István

István

Application Support Team Leader

Amikor idekerültem a Vodafone-hoz kiderült, hogy számos lehetőségem van a karrierem építésére, néhány év alatt vezetői pozícióba is sikerült kerülnöm. Most, hogy a szakmai feladatok ellátása mellett egy csapatot is vezetek, még jobban szeretem a munkám és nem mellesleg a fantasztikus csapatomat is. Emellett apukaként kiemelkedőnek tartom a cégben, hogy számos kezdeményezéssel támogat bennünket, legyen szó a 16 hetes kispapaszabadságról, a rugalmas munkaidőről vagy a hibrid munkavégzésről.

Nikolett

Nikolett

Always-on Marketing Digital Treatment Expert

Gyakornokként kezdtem a Vodafone-os pályafutásom, majd megüresedett a jelenlegi pozícióm, amelyhez ugyan még nem voltam elég tapasztalt, de annál jobban érdekelt a terület. Akkor esélyt kaptam arra, hogy kipróbáljam magam az új pozícióban, azóta rengeteget fejlődtem mind a Photoshop, az Illustrator és a HTML kódolás terén. Nagyon befogadó és fiatalos a közeg, könnyen meg lehet találni mindenkivel a közös hangot, szabadjára ereszthetjük a gondolatainkat, ötleteinket, melyek kivétel nélkül mindig meghallgatásra kerülnek, a folyamatos vezetői visszajelzésről nem is beszélve.

Balázs

Balázs

Transformation Project Expert

Családos emberként kiemelten fontos számomra, hogy a munkahelyem támogasson ebben a szerepemben is, azaz adjon rugalmasságot a munkavégzés helyében és idejében egyaránt, melyet a Vodafone-tól maximálisan meg is kapok. Értékesítőként kezdtem a pályafutásom, majd 4 év után sikeresen átigazoltam a transzformációs csapatba. Hálás vagyok azért, hogy a Vodafone-tól megkaptam ezt a karrierlehetőséget és hogy a korábbi pozíciómban szerzett tapasztalatot a mai napig hasznosíthatom más feladatkörökben is.

Nikolett

Nikolett

IT Q&A Engineer

Nagyon élvezem, hogy a Vodafone foglalkozik a dolgozók mentális és fizikai jóllétével is, ezért külön programot indított, ahol közösségben lehet mozogni, elsajátítani a helyes táplálkozás alapjait és relaxálni. Rendszeres résztvevője vagyok ezeknek a programoknak és a házon belüli játékos kihívásokat is nagyon szeretem.

ÉletMentő applikáció

ÉletMentő applikáció

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást.

Digitális Iskola Program

Digitális Iskola Program

A Vodafone Magyarország és a Vodafone Magyarország Alapítvány kiemelten fontosnak tartja a szerepvállalást az ország versenyképességének növelése, a jövő generációnak képzése, illetve a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentésének érdekében.

Parental Policy

Parental Policy

A szülői szabadságra távozó fél partnere számára is 16 hét, 100 %-os fizetett szabadságot biztosítunk gyermekük születését követően, majd ezután részmunkaidős lehetőséget ajánlunk fel teljes bérért cserébe. Célunk, hogy senkinek se kelljen lemondania az együtt töltött időről a gyermek születését követő érzékeny időszakban.

E-skola

E-skola

Elkészült a Vodafone Alapítány e-learning rendszere, amelyben a pedagógusok és szülők egyaránt lehetőséget kapnak digitális tudásuk fejlesztésére. Az online tanfolyamok eredményeképpen csökken a generációk közötti digitális szakadék, hatékony támogatást kaphatnak pedagógusok és szülők egyaránt a digitális kompetenciafejlesztésre az iskolapadban vagy az otthontanulás alkalmával is.

Vodafone Digitális Díj

Vodafone Digitális Díj

A Vodafone Magyarország Alapítvány minden évben meghirdeti a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díjat, hogy olyan digitális innovációkat találjon és jutalmazzon, amelyek segítségével a mindennapi életünk válik egyszerűbbé, komfortosabbá, egyszersmind szolgálják a társadalmi jót és segítik az arra rászoruló csoportok felzárkózását is. A Vodafone Digitális Díjra magánszemélyek, vállalkozások és nonprofit szervezetek is pályázhatnak.

Woman in Tech Egyesület

Woman in Tech Egyesület

A Vodafone Magyarország kezdeményezésére, a Lenovo Magyarország és a BOOKR Kids társalapításával elindul a Women in Technology Hungary Egyesület, amely a technológia területén tevékenykedő nőket kívánja összefogni. Az egyesület megalapításával egy olyan közös tudásmegosztó és kapcsolatépítő platformot kívánunk létrehozni, amely egyfelől párbeszédet generál a szervezet tagjai között, másfelől inspirációt, mentoringot és szakmai segítséget nyújt a jövő női generációja számára.

Egy future ready Vodafone-t építünk

Egy future ready Vodafone-t építünk

Az irodánkat csak aktivitás alapon használjuk, 2022-ben nyíló új irodaházunkat is legnagyobb részben közösségi terekkel gazdagítjuk. Felismertük, hogy nagy igény van a rugalmasságra, és hogy mindenki máshogy tud a leghatékonyabban dolgozni, ezért egy támogató és személyreszabott meeting és munkakultúrát hozunk létre.

LaunchPad globális innovációs ötletverseny

LaunchPad globális innovációs ötletverseny

A LaunchPad belső pályázatunkban kollégáink olyan ötletekkel nevezhetnek, amely összhangban van a kulturális jegyeinkkel valamint stratégiánkkal egyaránt. A nyertes ötlet a Vodafone finanszírozásában inkubálásra kerül.