön és az EU-ban, magyar és EU-s számokra
 • 10 GB
  belföldön és az EU-ban, akár 5G hálózaton

 • Business MultiNet SIM kártyával
 • Világ Napijegy nélkül

Részletek

Érdekel
Business RED Medium
16 790 Ft /hó
 • Korlátlan perc és SMS
  belföldön és az EU-ban, magyar és EU-s számokra
 • 25 GB
  belföldön és az EU-ban, akár 5G hálózaton
 • Alap+ eszközbiztosítás
  a tarfiacsomag a készülékbiztosítás havidíját minden hónapban tartalmazza

 • Business MultiNet SIM kártyával
 • Világ Napijegy nélkül

Részletek

Érdekel
Business RED Pro
18 990 Ft /hó
 • Korlátlan perc és SMS
  belföldön és az EU-ban, magyar és EU-s normál díjas számokra
 • Korlátlan adat belföldön
  és 40 GB az EU-ban, akár 5G hálózaton
 • Extra+ eszközbiztosítás
  a tarfiacsomag a készülékbiztosítás havidíját minden hónapban tartalmazza

 • Business MultiNet SIM kártya nélkül
 • Világ Napijegy nélkül

Részletek

Érdekel
Business RED Max
21 990 Ft /hó
 • Korlátlan perc és SMS
  belföldön és az EU-ban, magyar és EU-s számokra
 • Korlátlan adat belföldön
  és 40 GB az EU-ban, akár 5G hálózaton
 • Extra+ eszközbiztosítás
  a tarfiacsomag a készülékbiztosítás havidíját minden hónapban tartalmazza

 • Business MultiNet SIM kártya nélkül
 • Világ Napijeggyel

Részletek

Érdekel
 • Jelenlegi elem
További részletek

Becsült maximális sebesség a havidíjban foglalt adatforgalom felett 128/128 kbit/s. Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén a Szolgáltató jogosult előzetes hitelképesség vizsgálatot végezni. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. A Vodafone a szolgáltatás Előfizetőjével szemben az adatforgalom megkezdésekor (0 GB adatforgalomtól) folyamatosan, minden számlázási ciklusban alkalmazza a hálózati erőforrások kiosztásánál az Általános Szerződési Feltételek 2.1.1.5. pontjában meghatározott Dinamikus szolgáltatásminőség-szabályozást (QoS-t).

A havidíjban foglalt adatmennyiség felhasználását követően az adatforgalom sebessége lassításra kerül. A lassítás maximális értéke: 128 Kbit/s le- és feltöltés esetén. A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik. A számlazárásig történő további internetezéshez a havidíjban foglalt adatmennyiség felhasználását megelőzően az Online ügyfélszolgálaton keresztül vagy a My Vodafone alkalmazásban kiegészítő adatopció vásárlása szükséges. Adatopció vásárlása nélkül az adatforgalom sebessége lassításra kerül. A lassítás maximális értéke: 128 Kbit/s le- és feltöltés esetén. A számlázási ciklus fordulójával a forgalomlassítás megszűnik. További információ: www.vodafone.hu

A havidíjban foglalt belföldi adatforgalom Magyarország területén használható fel, külföldön a Business Infinity+ díjcsomag keretében a szolgáltatás nem vehető igénybe. Számlázási egység 10 Kb.

Az e-Pack igénybevétele esetén, kedvezőbb havi előfizetési díj ellenében az Előfizető vállalja az alábbi feltételek teljesítését minden hónapban, amíg az e-Pack szolgáltatást igénybe veszi: valamennyi előfizetése tekintetében E-számlát vesz igénybe, a számla kiegyenlítése a számlán feltüntetett fizetési határidőig a következő fizetési módok valamelyikével megtörténik: a www.vodafone.hu/szamlabefizetes oldalon vagy az E-számla profilon vagy a Vodafone mobil alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással vagy OTP bank automatákon keresztül). Amennyiben az Előfizető valamely hónapban nem tesz eleget a fenti feltételek bármelyikének, a következő havi számlájában előfizetésenként bruttó 500 Ft egyszeri díj kerül kiterhelésre.

