Together we can

Together we can

Filozófiánkat átjárja a Vodafone Spirit. Szenvedélyünk és motivációnk abban rejlik, hogy ügyfeleink, kollégáink és a társadalom életét minden nap egyre jobbá tegyük. Ez határozza meg, hogy milyen kvalitásokat keresünk munkatársainkban, valamint alátámasztja célunkat egy jobb jövő létrehozásához.

Together we can
A kis dolgok is számítanak

A kis dolgok is számítanak

Minden, amit teszünk, az ügyfeleink érdekében történik. Csatlakozz hozzánk még ma és hozz létre te is jelentős, figyelemre méltó eredményeket.

Új lehetőségeknek adunk teret

Új lehetőségeknek adunk teret

Nem félünk kockáztatni, ha úttörő megoldásokról van szó. Valójában pontosan azokat az embereket keressük, akik nem haboznak feltenni a kérdést: „Mi lenne, ha?” Olyan embereket, akik osztoznak szenvedélyünkben, hogy merészen és bátran alkothassuk meg lenyűgöző termékeinket és szolgáltatásainkat ügyfeleink részére.

Mindenki hibázhat

Mindenki hibázhat

Ezzel nincs is semmi baj, de tudnunk kell tanulni hibáinkból és képesnek kell lennünk arra, hogy vállalatunk növekedése érdekében a megfelelő tanulságokat levonjuk. A Vodafone-nál munkád során nem kell tartanod attól, hogy próbálkozz és hibázz, hiszen az iparág legzseniálisabb képviselői mellett lesz lehetőséged újra próbálkozni.

Együtt megcsináljuk!

Együtt megcsináljuk!

Habár nemzetközi csapat részeként dolgozunk, munkatársaink minden szinten összeköttetésben állnak. Bízunk bennük abból a szempontból, hogy a rájuk bízott feladatokat elvégzik, projektjeikért felelősséget vállalnak, és képesek feszegetni határaikat.