Business Online Jelenlét

Hozd létre saját honlapod vagy webshopod

Minden, ami a sikeres online jelenléthez kell!

A digitális világ felgyorsulásával a vállalkozások számára elengedhetetlen az online térben való jelenlét. A Vodafone segítségével lehetőséged van a saját igényed szerinti reszponzív felület elkészítésére, legyen akár az egy üzleti weboldal vagy egy webshop.
Ha még új vagy a témában és nem szeretnéd egyedül elkészíteni a honlapodat, a Vodafone szakértői felveszik veled a kapcsolatot és elkészítik azt a számodra.

Megrendelem a Marketplacen
Minden, ami a sikeres online jelenléthez kell

Miért érdemes minket választanod?

Reszponzív oldalak

Minden esetben mobilra optimalizált oldalak készülnek.

Egyénileg alakítható felület

Az elkészült weboldalakat bármikor tudod módosítani.

Alacsony fejlesztési díj

Igénybevétel havidíjas konstrukcióban

Dedikált szakértő

Igény szerint egy szakértővel való beszélgetés után elkészítjük egyedi weboldalad vagy webshopod.

Válaszd ki a számodra ideális megoldást

Weboldal készítése
Weboldal készítése

Egyszerű sablonokkal a saját igényeinkre szabhatjuk az oldalt. Nincs szükség technológiai ismeretekre sem: a könnyen kezelhető felülettel akár azonnal létrehozhatjuk weboldalunkat.

Funkciók
Webshop készítése
Webshop készítése

A honlap készítésen felül az oldalon keresztül történő online értékesítésre is lehetőséget biztosítunk.
Webshopon keresztüli értékesítésnél online fizetésre, szállítás beállítására, illetve a készletek kezelésére is van mód.

Funkciók

Regisztráció a Marketplacen

Igénylés

Kattints az igény leadása gombra, majd a Marketplace felületen a megfelelő termék kiválasztását követően az Érdekel gombra kattintva töltsd ki a regisztrációs űrlapot.

Igény leadása
Adategyeztetés és regisztráció

Kollégáink 3 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.

Első vásárlás

A sikeres regisztrációt és aktiválást követően vásárolhatsz a felületen keresztül.

További információk

Business Online jelenlét szolgáltatások

A Business Online Jelenlét szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az Ügyfél a Vodafone Magyarország Zrt.-nél mobil vagy helyhez kötött elektronikus hírközlési szolgáltatásra vonatkozó üzleti előfizetői szerződéssel és Vodafone Business Marketplace regisztrációval rendelkezzen.

A Vodafone Business Marketplace és a Business Online Jelenlét szolgáltatások nem foglalják magukban az adatkapcsolatot és annak költségeit. A szolgáltatás igénybevétele internet hozzáférés útján lehetséges, amely költségei az Ügyfelet terhelik. Tájékoztatjuk, hogy a szolgáltatás igénybevétele során létrehozott Ügyfél weboldal és egyéb elektronikus felületek jogszabályi megfelelőségének biztosításáért, valamint az ezeken megjelenített minden tartalomért, azok jogszerű voltáért minden felelősség kizárólag az Ügyfelet terheli, ezzel összefüggésben a Vodafone Magyarország Zrt. minden felelősségét kizárja. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a jogsértő tartalmat az Ügyfél weboldaláról és az egyéb elektronikus felületekről előzetes figyelmeztetés nélkül törölje.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a Vodafone Business Marketplace (marketplace.vodafone.hu) igénybevételének feltételeiről, továbbá a Business Online Jelenlét szolgáltatások részletes feltételeiről kérjük, tájékozódjon az Egyéb Szolgáltatások Szerződési Feltételeiből, valamint a Business Online Jelenlét Termékspecifikus Feltételeiből, melyet a www.vodafone.hu/vodafonerol/aszf#marketplace oldalon találhat meg.