Amennyiben az Előfizető 4G/LTE, illetve 5G/NR-képes készülékkel, illetve jogosult mobiltarifacsomaggal rendelkezik vagy extra 5G opcióra előfizet, úgy a 4G/LTE, illetve 5G/NR lefedettségi területen a Szolgáltató 4G/LTE, illetve 5G/NR hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ÁSZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. E szolgáltatások díjai megegyeznek a Díjszabásban meghatározott, az Előfizető tarifacsomagja szerinti díjakkal függetlenül attól, hogy a Szolgáltató azokat 4G/LTE vagy 5G/NR hálózatán tette elérhetővé. A becsült maximális sávszélesség le-/feltöltéskor a 4G/LTE technológiához kapcsolódóan150/37 Mbit/s, 5G/ NR technológiához kapcsolódóan 1024/100 Mbit/s. Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/hasznos-informaciok/lefedettsegi-terkep oldalon. Az 5G-ről további információ a vodafone.hu/5G oldalon található. A készülékajánlat a készlet erejéig elérhető, a képek illusztrációk. Ha az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő 24 hónapon belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, az ÁSZF-ben, illetve az Adásvételi Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő.

Az elektronikus hulladékkezeléssel kapcsolatos részletes információk elérhetőek www.vodafone.hu/telefonok-tarifak/aktualis-ajanlatok/elektromos-elektronikus-hulladekkezeles weboldalon.

További információk a tarifacsomagról az ÁSZF 2. sz. Díjszabás melléklet 1.3.6. pontjában, a Business Infinity+ promócióról az ÁSZF 7. sz. Akciók melléklet 1.19. pontjában olvashatóak.

A Business Red ajánlatok visszavonásig érhetők el Üzleti Előfizetők részére. A Business Red tarifacsomagok esetén a számlázás másodperc alapú. A Business Red tarifacsomagok havidíjában foglalt korlátlan percek, SMS/MMS-ek belföldön és a mindenkori Roaming díjszabás szerint az 1. roaming díjzónában külföldön, normál díjas irányok esetén és nemzetközi irányba a Red EU Nemzetközi díjzóna területén belül normál díjas, illetve speciális díjazású (zöld számok) nemzetközi hívásokra és SMS-ek esetén érvényesek. A nemzetközi hívások díját és a hívással elérhető országok zónabesorolását az ÁSZF 2. sz Díjszabás melléklet C/8. pontja tartalmazza.

A Business RED Max tarifacsomag esetén a havidíjban foglalt korlátlan adatforgalom a Világ Napijegy érvényességi területén is felhasználható. A Világ Napijegy érvényességi területe az ÁSZF 2. sz. Díjszabás melléklet C/4.2.1. pontjában található.

A Business Red tarifacsomagok kizárólag az Üzleti Előfizető általi felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használhatóak (személyi használat), melybe nem értendő bele például, ha a SIM kártyát nem mobiltelefon-készülékben használják; hívások automatizált indítása; hívások tömeges indítása automatikus hívásfogadó eszközök felé; szolgáltatások, műszaki eszközök tesztelése, próbaüzeme stb. céljából; személyek, objektumok stb. távolról történő megfigyelése céljából (pl. vagyonőrzési funkciók); gép-gép kapcsolat (M2M) létrehozása céljából; hívások indítása vagy átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban; telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység stb. Nem rendeltetésszerű használat esetén, a Vodafone fenntartja a jogot, hogy előzetes figyelmeztetést követően az előfizetést a Kisvállalati Alaptarifára átváltsa.

A Business Red (kivéve Pro és Max) tarifacsomagok havidíjába foglalt adatmennyiség felhasználását követően az adatforgalom sebessége lassításra kerül. A lassítás maximális értéke: 128 Kbit/s le- és feltöltés esetén. A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik.)

e-Pack: A Business Red tarifák táblázatában foglalt havidíjak e-Pack igénybevétele esetén érvényesek. E-Pack igénybevétele esetén, kedvezőbb havi előfizetési díj ellenében, az előfizető vállalja, hogy valamennyi előfizetése tekintetében e-számlát vesz igénybe, a számlabefizetés a számlán feltüntetett fizetési határidőig megtörténik és a számla kiegyenlítése a következő fizetési módok valamelyikével történik: www.vodafone.hu/szamlabefizetes oldalon keresztül, a Vodafone mobilalkalmazáson keresztül, banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, ATM automatákon keresztül. Amennyiben az Előfizető valamely hónapban nem tesz eleget a fenti feltételek bármelyikének, a következő havi számláján a havi e-Pack kedvezménnyel megegyező, egyszeri díj kerül kiterhelésre. Az e-Pack igénybevételének részletes feltételei az ÁSZF 7. számú Akciókról szóló melléklet B/1.11. pontjában találhatóak.

