Karrier

Jobb neked, nekünk és az egész világnak!

A Vodafone-nál állhatatosan és szenvedélyesen küzdünk egy jobb jövő megteremtéséért. Egy befogadóbb, fenntarthatóbb és digitálisan egyre inkább összekapcsolt világért. Kíváncsiságunk - a megfelelő technológiával párosulva - lehetővé teszi számunkra, hogy mindezt megvalósíthassuk. Csatlakozz hozzánk még ma, légy részese inspiráló közösségünknek és érj el valódi változást a környezetedben vagy akár az egész világban.

Állásaink

Csapataink

Csapataink

Nincs az a remek karrier, amelyet mi ne tudnánk még jobban előmozdítani.

Állások tapasztalt szakembereknek

Diákok és frissdiplomások

Diákok és frissdiplomások

Építsd a jövődet egy nemzetközi technológiai-telekommunikációs vállalatnál, amely eltökélten dolgozik egy szebb jövő megteremtésén.

Gyakornoki & frissdiplomás pozícióink

Keresés és jelentkezés

Keresés és jelentkezés

Ha szeretnél hozzájárulni egy jobb és digitálisan egyre inkább összekapcsolt világ létrehozásához, itt az idő, hogy megtedd a következő lépést.

Állásajánlataink

Amit kínálunk

Amit kínálunk

Ismerd meg, milyen karrierutat járhatsz be nálunk, milyen juttatásokban részesülhetsz és a befogadással, esélyegyenlőséggel kapcsolatos elköteleződésünket!

Ajánlataink

Élet a Vodafone-nál

Élet a Vodafone-nál

Ismerd meg a kollégáink sikertörténeteit és azt, hogy milyen értékek szerint dolgozunk, valamint nyerj betekintést a technológia területünkbe!

Megnézem

Vodafone Hibrid Munkavégzés

Dolgozz nálunk, szabadon! Az elmúlt másfél év tapasztalatai és munkatársaink visszajelzései alapjaiban változtatták meg munkarendünket. Az újonnan bevezetett HIBRID működésünk középpontjában továbbra is munkatársaink állnak, akik ezúttal szabadon dönthetnek arról, hogy honnan dolgoznak munkaidejük nagyobb részében: a kanapéról, a kertből vagy a csapattal közösen az irodából, valamint újonnan épülő irodaházunkat is ennek megfelelően alakítjuk át. Kattints a videóra és hallgass bele a "Dolgozhatsz Szabadon" himnuszunkba!

Technológia karrier

Többszörös összeköttetés

Elsősorban minden bizonnyal mobilszolgáltató vállalatként ismersz bennünket. Talán az is megfordul a fejedben, hogy más szolgáltatásokat is nyújtunk az emberek jobb összekapcsolása érdekében, mint például az 5G. Emellett pedig esetleg hallottál már innovatív alkalmazásainkról és IOT termékeinkről is. Ennél azonban sokkal többet kínálunk! Ha a Vodafone-hoz csatlakozol, egy olyan dinamikus nemzetközi közösséget választasz, amely egy magasabb szintű cél érdekében tevékenykedik. Több mint 334 millió embert tartunk összeköttetésben egy jobb jövő megteremtése érdekében.

Technológia karrier
ÉletMentő applikáció

ÉletMentő applikáció

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást.

Digitális Iskola Program

Digitális Iskola Program

A Vodafone Magyarország és a Vodafone Magyarország Alapítvány kiemelten fontosnak tartja a szerepvállalást az ország versenyképességének növelése, a jövő generációnak képzése, illetve a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentésének érdekében.

Parental Policy

Parental Policy

A szülői szabadságra távozó fél partnere számára is 16 hét, 100 %-os fizetett szabadságot biztosítunk gyermekük születését követően, majd ezután részmunkaidős lehetőséget ajánlunk fel teljes bérért cserébe. Célunk, hogy senkinek se kelljen lemondania az együtt töltött időről a gyermek születését követő érzékeny időszakban.

Mindenkit szívesen látunk

Mindenkit szívesen látunk

Kezdettől fogva hiszünk abban, hogy bárki előállhat a legjobb ötletekkel. Ezek különböző emberektől, más-más nézőpontokból és véleményekből származhatnak. Büszkék vagyunk arra, hogy munkakörnyezetünk terén is olyan sokszínűek és befogadóak vagyunk, mint amennyire széles ügyfélpalettával rendelkezünk.

Jövőbiztos szakterület

Tudd meg, milyen jövőbiztos szakterület illik hozzád a legjobban!

Szeretsz mindent, ami digitális, de nem tudod, hol vágj bele karrieredbe? Van egy jó hírünk! A Vodafone-nál megalkottunk egy hasznos eszközt, mely segít a számodra leginkább megfelelő út kiválasztásában - vagy legalábbis megmutatja a lehetőségeket, amikből inspirálódhatsz.

Kitöltöm a tesztet!