Az OfficeNet+ csomag előnyei

4G

Kézenfekvő és költséghatékony megoldás irodai internetre.

Vodafone Iroda

A Vodafone Iroda szolgáltatásunkkal együtt egy komplett irodai megoldást tudunk nyújtani, internettel és vezetékes számmal.

Akár 10 eszközön

A router Wi-Fi-ként is funkcionál és egyszerre akár 10 eszközt is el tud látni internettel.

Plug&Play

Az eszköz könnyen üzembe helyezhető.
  • Jelenlegi elem
150 GB

Csomagba foglalt
havi adatkeret

OfficeNet+ csomag

7 490 Ft /hó

Havidíj e-Packkel

R218

Egyszeri készülék díj

R218 WiFi HotSpot (LTE)

1 Ft

Mutass többet
150 GB

Csomagba foglalt
havi adatkeret

OfficeNet+ csomag

7 490 Ft /hó

Havidíj e-Packkel

B315

Egyszeri készülék díj

B315-ös 4G asztali router

9 990 Ft

Mutass többet

A táblázatban bruttó árak szerepelnek, a feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák. Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat
( 2015. 06. 01. után )

Fontos információk

Az OfficeNet+ ajánlat visszavonásig illetve a készlet erejéig elérhető üzleti előfizetők részére. Az adatforgalom a belföldi küldött és fogadott adatmennyiség együttes havi összegét jelenti, ami a következő hónapra nem vihető át. A számlázási egység 10 Kbyte. A tarifába foglalt adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0,03125/0,03125 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig. Az OfficeNet+ tarifacsomag kizárólag a Vodafone által megjelölt internetmegosztó eszköz vásárlásával vehető igénybe, továbbá az előfizetés kizárólag ezzel az ajánlatban vásárolt eszközzel használható, a szolgáltatáshoz biztosított SIM-kártyával. Nem rendeltetésszerű használat esetén a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítést követően korlátozza vagy megszüntesse a szolgáltatást vagy az előfizetést Internet Alaptarifára váltsa. A szolgáltatás a Vodafone üzletekben, online és a mozgó értékesítőinknél elérhető. Online és a mozgó értékesítőinknél rendelt eszköz esetén a konnektorhoz történő csatlakozás előtt az eszközhöz tartozó SIM kártyát aktiválni kell, majd az erre kijelölt helyre az eszközbe helyezni. További feltételek és információk a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, az Üzleti ÁSZF Díjszabás 2.3.1.4. pontjában és a www.vodafone.hu/kisvallalkozasok/internet/officenet oldalon.

Amennyiben az Előfizető 4G/LTE képes készülékkel rendelkezik, úgy a 4G/LTE lefedettségi területen Vodafone 4G/LTE hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ÁSZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. A 4G/LTE technológiához kapcsolódóan kínált sávszélesség le/feltöltéskor 75/25 Mbit/s, 3G hálózat esetén le/feltöltéskor 42/5,7 Mbit/s. A garantált le- és feltöltési sebesség minden technológiához tartozó lefedettségi területen 0/0 Mbit/s. Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon. A készülékajánlat a készlet erejéig elérhető, a képek illusztrációk.

Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. Az e-Pack igénybevétele esetén, kedvezőbb havi előfizetési díj ellenében az Előfizető vállalja az alábbi feltételek teljesítését minden hónapban, amíg az e-Pack szolgáltatást igénybe veszi: valamennyi előfizetése tekintetében E-számlát vesz igénybe, a számla kiegyenlítése a számlán feltüntetett fizetési határidőig a következő fizetési módok valamelyikével megtörténik a www.vodafone.hu/szamlabefizetes oldalon vagy az E-számla profilon vagy a Vodafone mobil alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, OTP bankautomatákon keresztül). Amennyiben az Előfizető valamely hónapban nem tesz eleget a fenti feltételek bármelyikének, a következő havi számláján Business OfficeNet esetén bruttó 465 Ft egyszeri díj kerül kiterhelésre. Ha az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő két éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, az Üzleti ÁSZF 12.7. pontjában, illetve az Adásvételi Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő.

A Vodafone az OfficeNet+ szolgáltatás csomag Előfizetőjével szemben az adatforgalom megkezdésekor (0 GB adatforgalomtól) folyamatosan, minden számlázási ciklusban alkalmazza a hálózati erőforrások kiosztásánál az Általános Szerződési Feltételek 4.2. b) pontjában meghatározott Dinamikus szolgáltatásminőség-szabályozást (QoS-t) a 3GPP TS 23.107 számú szabványának és az ETSI TS 123 107 V.9.0.0. szabványának megfelelően (a hivatkozott szabványok leírása elérhető aaz alábbi internetes honlapokon: www.etsi.org, illetve www.3GPP.org). Ennek következtében az OfficeNet+ szolgáltatás Előfizetője az adatforgalom megkezdésekor alacsonyabb prioritási szintre kerül, mint a többi Előfizető és a hálózat túlterheltségekor a többi Előfizető nagyobb valószínűséggel fér hozzá a hálózati erőforrásokhoz, mint az OfficeNet+ szolgáltatás csomag Előfizetője, azaz az egyéb Előfizető a hálózat túlterheltsége idején azonos körülmények esetén nagyobb sebességgel képes adatkommunikációt folytatni, mint az OfficeNet+ szolgáltatáscsomag Előfizetője. Normál terhelésű hálózat esetén az OfficeNet+ szolgáltatáscsomag Előfizetője nincs hátrányosan megkülönböztetve a többi Előfizetővel szemben, ugyanolyan adatsebességre képes, mint az egyéb felhasználók. Szolgáltató az Általános Szerződési Feltételek 4.1. pontjában meghatározott garantált le- és feltöltési sebességet bármely korlátozás esetén biztosítja. Az elektronikus hulladékkezeléssel kapcsolatos részletes információk elérhetőek a https://www.vodafone.hu/telefonok-tarifak/aktualis-ajanlatok/elektromos-elektronikus-hulladekkezeles weboldalon.

Amennyiben a Kiegészítő Adat opció nem kerül teljes egészében felhasználásra a következő Kiegészítő Adat opció vásárlásának pillanatáig, illetve ha az adott számlázási ciklusban a Kedvezményes Kiegészítő Adat opció nem kerül teljes egészében felhasználásra, akkor a meglévő kiegészítő opció fel nem használt hátralévő adatforgalma elvész. A Kiegészítő Adat, Kedvezményes Kiegészítő Adat opció kizárólag az adott számlaciklus végéig belföldi hálózatban használható fel.
Kedvezményes Kiegészítő Adat opció vásárlása esetén az Előfizető vállalja, hogy a Business Medium EU, Business Pro EU, Business Red EU Basic, Business Red EU Standard, Business Red EU Premium Business Net Start, Business Net Medium, Business Net Premium, Business Osztható Net Medium és Business Osztható Net Premium, és OfficeNet+ előfizetéshez kapcsolódó határozott idő alatt a kiegészítő opciót is fenntartja, ez alatt az idő alatt az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az opció megszüntetésére nem kerül sor. Amennyiben a fenti feltételek nem teljesülnek, úgy az Előfizető az ÁSZF 12.7. pontban írtak szerint az opció havi előfizetési díjának az Előfizető által elérhető Kiegészítő Adat opció díjához képest számított, az igénybe vett kedvezménnyel azonos mértékű kötbért köteles megfizetni.