Eszközbiztosítás: A Eszközbiztosítás Akció visszavonásig érhető el. Az ajánlat keretében azon Üzleti Előfizetők részére, akik az akció időtartama alatt a készülékvásárlás mellé új, 2 éves, határozott idejű Business RED Medium előfizetést kötnek, az Alap eszközbiztosítás csomagot a tarifacsomag részeként biztosítjuk a határozott időtartam alatt. Azon Üzleti Előfizetők részére, akik az akció időtartama alatt a készülékvásárlás mellé új, 2 éves, határozott idejű Business RED Pro vagy Business RED Max előfizetést kötnek, az Extra eszközbiztosítás csomagot a tarifacsomag részeként biztosítjuk a határozott időtartam alatt. Az előfizetői szerződés bármilyen okból történő megszűnése esetén, de legkésőbb a 2 év leteltét követően a kedvezmény már nem jár, az eszközbiztosításért a csomagnak megfelelő, mindenkor hatályos díj fizetendő. Részletes feltételek: ÁSZF 7. sz. Akciókról szóló melléklet B/1.2. pontjában.

A szerződés megkötésével egyidejűleg kérhető a Vodafone EU Roaming szolgáltatás díjmentes aktiválása, mellyel a Szolgáltató által meghatározott roaming-hálózatokon a magyarországi hívószámokra irányuló normál díjas hívások/SMS/MMS-ek az Előfizető által használt szolgáltatáscsomag Vodafone Magyarország hálózatán alkalmazott belföldi normál díján történő elszámolásán túl a tarifájukban meghatározott adatkeretük erejéig és annak terhére forgalmazhatnak adatot. A partnerhálózatok aktuális listája a www.vodafone.hu/redeu oldalon érhető el. A szolgáltatás a sikeres megrendelést követően annak lemondásáig aktív marad. Részletes leírás a kedvezményes roaming-díjakról Vodafone EU Roaming használata során az ÁSZF 2. sz. Díjszabás melléklet C/4.5. pontjában található. A Vodafone EU Roaming életvitelszerű magyarországi tartózkodás esetén, utazások során vehető igénybe és használata során a külföldi, magyarországi hívószámokra irányuló hívások, SMS-ek és MMS-ek használata, illetve a külföldön felhasznált adatmennyiség mértéke (tarifában foglalt adatforgalom és kiegészítő adatopciók együttvéve) nem haladhatja meg a belföldi használat négy havi számlázási ciklusonként vett átlagát, valamint a vizsgált időszakban a szabályozás hatálya alá eső ország roaming partnerének hálózatán forgalmazott napok száma nem haladhatja meg a Vodafone Magyarország hálózatán forgalmazott napok számát (méltányos használat). Amennyiben a méltányos használat feltételei nem teljesülnek, illetve amennyiben a figyelmeztetést követő két héten belül az Előfizető tényleges fogyasztásra vagy jelenlétre vonatkozó használati mintázatát nem változtatja meg, Szolgáltató a 2022/612. EU rendelet 8. cikke szerinti többletdíj alkalmazására jogosult a figyelmeztetés napjától kezdve. A többletdíj mértéke az 1-es roaming díjzóna országaiba történő hívásindítás esetén: bruttó 8 Ft/perc; SMS küldés esetén: bruttó 1 Ft/SMS; MMS küldés esetén: bruttó 1 Ft/MMS; adatforgalom az 1-es roaming díjzóna országaiban: bruttó 0,3 Ft/MB. Svájcra, Törökországra és Monacóra a méltányossági feltételeket elkülönítetten vizsgáljuk a 1-es roaming díjzóna országaitól.

Amennyiben az Előfizető 4G/LTE képes készülékkel rendelkezik, úgy a 4G/LTE lefedettségi területen a Szolgáltató 4G/LTE vagy 5G hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ÁSZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/hasznos-informaciok/lefedettsegi-terkep oldalon.

A készülékajánlat visszavonásig, illetve a készlet erejéig elérhető. A készülékek csak Vodafone magyarországi előfizetői kártyával használhatók. Az elektronikus hulladékkezeléssel kapcsolatos részletes információk elérhetők a www.vodafone.hu/telefonok-tarifak/aktualis-ajanlatok/elektromos-elektronikus-hulladekkezeles oldalon.

Részletes információk az üzletekben, a Vodafone mobil hálózatából díjmentesen hívható 1788-as telefonszámon és az ÁSZF 2. sz. Díjszabás mellékletében.

‚A’ táblázat: Mobil internet-hozzáférési szolgáltatások leíró táblázata
‚B’ táblázat: A mobil internet-hozzáférési szolgáltatások sebességét befolyásoló tényezők táblázata